Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

consum extrem de mare bmw e46 318i

penetristu71

Recommended Posts

sa aveti o zi cat mai placuta ;problema mea suna cam asa ;am achizitionat un bmw e46 318i fabricat in luna 11 anul 1998 benzinar motor1.9 87kw 118 caluti merge deosebit de bine nu am avut nici o problema cu el nu are nici o eroare in bord decat becu de la aiberg de la scaunul din dreapta asta este boala la toate din cate am citit pe aici motoru merge foarte bine rotund nu da in nas mai oscileaza cite un pic citeodata dar foarte rar dar, ma omoara consunul afara la drum intins pe autostrada consuma in jur de 13 la /100 de kilometri cu o viteza medie de 100 =110 kilometri pe ora in oras ma omoara si mai rau in jur de 23 de litri la suta mai exact bag benzina de 150 de lei adica 23 de litri si fac 89 de kilometri numai de oras in bucuresti traseul este de 6kilometri pe zi 3kilometri dimineata dus la munca din piata uniri pina la spitalul universitar si seara la ora 18 cand este ora de virf intors acasa adica spitalul universitar de la eroilor pina la uniri acasa alte traseie nu fac nu stiu ce sai fac sa scada consumul ca ma omorit de tot voi ce parere aveti unde este buba ce trebuie sa schimb sa scada consumu va multumesc si astept parerile voastre Edited by penetristu71

tot asa am patit si eu doar ca nu chiar asa mare consumul,pe un tester bun mi-a gasit sonda lambda din fata catalizatorului si sonda de temperatura de pe motor ambele nu mai indicau corect,sonda lambda am inteles ca se schimba pe la 150000 de km.am schimbat ambele si si-a revenit masina,chiar consuma mai putin ca atunci cand am luato,am scos 6,5 litri in afara mers cu suta la ora.

asta a fost la mine,dute la un tester bun si o sa iti spuna ce este defect.

daca nu ai fi avut consumul ala pe autostrada care intr-adevar e foarte mare, considerand traseul pe care il faci tu zau ca nu mi se parea mare consumul.

asta daca am inteles eu bine, ca mergi cu masina doar si doar pe traseul ala, la orele alea. pai de curiozitate cred ca pe traseul tau nu ii dai de 3 ori treapta a4a sau 5a :))

primul lucru care trebuie sa il faci este sa o bagi pe tester.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.