Jump to content

Cayenne facelift

Laur

Recommended Posts

exista si o explicatie...

Asa mi-a venit pe mail: "Blonda, pe contrasens, a trosnit jeep-ul si l-a rasucit, i-a mai dat si un stalp in cap, si a plecat fara macar sa arate un act vreunui politai, dupa ce a stat vreo jumatate de ora pe telefoane

27 mar 2007, aprox 16:30, sos pipera, inspre porsche buc nord "

Plus o varianta oficiala...din care aflam mai multe...

post-763-1175104613_thumb.jpg

post-763-1175104627_thumb.jpg

post-763-1175104638_thumb.jpg

post-763-1175104662_thumb.jpg

post-763-1175104683_thumb.jpg

post-763-1175104704_thumb.jpg

exista si o explicatie...

Asa mi-a venit pe mail: "Blonda, pe contrasens, a trosnit jeep-ul si l-a rasucit, i-a mai dat si un stalp in cap, si a plecat fara macar sa arate un act vreunui politai, dupa ce a stat vreo jumatate de ora pe telefoane

27 mar 2007, aprox 16:30,  sos pipera, inspre porsche buc nord  "

Plus o varianta oficiala...din care aflam mai multe...

214115[/snapback]

am vazut si eu la tv cica saraca s-a ferit de o masina si din pacate pt ea si masina s-a bagat in stalp ... naspa :blink:

A lovit un stalp de pe contrasens.. cel putin asta inteleg eu.

Ca sa dai stalpul ala jos iti trbuie.. elan.

Dupa ce ai mai lovit o masina de 2 tone, ca sa dai cu stalpul ala jos, trebuie sa fi mers cu ceva peste 100km/h. In localitate.

Acum hai sa cautam totii soferul vinovat de producerea accidentului.. lol

intr-adevar ceva e dubios in acest accident, dar nu mai comentez ca iar sare lumea cu gura pe mine si spune ca fac "afirmatii gratuite". daca n-a patit nimeni nimic e in regula, asta e tot ce mai conteaza.

214134[/snapback]

:blink: Punem pariu ca nu ramane fara carnet ?

lol

Dupa cum zic astia de la ProTV, femeia e nevinovata dar trebuie sa plateasca stalpul si reparatiile..

De ce trebuie sa plateasca daca e nevinovata? Sa plateasca vinovatul.

Hmm... cum zicea cineva.. e ceva putred in treaba asta...

cred ca vinovati sunt aia de la Electrica....ca au pus stalpul in drumul ei..:)

214200[/snapback]

Franele la BMW sunt frane de BMW numai cu piese originale,asta apropo de faptul ca Textar face placutele pentru BMW si teoretic sunt la fel toate :blink:

214239[/snapback]

Si asta e un punct de vedere !

Intradevar , foarte buna intrebarea pusa mai sus !

Femeia e nevinovata , dar tot ea plateste reparatiile la cele distruse pe acolo ! DE CE ? :)

pentru ca asa se face peste tot, nu ca traim in romania.
"unde mai pui ca spaniolii l-au pus sa plateasca si stalpii de pe autostrada...!"

214356[/snapback]

Acolo soferul respectiv era vinovat de producerea accidentului. Aici insa, se pare ca domnii politisti au declarat-o "nevinovata"... dar totusi plateste.

"unde mai pui ca spaniolii l-au pus sa plateasca si stalpii de pe autostrada...!"

214356[/snapback]

Acolo soferul respectiv era vinovat de producerea accidentului. Aici insa, se pare ca domnii politisti au declarat-o "nevinovata"... dar totusi plateste.

214412[/snapback]

exact! intrebarea era de ce sa plateasca daca e nevinovata? in celelalt caz, cel din Spania, soferul era vinovat de producerea accidentului, nu?

Cum sa nu fie vinovata? Stalpul ala s-a darmat singur? Daca nu vroia sa fie vinovata il lovea pe ala de pe contrasens.

Asta e legea. Si pe autobahn daca intra unu in mine, eu dau in bariera de pe mijloc (Armco) si o zgarii/rup/etc si ala fuge... eu o platesc ca eu am intrat in ea.

La banii ei pune 100 de stalpi din aia asa ca nu stiu ce faceti asa mare caz pt un kkt. Pe ea sigur o doare in *** de stalp :blink:

Nimeni nu neaga asta Kane... Poate are bani/asigurare care sa plateasca pentru daune...

Era mai mult o intrebare de principiu, poate un pic retorica...

"De ce un nevinovat plateste? De ce nu cauta vinovatul sa-l puna pe el sa plateasca?"

Edited by Maverick

Nimeni nu neaga asta Kane... Poate are bani/asigurare care sa plateasca pentru daune...

Era mai mult o intrebare de principiu, poate un pic retorica...

"De ce un nevinovat plateste? De ce nu cauta vinovatul sa-l puana pe el sa plateasca?"

214544[/snapback]

pt ca e romania. stiu si eu pe cineva care la fel, incercand sa evite pe cineva si-a facut masina praf, iar politia nu a facut nimic, pt ca cel vinovat nu avea nimic la masina si nu aveau cum sa demonstreze ca a fost de vina. si a ramas cu dauna de platit cel care si-a lovit masina.

exact! intrebarea era de ce sa plateasca daca e nevinovata? in celelalt caz, cel din Spania, soferul era vinovat de producerea accidentului, nu?

m-am prins care era intrebarea. tu nu te-ai prins care era raspunsul meu. vroiam sa subliniez, prin citarea lui Maverick, vinovatia gagicii.

@Kane a punctat in acest sens.