Jump to content

Navi Bussines upgrade

Recommended Posts

salut dragi colegi, curand mi-am achizitionat si eu un BWM 320D 2010, si am un off mare, am vazut la un amic aceea navigatie profesionala, display`ul acela mai mare, este vorba doar de, dimensiune? sau mai are si altceva in plus ?!

as putea face si eu upgrade la unu asemenator? cam cat ar costa? sau as putea opta pentru altceva mai bun cu, culori mai frumoase.

Multumesc!

e adevarat ca display`ul profesional vine impreuna cu cipul de sunet harman kardon ? sau ce mai are in plus inafara de, dimensiune?

"Cip-ul" ala e separat :)

Sistemul audio se achizitioneaza la fel ca navigatia profesionala.

Edited by adi v

salut dragi colegi, curand mi-am achizitionat si eu un BWM 320D 2010, si am un off mare, am vazut la un amic aceea navigatie profesionala, display`ul acela mai mare, este vorba doar de, dimensiune? sau mai are si altceva in plus ?!

alt cic, alt display

as putea face si eu upgrade la unu asemenator? cam cat ar costa?

poti, preturile variaza...

sau as putea opta pentru altceva mai bun cu, culori mai frumoase.

Multumesc!

NBT?

Dar are ceva in plus? sau e vorba doar de dimensiune si atat?

alte harti (mai detaliate)

p.s. exista posibilitatea sa nu mai gasesc vre'o optiune de prin meniu la schimbarea ei din bussines in profesional?

nu

Navigatia Profesionala CIC (ecran mare) mai are fata de cea ''mica'' Business (instalata acum pe masina ta) unele chestii in plus:

- posibilitatea de a reda filme in format DVD (bagi discul cu filmul in format DVD si te uiti la film; atentie filmul trebuie sa fie si el in format DVD nu avi, divx, etc.)

- hartile navigatiei sunt mai detaliate si permit afisarea cladirilor 3D in capitalele europene;

- hardware mai bun;

- HDD mai mare (aici nu sunt 100 % sigur); partitia pt muzica este de ~ 12 GB;

- in functie de dotarea masinii existenta optiunii de Internet, BMW Apps...etc ... aici deja intram in amanunte.

Edited by paulgsm

• 2 months later...

Salut tuturor :)

Nu a raspuns nimeni concret, gen : te duci acolo sau iei legatura cu x, te costa atata si face in plus aia, aua, aia...

nu mai bine iei tu legatura cu x si afli exact,e plin internetul cu saituri care fac asa ceva,mai nou este un anunt si la vanzari pe forum,ca si cost cu codare ,emulator si ultima varianta de soft pt. navigatie 900-1000 euro si depinde ce mai vrei sa pui pe masina,usb modul bluetooth......

Edited by ovy318i

In loc sa dati 1000 pe navi pro, mai bine ati luati din china o navi cu android, care integreaza si functiile masinii si in plus e de o mie de ori mai bun decat navigatia mare.

Se integreaza perfect si nu mai spun ca orice modul nou ai pune ar fi mai ieftin, gen camera de marsarier.

• Downvote 3