Jump to content

stie cineva ?

duxter

Recommended Posts

Stie cineva daca se mai fac sau nu recarosari iar daca da care este procedura. Eu am un E39 caruia i.a fost anulat certif de inmat resp cartea de identitate si ma gandeeam sa caut acte sau auto avariata.

a fost inmat din 2002 in ro iar la rar sv au zis ca cica ar fi fost pansonata seria... niste tampiti, n-am ce sa le cer. Am sa cer inca o expertiza dar nu vad sa pot rezolva ceva cu incompetentii astia din justitie.

a fost inmat din 2002 in ro iar la rar sv au zis ca cica ar fi fost pansonata seria... niste tampiti, n-am ce sa le cer. Am sa cer inca o expertiza dar nu vad sa pot rezolva ceva cu incompetentii astia din justitie.

214204[/snapback]

pai si poansonul era trecut in cartea de identitate ???

da...era tot trecut in cartea de identitate plus faptu ca eram al 3-lea proprietar deci masina aia a trecut de vreo 2 ori pe la RAR si a iesit in regula...dar na ce sa le cer.

214232[/snapback]

ce spui tu e imposibil, incearca sa te duci la statia rar unde au fost poansonate seriile, acelasi lucru l-am patit si eu, numai ca la mine masina a costat 1500 de eur,daca aveam e39 cum ai tu si pateam lucrul asta......direct pe pro tv cu ei.

Problema e una aparent banala, poansoanele difera de la o statie la alta, de ex masina mea a fost poansonata la RAR Tirgu Mures si la mine in Severin desteptii de la RAR s-au gasit ca nu-s seriile bune,ca imi opresc masina acolo....bla bla.

poate ca m-am exprimat si eu gresit... Masina asa a intrat in tara si asa i s-a facut cartea de ident.si a circulat fara probleme din 02-06 cand s-au trezit astia sa zica ca seriile au fost pansonate.....

in concluzie se poate sau nu face recarosare si care este procedura...

214351[/snapback]

pai in principiu se poate,trebuie sa ai factura la masina, sau daca s-au achitat taxe vamale la ea,dupa care trebuie sa te duci la un service autorizat de RAR care sa faca recarosari pentru modelul respectiv si nu in ultimul rind iti trebuie masina pe care vrei sa o recarosezi.....etc

Man pt c ai patit u exista rezolvare, poti merge la cei de Politia de frontiera si sa te certi cu ei pana iti dau un act de intrare a masinii in tara, pt ca in momentul in care aduci o masina in tara si se inmatriculeaza se inregistreaza automat, numai sa nu se fi facut manevre mari cu ea, apoi cum a spus si un coleg mai sus dute exact acolo unde s-a mai facut RAR-ul masinii si vb cu acele persoane si ii intrebi ce ai de facut, dak nu poti incerca sa mergi undeva mai sus, fa putina galagie si explica ca daca nu se poate face RAR-ul pt masina ta vei face mare tam tam, pentru ca daca aveai o masina de cate sute de euro poate nu merita, asa.... Eu unul ma omoram cu ei..... Rezolvare tot exista.

poate ca m-am exprimat si eu gresit... Masina asa a intrat in tara si asa i s-a facut cartea de ident.si a circulat fara probleme din 02-06 cand s-au trezit astia sa zica ca seriile au fost pansonate.....

214348[/snapback]

Fara sa intru in polemica cu tine, vreau sa te intreb urmatorele lucruri:

1. tu cand ai cumparat masina ai fost la verificare ???? ca nu inteleg "a fost imatriculata si la rar suceava aia au zis ca este pansonata seria " :blink: , incearca sa fi coerent si sa explici cu un inceput si sfarsit.

2. tu esti convins ca aceasta masina are toate actele in regula??? ma refer intrare in tara si alte detalii??

3. tu vrei sa faci recarosare pe ce serie de masina???pe aceasta sau pe aia care vrei sa o iei???ca iarasi nu inteleg daca pe asta nu mai poti ca este"pansonata" pe cea care o iei cum faci RK :) ???

Crede-ma ca eu vreau sa te ajut , sincer , dar fi mai explicit ca fara suparare pana acum nu are nici o logica cursul informatiilor care le-ai oferit.

mario.b Posted Today, 12:43

"Man pt c ai patit u exista rezolvare, poti merge la cei de Politia de frontiera si sa te certi cu ei pana iti dau un act de intrare a masinii in tara, pt ca in momentul in care aduci o masina in tara si se inmatriculeaza se inregistreaza automat, numai sa nu se fi facut manevre mari cu ea, apoi cum a spus si un coleg mai sus dute exact acolo unde s-a mai facut RAR-ul masinii si vb cu acele persoane si ii intrebi ce ai de facut, dak nu poti incerca sa mergi undeva mai sus, fa putina galagie si explica ca daca nu se poate face RAR-ul pt masina ta vei face mare tam tam, pentru ca daca aveai o masina de cate sute de euro poate nu merita, asa.... Eu unul ma omoram cu ei..... Rezolvare tot exista."

Nu am inteles niciodata de ce unii oameni deformeaza realitatea numai in propriul lor "avantaj", dupa ce mi-a spus printr-un pm adevaratul istoric al masinii :blink: :) sfatuiesc pe amicul meu mario.b si altii intai sa treaca prin filtrul logici si al gandirii informatiile care le primesc si apoi sa traga concluziile, fara suparare :)

Edited by cristianiorga22

• 2 weeks later...
Stie cineva daca se mai fac sau nu recarosari iar daca da care este procedura. Eu am un E39 caruia i.a fost anulat certif de inmat resp cartea de identitate si ma gandeeam sa caut acte sau auto avariata.

213962[/snapback]

se poate face recarosare dar se plateste taxa de prima inmatriculare.

daca ai nevoie de acte iti pot da eu.am una avariata pe care o dezmembrez.

"

Nu am inteles niciodata de ce unii oameni deformeaza realitatea numai in propriul lor "avantaj", dupa ce mi-a spus printr-un pm adevaratul istoric al masinii :blink:  :)  sfatuiesc pe amicul meu mario.b si altii intai sa treaca prin filtrul logici si al gandirii informatiile care le primesc si apoi sa traga concluziile, fara suparare  :)

215020[/snapback]

@ cristianiorga22

pai ne-am cam dat seama ce ti-a zis in PM... :) ...

@duxter

si da, exista solutii,

una la care ma gandesc eu acuma ar fii sa gasesti o masina ca a ta avariata(reparabila), inmatriculata cu acte in regula pe care sa o repari cu piese de la a ta...in modul asta (daca masinile sunt la fel) vei avea toate piesele, pana la ultima piulita, si vei ramane si cu o caruta de piese care le poti vinde si recupera o buna parte din banii investiti in cumpararea masinii avariate, poate chiar toata suma.

Orice are o rezolvare... succes !

se poate face recarosare dar se plateste taxa de prima inmatriculare.

daca ai nevoie de acte iti pot da eu.am una avariata pe care o dezmembrez.

219446[/snapback]

pai cum sa se plateasca taxa de prima inmatriculare la recarosare...sau a ta nu e inmat in ro ? Pt ca teoretic daca imi anuleaza cartea de ident. la a mea pot sa ma duc la rar cu actele pe care le am si sa imi faca alta si asta ar insemna sa platesc 4008euro taxa de prima inmatriculare...

pai cum sa se plateasca taxa de prima inmatriculare la recarosare...sau a ta nu e inmat in ro ? Pt ca teoretic daca imi anuleaza cartea de ident. la a mea pot sa ma duc la rar cu actele pe care le am si sa imi faca alta si asta ar insemna sa platesc 4008euro taxa de prima inmatriculare...

220060[/snapback]

masina mea este inmatriculata in romania.daca vreau sa aduc o alta caroserie si sa pun pe masina mea platesc taxa de inmatriculare care as fi platit o si daca inmatriculam masina respectiva.asta ca sa descurajeze orice incercare de recarosare.

sigur.asa este.am fost la politie si am intrebat la ghiseul inmatriculari.poti merge si tu si sa intrebi.

Am sa ma interesez pt ca fiecare persoana cu care am vb mi-a zis altceva, iar astazi dim. o cunostinta din politie mi-a zis ca daca fac rost de una avariata ma duc la RAR si daca nu mai poate fi reparata se iau seriile de pe ea si se bat in alta parte pe a mea insa trebuie sa ma duc sa ma interesez direct la sursa ...

• 7 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.