Jump to content

Parere Achizitionare E46

Alex_Bro

Recommended Posts

Salut. As dori sa-mi cumpar un E46 si as dori cateva pareri ale unor priceputi. Vreau niste pareri adevarate prin cunostinte dobandite nu pareri personale.

Am niste nelamuriri. Banii de care dispun sunt maxim 3300 E. Sunt constient ca au o varsta asa ca vreau sa stiu ce motor sa aleg. 320i (150hp) nonfacelift , 320d nonfacelift, 318i facelift , 320d facelift.

Imi place mai mult modelul facelift normal dar niste prieteni mi-au recomandat 320i nf 150hp ca fiind un motor mai bun si mai rezistent.

Astept pareri. Multumesc anticipat.

• Downvote 1

Frate am vazut comentarii ca nu ati da mai mult de 1500 E pe o masina asa veche pt ca mai bagi 1500 in ea in maxim 2 ani.. asta este adevarat?

si pana la urma noi astia care ne chinuim sa facem rost de 2000-3000e ce ar trebui sa facem sa ne cumparam Loganeeee?? sau mai bine bicicleta?

Nu sunt lamurit deloc chiar.. mai mult m-am bagat in ceata.

Mai astept pareri

Frate am vazut comentarii ca nu ati da mai mult de 1500 E pe o masina asa veche pt ca mai bagi 1500 in ea in maxim 2 ani.. asta este adevarat?

si pana la urma noi astia care ne chinuim sa facem rost de 2000-3000e ce ar trebui sa facem sa ne cumparam Loganeeee?? sau mai bine bicicleta?

Nu sunt lamurit deloc chiar.. mai mult m-am bagat in ceata.

Mai astept pareri

Salut!Tot timpul o sa fie persoane care or sa spuna ca nu dau mai mult de 1500E.Au dreptate doar partial.Din ce cunosc eu,pot spune ca nu are rost sa te gandesti sa achizitionezi 320d fl-150hp in 3000-3500 Eur,la acesti bani o sa gasesti o masina cu destule probleme.Recomand sa-ti indrepti atentia catre modelul 320nfl,acestea sunt ceva mai ieftine,dar si acolo trebuieste sa ai pregatiti inca cel putin 500E pentru primele reparatii,urmand ca restul de bani sa-i bagi in "rate"schimband restul de componente ce se defecteaza cat masina este la tine.La benzinare nu ma pricep.Bafta la cautari!

• Like 1