Jump to content

Stirile ora 5 ProTV

Guest Pole

Recommended Posts

Guest poleposition

Am vazut acum la Pro Tv, a fost un accident azi noapte in Bucuresti:

Un BMW E90 negru, a intrat cu 140 km/ora (asa ziceau "martorii") in spatele unui opel corsa oprit regulamentar la semafor.

BMW-ul a ricosat si a mai avariat 4 masini din zona.

Martorii spun ca, dupa impact, soferul BMW-ului, care parea beat, a fugit... lasand-o pe femeia care era la volanul Opelului, blocata intre fiare.

"A intrat cu 146km/h in ea"...de unde a scos`o p`asta? :blink: Setea de senzational nu se dezminte. Asta nu`l scuza cu nimic pe soferu` inconstient care a fugit fara sa ceara ajutorul salvarii pentru persoanele implicate`n accident.

si la porsche tot bolid ii spune, chiar unul de lux. dar la bmw si la 316 spune bolid. Si ala cred ca este omul radar.. o avea ceva ADN de lilic sau cine stie.. Nu e mai rau daca fugi de la locul accidentului decat daca stai (chiar si daca esti beat) ?

Guest poleposition

din cate stiu este mult mai grav daca fugi... mai ales ca nici nu omorase pe nimeni. Atunci sa zici ca te ia panica si nu mai judeci... oricum il gasesc pana la urma.

O sa fie probabil mai greu sa demonstreze ca era beat, probabil ca de asta a si fugit.

nu stiu cum e mai grav, daca sta sau daca fuge dar daca era beat nu mai merita permis niciodata, toata viata lui sa si-o dedice mijloacelor de transport in comun. Fac pariu ca va scapa aproape basma curata, aici e Romania :blink: orice este posibil. Daca a avut taticu bani sa-i ia BMW are el pile, relatii si bani ca sa si scape cat mai usor... Edited by d-rive

Guest poleposition
stai ma, ca inca nu se stie varsta soferului. poate si-a luat masina din banii lui, si are 40 de ani de ex, dar asta nu are nici o importanta...

Facem pariu ca e tanar?

Nu zic ca nu e posibil sa fie si unul mai puriu dar in general faze din astea cu condusul sub influenta bauturilor alcoolice le fac cei mai cruzi, masina gen E90 nu prea ai sa vezi la cei mai in varsta, aia isi iau seria5 sau un E-classe si daca era mai in varsta, era mai copt si stia ca daca fuge e mai grav decat daca ramane. Tare m-as bucura sa-l prinda si sa-i dea ce-i al lui, ce merita. A lasat-o pe fata aia in masina, sa moara acolo, nenorocitul... auzi, a vobit la telefon si dupa aia s-a tirat, dar sa se preocupe de fata aia nici gand, luala-r... sa-l ia de nenorocit.

Edited by d-rive

@d-rive: Nu stiu de ce crezi ca cei mai tineri merg beti la volan.....daca stam sa ne gandim cate cazuri au fost de politisti prinsi beti la volan, seria intreaga primari/consilieri, etc. acestia aveau peste 35 de ani.

Cat despre fuga de la locul accidentului nu cred ca unu care bea la volan si face accident fuge doar daca e tanar.....varsta nu e neaparat dovada de intelepciune..

Si nu inteleg de ce zici ca "Daca a avut taticu bani sa-i ia BMW are el pile, relatii si bani ca sa si scape cat mai usor..." Asta inseamna ca daca esti tanar si ai BMW esti neaparat de bani gata?

Edited by Ciupanezu

Ciupi, m-ai inteles gresit, nu am zis ca e o regula ca cei beti de la volan sunt tineri, de obicei cei tineri braveaza, cu politistii sunt perfect de acord.

De copii de bani gata... pai pe la mine prin Galati, majoritatea copiilor de bani gata au facut muci cel putin o masina, scumpa, nu Cielo sau eu mai stiu ce. Cand ai o masina din bani munciti nu-ti bati joc nici de ea, nici de tine.

Sunt si tineri care au BMW, oameni cu capul pe umeri, chiar stiu cativa de aici, de pe forum, jos palaria in fata lor si tot respectul, din pacate sunt satul de fraieri care merg cu basul la maxim, geamurile jos si claxoneaza toate gagicile de pe strada crezand ca asa f... si ei ceva, eventual niste picioare in gard...

Hai ca discutia derapeaza, respectul meu pentru cei cu capul pe umeri, pentru cei ce au BMW si merg cu viteza dar in limitele ratiunii, imi plac si smecherasii, dar tot la fel cu cap, si imi plac si copii de bani gata, cei care se pot rupe de faptul ca sunt baiatul lu' taticu... repet, sa nu ma intelegeti gresit, nu am nimic cu oamenii normali.

Sunt curios care va fi deznodamantul acestui accident, sa aflam cati ani are, ce face, de unde provine etc. Daca ma voi insela, asta e, greseala mea.

Cred ca d-drive a vb dpdv statistic. Si da, dpdv statistic, are dreptate, clientela unui e90, este undeva pana in 35 de ani . Tot statistic, femeile au mai putine accidente, fapt pt care, la unele companii la casco, femeile au reducere... Tot statistic, sambata seara, gasesti mai multi tineri bauti la volan, decat varsta mijlocie....

cazul de fata poate fi total diferit, dar pana nu stii exact, te poti lua dupa statistici....

Guest poleposition
Mai bine incerci sa ne regizezi accidentul si conditiile exacte in care s-a produs, regizore.  :blink:

214727[/snapback]

iti zic eu:

Cetateanul, a fost la niste prieteni prin zona Ion Mihalache, era mijlocul saptamanii si nu au avut chef de club sau ceva... a mers deci acasa la un tovaras, a ajuns pe la ora 19:00, initial au bagat niste bere, mai tarziu autorul accidentului, a plecat la un chiosc (probabil insotit de un prieten) si au cumparat 2 sticle de Premiat si o sticla de Stalinskaya (asa, sa fie)... Dupa ce au consumat vinul si un pic din vodka, intre timp ceva barfe, s-au uitat la carcotasi, au ras putin... omul nostru isi da seama ca este putin tarziu si trebuie sa ajunga si la femeia lui care il tot suna de ceva vreme... astfel ca decide la ora 00:12 min sa paraseasca anturajul, isi ia la revedere de la tovarasi, face o mica gluma pe seama faptului ca este beat (se rade putin) si pleaca... pe Grivita (unde s-a petrecut accidentul), eee, seara, tarziu, soseaua libera, BMWeu, ce dracu, hai ca-i da o talpa... intre timp se uita la vitezometru sa vada "cat a prins", numai ca in timp ce se holba la vitezometru, omite sa observe ca in fata lui, un participant la trafic orpise la semafor (intr-o fractiune de secunda se intreaba de ce merg semafoarele la ora asta)... apuca sa ciupeasca frana, holbeaza ochii, dar... BUF...

Atunci, dupa senzatia de "replay", se da jos din masina... nu ii vine sa creada, iar cand se dezmeticeste putin, suna unul din tovarasii la care tocmai a fost... ala ii zice: "frate! tai-o si ne intalnim pe Ion Mihalache undeva, o iei pe stradute si iesi exact in bulevard, ne vedem acolo. Hai fugi !"

restul e istorie. :)

Edited by poleposition

iti zic eu:

Cetateanul, a fost la niste prieteni prin zona Ion Mihalache, era mijlocul saptamanii si nu au avut chef de club sau ceva... a mers deci acasa la un tovaras, a ajuns pe la ora 19:00, initial au bagat niste bere, mai tarziu autorul accidentului,

214741[/snapback]

totusi, ce varsta are?

iti zic eu:

Cetateanul, a fost la niste prieteni prin zona Ion Mihalache, era mijlocul saptamanii si nu au avut chef de club sau ceva... a mers deci acasa la un tovaras, a ajuns pe la ora 19:00, initial au bagat niste bere, mai tarziu autorul accidentului, a

............

la care tocmai a fost... ala ii zice: "frate! tai-o si ne intalnim pe Ion Mihalache undeva, o iei pe stradute si iesi exact in bulevard, ne vedem acolo. Hai fugi !"

restul e istorie.  :)

214741[/snapback]

la tine a fost bauta ? :) :blink: :)