Jump to content

Accident 530 d in spania

Adi_TM_330d

Recommended Posts

pacat ca un fost sportiv de performanta in domeniul auto are atata lipsa de inspiratie, ca sa nu zic altfel si forteaza legile fizicii mai mult decat trebuie.

Daca m-ar fi pus cineva sa fac portretul psihologic al celui care a facut acest accident ,in niciun caz nu as fi zis ca e un cunoacator auto si un conducator auto cu experienta, daramite un pilot.

pacat ca un fost sportiv de performanta in domeniul auto are atata lipsa de inspiratie, ca sa nu zic altfel si forteaza legile fizicii mai mult decat trebuie.

Daca m-ar fi pus cineva sa fac portretul psihologic al celui care a facut acest accident ,in niciun caz nu as fi zis ca e un cunoacator auto si un conducator auto cu experienta, daramite un pilot.

213193[/snapback]

asa e...

28 de ani...

are carnet de la 18 ani... a fost campion pe la karturi... era vitezoman...

acum insa s-a calmat  :)

era si cazul;)

213187[/snapback]

mda ..bine ca nu a incercat prin romania experiente de astea ....Ca sigur se lasa cu urmari mai grave ...SI ca fost campion la sporturi auto si cunoscator de minima fizica elementara ..nu stia ca masina isi la zborul pe ploaie ?...Cred ca s-a uitat la formula 1 in circuit pe ploaie !..

In fine .. si ne mai miram de blonde care fac un accident din " prostie "

Pozele astea ar trebui puse la intrarea pe forum ..ca warning direct :blink:

PS Cand merg cu copilul in masina ..nu stiu de ce sa ma feresc ..de astia cu 240 sau de blonde care vb la telefon .!

Si apropos .. cand se va institui si la noi asigurarea obligatorie pt persoanele implicate in accident ..adik ma refer la worst case in care te loveste si te lasa in spital vreo 2 luni ..mai ramai si doamne fereste( bateti in lemn ) cu ceva sechele pe viata ..si el de fapt e un amarat de sofer si nu are bani ..nu ai ce sa-i iei prin proces !

Guest clamparuc
dar care e faza cu viteza mare pe ploaie? mergeam eu odata pe autostrada soarelui,rulam cu 150-160 km/h cand deodata a trecut un mercedes pe langa mine de nici nu am vazut ce model era pe putin avea 250 ,oricum era ceva mic gen SLK,SL etc ! Edited by clamparuc

dar care e faza cu viteza mare pe ploaie? mergeam eu odata pe autostrada soarelui,rulam cu 150-160 km/h cand deodata a trecut un mercedes pe langa mine de nici nu am vazut ce model era pe putin avea 250 ,oricum era ceva mic gen SLK,SL etc !

213937[/snapback]

la viteza mare pe ploaie ..masina tinde da piarda contactul cu solul ...efectiv "decoleaza",.. :blink:

Asa ca nu e bine sa te tii dupa SLK

Edited by myxage

In momentul acvaplanarii nu mai poti controla masina. E ca o barca fara vasle.

E mai rau ca pe zapada.

Ceva asemanator se poate intampla si pe uscat (mai greu, dar se poate) la viteza mare(peste 200), daca cauciucurile sunt tocite la maxim(slicuri) si nu mai au profil.

Daca ai cauciucuri si e soseaua buna (cu scurgere la apa adica) mergi fara probleme si cu 250 le ploaie. Eu am mers cu 160km/h pe zapada cu un Passat deci... m-am facut praf cu el dar asta e partea a doua :) Mini Gronholm :blink: Edited by Kane