Jump to content

cunoaste cineva aceasta masina

cristi4u

Recommended Posts

Ale mele sunt la fel dar sunt heliomate...astea sunt oglinzi nerabatabile electric.

213606[/snapback]

cum iti dai seama daca oglinzile alea din poza is sau nu rabatabile electric?

dupa modelul oglinzilor? eu stiu ca ar fi doua modele de oglinzi,cele din poze si modelul de oglinzi mai mari.

masina a mai fost la vanzare acum maxim un an.. o stiu tot de pe net...

aceleasi jante, aceeasi culoare, acelasi nr de inmatriculare (cred) oricum tot cu SUA era si cealalta.. dar daca tin eu bine minte era 530d..

oricum sunt cateva lucruri ciudate la masina asta.. cum au spus si cei de mai sus..

eu personal nu as cumpara-o.

Edited by AliNOS

am vazut si eu masina in targ AUTOVIT duminica trecuta. daca masina ar fi exact cum este decrisa adica nr km reali, nelovita etc atunci parerea mea ca e un pret super ok, dar sincer nu cred. o asemenea masina afara este in jur de 13 15 mii euro, unde mai pui taxa de inmatriculare vreo 3 mii plus banii care ia pus el peste ca sa si scoata de o ciorba. eu sincer n as cumpara masini de la noi niciodata decat daca as stii exact masina si persoana de la care cumpar. ciao.

Guest clamparuc
masina a mai fost la vanzare acum maxim un an.. o stiu tot de pe net...

aceleasi jante, aceeasi culoare, acelasi nr de inmatriculare (cred) oricum tot cu SUA era si cealalta.. dar daca tin eu bine minte era 530d..

oricum sunt cateva lucruri ciudate la masina asta.. cum au spus si cei de mai sus..

eu personal nu as cumpara-o.

213657[/snapback]

corect a mai fost de vanzare acum un an si am facut eu un topic cum vi se pare masina ca vrea un prieten sa cumpere masina si a cumparato si e 525 nu 530d e aceeasi masina tot cu SUA la nr in prima zi atunci am fost la ab pt o verificare completa masina e brici si km sunt reali,merge beton iao ca merita !

edit: anu trecut sa vandut cu 17 mii si ceva masina,dar cunosc bine masina nu are defecte ascunse!

Edited by clamparuc

cum iti dai seama daca oglinzile alea din poza is sau nu rabatabile electric?

dupa modelul oglinzilor? eu stiu ca ar fi doua modele de oglinzi,cele din poze si modelul de oglinzi mai mari.

213644[/snapback]

Pai daca nu sunt rabatabile, muchiile oglinzii sunt patrate.. Daca sunt rabatabile, corpul oglinzii e perfect rotund peste tot...

Guest xeamini
eu nu vad nici o diferenta la oglinzi intre 2001 si 2003 de ex. ma uit pe ebay unde sunt poze la rezolutii mari si compar , si chiar nu vad

213849[/snapback]

In prima poza sunt oglinzi mici (2001) in a doua poza sunt oglinzi mari (2003). Cele din 2003 sunt mai rotunjite.

post-5082-1175075474_thumb.jpg

post-5082-1175075681_thumb.jpg

Edited by xeamini

azi trebuia sa o iau si am renuntat masina e trecuta in cartea de identitate ca fiind din 2002 are laterala stg revopsita si smecherasu ala care vrea sa mi-o vanda de fapt nu era a lui era pe alt nume in fine masina nici eu nu cred ca e total in regula eu i-am mai scazut 1000E din pret da nu a vrut sa o lase mai jos de 15 000E si am renuntat

o decizie buna :blink:

nu stiu daca e asa sau nu, dar din ce se vede in poze si din ce spui tu, posibil sa fi fost avariata si refacuta cu elemente SH.

nici asta nu e o problema atata timp cat e facuta cum trebuie reparatia/ vopsirea.

dar parca sunt cam multe neclaritati...

Guest clamparuc
chiar imi placea masina pacat ca nu e inregula oricum masina trebuie pusa neaparat pe tester inainte ca cineva sa o cumpere ca nu se stie

214149[/snapback]

de unde sti ca masina are probleme? frate cunosc masina aia ca palma mea,a prietenului meu cel mai bun masina e brici dute cu ea la ab la tester sa te convingi!

daca masina a fost a prietenului tau zimi si mie cum il cheama numele complet ca eu am vazut cartea de identitate a masinii si a avut in tara 2 proprietari si daca o cunosti asa bine zimi ce a fost atins la ea ca eu unu am vazut dar vreu sa vad daca stii si tu in orice caz din cate am vazut masina nu a fost lovita rau doar zgariata