Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

praguri e34...

Guest Pole

Recommended Posts

Guest poleposition

Intrebarea este: unde as putea sa imbrac pragurile astfel incat sa nu para "tuning" sau tiganie.

Problema de fapt este alta: mai demult am cazut cu spatele masinii intr-un canal descoperit si s-a proptit in prag. Ceea ce a rezultat pragul facut cam muci iar reparatia a fost facuta de mantuiala pentru ca am constatat ca in locul unde a fost reparat a inceput sa apara rugina si se vede ca dracu... :blink:

Ce as putea sa-i fac ? se poate reface sau trebuie sa schimb pragul cu totul ?

Ca totusi ma gandesc ca daca le imbrac, pe dedesupt va avansa rugina aia...

pai...oricat ai imbraca, e mai bine ca, mai intai sa dai jos totul pana la fier si sa refaci izolatia antioxidare cu grund, spritzchit......si abia apoi sa umpli acolo cu chit sau alte materiale, inclusiv praguri platifiate :blink:

PS: arata fff bine masina... :) aproape as putea sa pun pariu ca nu e E34.. :)

Are dreptate Iulian, mai bine repari decat sa acoperi cu praguri, mai ales ca ai o masina atat de bine ingrijita.

Daca vrei praguri urmareste dezmembrarile de E34 cu facelift, care au pragurile ca dotare standard, si care sunt foarte scumpe ca piese noi.

Guest poleposition

am inteles, deci se poate remedia problema, fara sa iau pragurile de pe alta masina, nu ?

adica, exista aceasta posibilitate. Mie imi era teama ca va trebui sa caut pe cineva care dezmembreaza e34, sa imi taie pragurile, dupa care sa le sudez la mine si apoi sa le vopsesc....

multumesc Iulian, Georgem pentru aprecieri :blink:

am inteles, deci se poate remedia problema, fara sa iau pragurile de pe alta masina, nu ?

adica, exista aceasta posibilitate. Mie imi era teama ca va trebui sa caut pe cineva care dezmembreaza e34, sa imi taie pragurile, dupa care sa le sudez la mine si apoi sa le vopsesc....

multumesc Iulian, Georgem pentru aprecieri  :blink:

213636[/snapback]

eu am o problema mult mai nasoala ca a ta pe partea dreapta , si am cumparat un prag... acum trebuie sa-l schimb :) pe urma ii pun si de plastic....

Guest poleposition
eu am o problema mult mai nasoala ca a ta pe partea dreapta , si am cumparat un prag... acum trebuie sa-l schimb :) pe urma ii pun si de plastic....

213743[/snapback]

de unde ai cumparat ? cu cat ? :) zi si mie, zi si mie :blink:

Guest poleposition
nu acoperi sticaciunea precum pisica rahatul.

OT:super gentile astea!!!si eu as vrea asa ceva.

214114[/snapback]

pai nici nu vreau sa acopar asa...

jantele nu se mai fabrica, le-am luat de la c&c, am mai vrut una pt rezerva si mi-au spus ca nu mai fabrica Dezent modelul asta... :blink:

• 1 year later...