Jump to content

De vanzare E36 316i

Sir 10

Recommended Posts

Exterior:

Dotari fabrica:

-Bara fata M (tunele + senzor temperatura + senzor clante + stropitoare partbriz incalzite + scut radiatoare + proiectoare Bosch)

-Bara spate M

-Bandouri M

-Praguri M(lipseste 1 capacel de la cric)

-Stopuri M

-Semnalizari+ lucasuri aripi albe

-Grila facelift

-Aripi facelift

Dotari aduse anterior:

-Finala 2 iesiri, dedicata BMW e36 320i 323i, chiar daca nu am nici un motor din cele doua enumerate mai sus am achizitionat-o deoarece este silentioasa.

-Eleron ltw

-Faruri lupa BOSCH

-Jante vara style 24 toate 7,5 cauciucuri 215/45/R17 aceasta este a 2 vara cand merg cu ele(reconditionate anul trecut, sablate, vopsite)

-Jante iarna ATS au si cauciucuri 205/55/R16...2 mai merg lejer o iarna(tot vara trecuta au fost roluite)

Interior:

Dotari fabrica:

-Scaune recaro alcantara + textil(nu sunt murdare, arse, descusute, etc)

-Mocheta neagra impecabila cu toate clipsurile pt covorase

-Covorase textil OEM in stare foarte buna

-Plafon negru M(nu este dezlipit)

-Volan M cusaturi M(nu este tocita pielea)

-Schimbator piele(este matuita pielea pe partea exterioara)

-Fete de usi cu airbag

-Clima digitala(incarcata cu freon in vara 2012)

-ASC+T

-OBD

-Geamuri electrice fata

-Stop frana luneta

Dotari aduse anterior:

-Maner frana de mana piele

-Cotiera piele

-Cd-player oem

-Boxe blaupunkt cu adaptoare pt cele de spate

-Comenzi volan (nu sunt facute legaturile)

Schimburi mecanica:

-Bielete antiruliu

-Pivotii fata

-Bucsi bascula M excetrice

-Bucsi bara stabilizatoare

-Suspensie bilstein B8 (amortizoarele de pe fata au tija foarte groasa) amortizorul dreapta spate da semne de oboseala(este mai moale, nu este scurs)

-Ulei cutie viteza

-Schimbat lichid frana

-Schimbat antigel

-Ulei motor + filtre la fiecare 10.000km

-Sistem frana de mana inlocuit(nu tinea foarte bine frana de mana)

-Aparatorile discurilor din spate schimbate

-Schimbate discuri+ etrieri fata(am trecut la ventilate)

-placute frana

Din punctul meu de vedere masina este ingrijita, pe partea cu rugina nu are probleme cu praguri gaurite etc.

Acum dupa cate am adaugat mai sus sa vina si problemele:

In vara anului 2011 masina a suferit un accident unde au fost avariate partea dreapta fata, usa dreapta fata si in dreptul rezervorului, nu a fost infundata din fata pana in spate...In urma acestuia am schimbat toata partea din fata chiar daca nu necesita in totalitate...grila, capota, ambele aripi, carenaje etc nu am indreptat nimic.Singurele elemente pe care exista chit este usa deoarece nu am gasit cu prinderi pt airbag si in zona rezervorului...masina este vopsita in totalitate dar in zonele enumerate mai sus este vizibila reparatia, este deranjant si pt mine acest lucru asa ca il consider un minus...dar in acelasi timp tin sa precizez ca se poate face fara probleme...cam aceasta este masina cu bune si cu rele.

Masina nu are motorul in talon nici jantele.

Sunt proprietar in acte, acestea fiind la zi

Ofer fiscal

Pret:3100 euro negociabil sau accept schimburi cu masini de oras in 4 usi, daca situatia o impune ofer si o mica diferenta

Date contact: PM sau 0722561450(tin sa precizez ca nu pot raspunde mereu la telefon din cauza serviciului)

Am atasat si cateva poze insa mai multe detalii puteti gasii la sectiunea "masina mea" , acolo unde este deschis topic.

Va multumesc pentru rabdarea de a citii intreaga descriere.

post-64966-0-43611600-1414513213_thumb.jpeg

post-64966-0-95396300-1414513227_thumb.jpeg

Edited by Sir 10
  • Like 2
  • Downvote 1

• 3 weeks later...

Da, este avusblau insa in momentul vopsirii totale cred ca mi-a iesit o nuanta usor mai inchisa sau probabil aceasta este nuanta "proaspata" a vopselei fara ca timpul sa isi lase amprenta pe pigmentul acesteia, asta e doar o presupunere...de ce ma intrebati?

Edited by Sir 10

Ai fi tentat sa vinzi eleronul separat ?

Cu parere de rau ma simt nevoit sa te refuz deoarece nu ma lasa sufletul sa dau nimic jos de pe ea...o poti cumpara intreaga pentru a dezmembra diferite elemente care nu le ai iar restul pentru vanzare :frantics: