Jump to content

Cumpar BMW 320d E90 (2006-2008)

AFk^

Recommended Posts

Am gasit masina perfecta. Se poate inchide. Masina am cumparat-o de la utilizator forumului cu nickname cristy7610. Ii multumesc pe aceasta cale oficiala pentru atentia si timpul acordat.

Pretul a fost corect, masina isi merita toti banii (7500 euro - asta pentru cei care sareau de fund in sus ca nu am cum sa gasesc masina ok in banii astia). Fostul topic de prezentare il gasiti aici.

Probabil o sa fac un topic nou.

Multumesc membrilor care mi-au prezentat masinile, va multumesc si raman dator pentru timpul acordat.

Edited by AFk^

Pretul a fost corect, masina isi merita toti banii (7500 euro - asta pentru cei care sareau de fund in sus ca nu am cum sa gasesc masina ok in banii astia).

1. 7500 + 850 taxa = 8350, care inseamna cu aproximativ 20% mai mult decat suma despre care vorbeai initial (7.000 de euro).

2. Felicitari, ai cumparat o masina foarte buna la pret foarte bun.

M-am uitat mai bine pe topic, chiar cred ca ai ales buna si ingrijita. Fa-i o verificare daca nu i ai facut, probabil ca o sa mai ai de schimbat cateva piese minore. Cu ce jante a venit?

Asteptam topic de prezentare.

Jante pe 19 style 199. Nu i-am facut verificare, nu a fost nevoie.

Topicul de prezentare il voi face dupa ce o inmatriculez. Stie cineva o firma serioasa de inmatriculari auto in bucuresti ?

Edited by AFk^

DRPCIV?:)))

Ma refeream la o firma care se ocupa de inmatricularea masinii in locul tau. Nu am nici chef nici timp de pierdut in formalitati. Prefer sa platesc pe cineva sa faca toate drumurile si actele pentru mine.

LE: am gasit.

Ma refeream la o firma care se ocupa de inmatricularea masinii in locul tau. Nu am nici chef nici timp de pierdut in formalitati. Prefer sa platesc pe cineva sa faca toate drumurile si actele pentru mine.

LE: am gasit.

prima datatrebuie sa platesti taxa, dupaia urmeaza inmatricularea....dureaza cel putin 2 saptamani poate chiar 4...

• 3 months later...
A durat fix 4 zile. Serviciile firmei de inmatriculari au costat 350 lei. Singura deplasare a fost la rar si a durat 20 minute. Taxa a fost 826 euro si totalul a fost de 4467 ron ( inclusiv asigurarea pe 6 luni si costul firmei de inmatriculare. Am ajuns la 8500 euro cu masina.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.