Jump to content

cunoaste cineva aceasta masina

cristi4u

Recommended Posts

E mult prea tare pentru pretul pe care il are, dar asta nu inseamna ca e ceva in neregula. Dar una exact ca asta, si mai ales ca e din 2002 sau 2003... in sfarsit, costa peste 17.000. Parerea mea. Dar cum noi rumanii ne uitam la ce e mai EFTIN... :blink: Edited by alex5aru

parerea mea: mai bine inarmeaza-te cu putina rabdare, si stai pe mobile.de, pana iti gasesti masina, sau pe bmw.de la "gebrauchtwagen". poti merge sg in germania dupa ea, nu mai e asa filozofie, trebuie doar contractul si numerele de zoll, la care de obicei te ajuta handler-ul. daca mai iei si o navigatie imprumut de acasa, totul e floare la ureche......

multa bafta!

eu nu vad nici o diferenta la oglinzi intre 2001 si 2003 de ex. ma uit pe ebay unde sunt poze la rezolutii mari si compar , si chiar nu vad

213849[/snapback]

dat fiind ca nu demult am ramas fara o oglinda si am innebunit pana am gasit alta, sunt la zi cu informatiile. intradevar oglinzile de pe masina sunt pe pe e39 din 2001. modelul cu face-lift are oglinzile rabatabile electric, sunt putin mai mari, si mai rotunde in marginea exterioara partea din fata ....poate nu am fost prea clar. si eu credeam ca au ceva folie pe ele sau ca ar fi heliomate, insa dupa multe spalari cuma neexplicabil in oglinda mea (care mi-a mai ramas) nu am mai vazut nimic pentru ca era plin de apa+detergent, asa ca am incercat s-o demontez si surpriza. "sticla" ca sa zic asa este formata din o oglinda si la mica distanta de ea o sticla , ambele clare, nici vorba sa fie heliomate vre-una din ele. cautand pe net am vazut ca intre oglinda si sticla este ceva gaz, si ala da efectul de "heliomat" ca sa zic asa sau "anti orbire". oricum diferenta de pret dintre ele este destul de mare in sensul ca o oglinda clasica e la 100 euro folosita si una rabatabila electric la 300 euro folosita. sper ca informatiile citite pe net sunt adevarate, dar cele probate de mine digur sunt adevarate. parerea mea este ca masina aia cu SUA a fost super lovite, si re-facuta frumos cu cele mai ieftine piese care le-au iesit la indemana ca pentru vanzare. ca sa vezi daca sutn rabatabile sau nu oglinzile , pe usa de la sofer, intre butoanele de la geamuri si cele de reglat oglinzi este un buton patrat, apasa pe el si vezi daca se rabateaza ceva. daca butonul patrat nu exista deloc, inseamna ca sigur nu sunt rabatabile electric. Succes si nu cumpara masina :blink: ...... prea multe minciuni acolo ca sa poti avea incredere.