Jump to content

Accident in Bucuresti

WisuAlex

Recommended Posts

nu va inteleg :) , am vazut o gramada de fete la bordul unor masini cu muuult peste a mea :) la nr de cai ( de bani nici nu mai vb) si nu au mai facut accidente.S-a intamplat pur si simplu sa loveasca fata mai multe masini,acum o sa suporte rigorile legii,pur si simplu. Mai era pe forum un baiat de si-a luat un 330 si toata lumea vaaai o sa o lovesti,dc nu tia luat mamica si taticu o Dacie :) ca deh ,esti incepator :) .Accidente se intampla fie ca ai 500CP fie ca ai 100 cat o avea o Dacie.daca ar fi avut o dacie cu siguranta erau si victime,si la faza cu tocurile........ am vazut fete conducand cu tocuri de 12 ( asa am inteles ca se spune) adik fff mari si nu aveau ici o problema :blink:

toate fetele pe care le stiu si conduc cu tocuri mi-au spus ca e destul de incomod, iar cand tocurile sunt prea mari (ex: "de 12") e foarte greu sa mai conduci. bineinteles, sa conduci fara sa risti sa faci vreun accident.

un seria 7 nu este potrivit deloc pt o fata, indiferent de varsta ei, atat d.p.d.v. estetic cat si practic, asta e parerea mea. dar si fara experienta si in seria 7 deja e prea mult, nu credeti?

pana la urma e bine ca nu a patit nimeni nimic. si pt "fata din seria 7" sa fie o invatatura pe care sa n-o uite prea curand!

da ce ai cu fetele??

am vazut o tipa cu un golf 5 la facut pe un prieten de-al meu cu o pisicuta ... :)

de ii venea lu al meu sa planga de suparare.. :blink:

213802[/snapback]

aici nu are nimeni nimic cu fetele, ci cu inconstienta de care s-a dat dovada in acest accident. nu pune nimeni la indoiala calitatile de sofer ale unei fete, nu despre asta se discuta. ideea e ca atunci cand urci la volan, mai lasi fitele si tocurile si machiatul in oglinda la o parte, atat.

Pana la urma ce va deranjeaza? Ca a facut praf un septar sau ca e tipa si are septar? Incercati sa nu mai comentati aiurea doar ptr ca e fata si a facut accident.

213832[/snapback]

ma scuzati domnu' @Apple ca mi-am permis sa comentez acest eveniment rutier! pana la urma ce te deranjeaza pe tine? ca restul am facut niste comentarii firesti, fara acuzatii vehemente sau injurii la adresa cuiva, deci care este problema?

Uite ca domnii politisti au constatat ca este exact invers. Pana la noi ordine, persoana respectiva este posesoare legala de carnet de conducere, deci poate conduce cand vrea. Mai mult decat atat, in conditiile in care prima ta masina este un 7-ar, presupun ca-ti permiti sa-ti iei imediat alta si sa nu stai pe bara pana ti-o repara asigurarea/garajul. Mai bine ai casca ochii in trafic. lol :blink: Edited by Maverick

Probabil s`a lasat condus de val, sunt sigur ca acum este constient ca persoana respectiva este un real pericol public. Aceasta persoana n`are ce cauta in trafic, decat in calitatea de pasager.

214133[/snapback]

OMG HAI SE FIM SERIOSI TOTUSI.

ca nu decidem noi cine are ce cauta in trafic sau cine nu. E totusi un drept garantat de legile romaniei si oricarei tzari civilizate. In momentul in care te urci intr-o masina , fie ea bmw sau dacie sau veyron trebe sa sa iti asumi anumite riscuri. accidente se intampla zilnic cu miile in toate tzarile lumii. daca dumitale ti-e chiar asa frica de ea si o consideri un "pericol letal" :blink: nimeni nu te obliga sa participi la trafic.

cred ca totusi mergem prea departe, uni sant mai iscusiti in ale sofatului, uni dimpotriva, uni sunt mai experimentati, altii mai putin, dar drumurile si regulile sunt facute pentru toata lumea.

@Sini daca o masina acroseaza 5 masini stationate la semafor, care crezi ca a fost scenariul? Daca n`ai toate detaliile prind imprejurarile accidentului, eu iti recomand sa te calmezi. Conform rationamentului tau, daca o persoana isi ia permisul contra unei sume de bani, eu n`ar mai trebui sa particip in trafic pentru ca`l consider un pericol?

Tips: domn`soara in cauza nu este membru pe acest forum, in consecinta nu va avea ocazia sa`ti multumeasca pentru suport.

OMG HAI SE FIM SERIOSI TOTUSI.

ca nu decidem noi cine are ce cauta in trafic sau cine nu. E totusi un drept garantat de legile romaniei si oricarei tzari civilizate. In momentul in care te urci intr-o masina , fie ea bmw sau dacie sau veyron trebe sa sa iti asumi anumite riscuri. accidente se intampla zilnic cu miile in toate tzarile lumii. daca dumitale ti-e chiar asa frica de ea si o consideri un "pericol letal"  :blink:  nimeni nu te obliga sa participi la trafic.

cred ca totusi mergem prea departe, uni sant mai iscusiti in ale sofatului, uni dimpotriva, uni sunt mai experimentati, altii mai putin, dar drumurile si regulile sunt facute pentru toata lumea.

214154[/snapback]

@Sini, ce vrei sa spui de fapt? e clar ca iei apararea acelei fete. ai si niste argumente? daca o luam asa, ca sunt mii de accidente in lume ar trebui sa nu ni se mai para ceva iesit din comun si sa incercam evitarea acestora, nu? poate ar trebui sa ne para ceva normal si sa asteptam sa se intample. faza cu "nimeni nu te obliga sa participi la trafic" e putin deplasata si lipsita de bun simt, nu crezi? am mai spus-o si o repet: aici purtam o discutie legata de acest accident, nu jignim pe nimeni, nu luam apararea nimanui, vorbim numai pe fapte concrete si pe logica fiecaruia.

@Sini daca o masina acroseaza 5 masini stationate la semafor, care crezi ca a fost scenariul? Daca n`ai toate detaliile prind imprejurarile accidentului, eu iti recomand sa te calmezi. Conform rationamentului tau, daca o persoana isi ia permisul contra unei sume de bani, eu n`ar mai trebui sa particip in trafic pentru ca`l consider un pericol?

Tips: domn`soara in cauza nu este membru pe acest forum, in consecinta nu va avea ocazia sa`ti multumeasca pentru suport.

214188[/snapback]

Pai, ce a facut ea e clar o mare prostie; bun. Eu sunt foarte calm, iar daca tu cunosti mai bine imprejurarile in care s-a produs accidentul de ce nu ni le zici si noua, care nu stim decat ce am am vazut in filmuletul acela de la pro tv, ca doar asta se discuta in threadul asta. Conform rationamentului meu daca demnitarii nostrii fura zilnic miliarde din bugetul statului, eu n-as mai plati impozite in veci in tzara asta, dar vezi ca nu merge chiar asa.

Thanx for the tip, dar nu ma intereseaza daca e membru sau nu si nici nu am vorbit 100% de tipa asta, ci ideea era ca oricine o mai da in bara cateodata merita totusi a doua sansa.

@Sini, ce vrei sa spui de fapt? e clar ca iei apararea acelei fete. ai si niste argumente? daca o luam asa, ca sunt mii de accidente in lume ar trebui sa nu ni se mai para ceva iesit din comun si sa incercam evitarea acestora, nu? poate ar trebui sa ne para ceva normal si sa asteptam sa se intample. faza cu "nimeni nu te obliga sa participi la trafic" e putin deplasata si lipsita de bun simt, nu crezi? am mai spus-o si o repet: aici purtam o discutie legata de acest accident, nu jignim pe nimeni, nu luam apararea nimanui, vorbim numai pe fapte concrete si pe logica fiecaruia.

214272[/snapback]

pai da, intr-un fel pot sa zic ca i-am luat apararea, ca prea ati calcat-o in piciore aproape toti.

nu e nimic lipsit de bun simt faza cu "nimeni nu te obliga sa participi la trafic"... hai sa dam exemple reale... Tu cand treci pe verde, franezi si te uiti in stanga si in dreapta daca nu vine vre-un cretin beat cu 140 la ora pe rosu si apoi treci?

nu evident ca nu te uiti , si si daca te uiti nu te uiti de fiecare data si atunci cand nu te uiti se poate intampla.. deci este ideea e ca de cate oricant de urci in masina ori ca mergi sa iti cumperi tigari ori ca mergi in germania exista un risc pe carte ti-l asumi.

Si mie mi-ar place sa nu existe accidente iar permisele sa se dea mult mai greu decat se dau acuma, dar nu e chair asa cum vreau eu.

Edited by Sini

• 1 month later...