Jump to content

lipire senzor de ploaie

mb 316i

Recommended Posts

Salut !

Am cumpĂŁrat folia aceea speciala pt lipit senzorul de ploaie dar cei de la parbrize au lipit o cu bule.

Ce sa fac ? Sa iau alta folie și sa ĂŽncerc eu sa o lipesc sau am gĂŁsit ul silicon 100 % transparent de la bison foarte scump pe la 55 de lei și sa ĂŽncerc cu el ?

Nu știu Clcum sa ĂŽl lipesc perfect.

Care a mai pus cum l-a mai lipit ?

Mulțumesc !

Trebuie stropit cu solutie de geamuri si apoi pus la loc.

Acum mi-au schimbat parbrizul si au lipt senzorul perfect. Ba functioneaza mai bine decat cel avut inainte.

Din cate stiu, a fost 100 de lei pad-ul ala de gel.

Ai grija sa iei ceva de calitate, altfel e degeaba.

Trebuie stropit cu solutie de geamuri si apoi pus la loc.

Acum mi-au schimbat parbrizul si au lipt senzorul perfect. Ba functioneaza mai bine decat cel avut inainte.

Din cate stiu, a fost 100 de lei pad-ul ala de gel.

Ai grija sa iei ceva de calitate, altfel e degeaba.

de unde esti ? si unde l-ai pus . poate comand acolo padul ,

Pad-ul acela a fost luat de la centru de geamuri.

Problema e ca nu l-au pus bine l-au pus cu feonul ala puternic fara solutie de geam.

Unde l-au lipit intai ? pe senzor sau pe geam ?

Vreau sa il lipesc eu fara sa ma mai duc la toti care habar nu au.

In Salaj.

Prima data l-au pus pe geam, in locasul senzorului. Apoi senzorul peste.

asa l-au pus si astia ? dar nu au facut ceva bine,

nu au folosit solutie de geamuri . l-au lipit la cald. si cred ca asta de fapt a fost greseala.

Nu stiu cum sa il mai dezlipesc acum .

Edited by mb 316i

Eu am schimbat senzorul de ploaie cu unul de ploaie si lumini, retrofitul fiind complet si am folosit silicon de la Bison transparent. Din martie 2014 functioneaza perfect. Secretul este sa nu ai bule intre parbriz si senzor si pelicula sa fie cat mai subtire.

Nu am gasit banda dedicata din acest motiv am incercat cu silicon. Din fericire, a functionat.

Eu am schimbat senzorul de ploaie cu unul de ploaie si lumini, retrofitul fiind complet si am folosit silicon de la Bison transparent. Din martie 2014 functioneaza perfect. Secretul este sa nu ai bule intre parbriz si senzor si pelicula sa fie cat mai subtire.

Nu am gasit banda dedicata din acest motiv am incercat cu silicon. Din fericire, a functionat.

siliconul ala l-am gasit si eu dar nu eram sigur daca functioneaza.

Ai pus mai mult apoi ai apasat pana a scos toate bulele?

ai lipit senzorul ca sa stea fix cu banda ?

Exact: pui mai mult silicon si apesi puternic = pelicula devine subtire si fara bule;

Il lipesti cu banda de mascare (hartie) si il lasi aprox. 10-12 ore, dupa care scoti hartia, tai surplusul de silicon de pe marginea senzorului montezi mufa. Eu am mers pe ideea ,,sa vedem daca merge" si am ramas surprins de rezultat.

Cineva cu E60 a patit cu silicon. I-au lipit senzorul cu silicon si adio functionare.

A scapat doar dupa ce a cumparat padul ala special.

Nu mai retin unde e topicul, undeva pe Seria 5.

Se lipeste pe baza de apa. Nu la cald.

De dezlipt ar trebui sa mearga cu alcool. Cel vechi a devenit un fel de gelatina.

Vad. Insa eu n-am vazut silicon care sa nu fie putin opac. Iar asta nu e bine.

Am gasit si topicul de care aminteam: http://www.bmwclub.ro/forums/topic/136186-senzor-ploaie-defect-e60-facleift/page__pid__2187078#entry2187078

In final s-a ajuns la acelasi pad transparent.

Edited by C_o_s_m_i_n

Poate nu e bine la E60. Depinde si ce silicon s-a aplicat. Atata timp cat functioneaza nu este necesara achizitia padului transparent. Colegul mb 316i poate incerca orice varianta doreste.

Normal, este indicat folosirea padului, insa daca nu ai de unde sa-l iei, poti incerca variante provizorii care pot deveni definitive daca dau rezultate.

La orice service de parbrize tre sa aiba. Sau cel putin sa-l poata comanda.

Pai tocmai asta e problema , am folosit pad-ul dar l-au lipit prost.

Astazi am lipit cu silicon sa vedem , nu a facut bule si este super transparent.

Sa vedem maine dupa ce se usuca daca este ok.

Va tin la curent.

Senzorul de lumina functioneaza oricum. Pad-ul ajuta doar la cel de ploaie. Deci tot acolo e problema. Ti-am zis ca nu e ok cu silicon.

As vrea sa mã asigur ca e din pad ca am mai dat bani pe un pad.când am lipit sticla am auzit un zgomot În interior În senzor . Cred ca e o problema cu senzorul.