Jump to content

vopsit capota

czr

Recommended Posts

E ok ..eu am dat 400 ron ...dar plateste Casco :blink: asa ca ...nu m-am stresat prea mult cu cautatul ...

La Toplac ...ar fi depasit 600 ron ...si tot asa ...

Eu spun ca e bine ! :)

dar ,..,,factura ?.. service bun ? ..o minima garantie ?,,,

By the way ...Ti-au polishat aripile ?,.,,,Eu maine o scot .... :)

Edited by myxage

diferenta de culoare nu se cunoaste dar ariile sunt mai naspa ca au urme de la pietricele de pe sosea

214715[/snapback]

Ehh ... trage-i o ceara cu teflon ...all over ! :)

Ma gandesc sa aplic o folie pt protectie acum ....Inca mai caut preturi ..Ar fi pacat sa vad iar pete albe de la pietricele :blink:

Edited by myxage

ceara cu teflon?

cum ce si de unde?

acopera gaurile alea mici din capota?

214719[/snapback]

nu acopera dar confera luciu putenic ..pe o perioada mai lunga ..rezista la mai multe spalari ...aprox ..40 .... Mafra are ceara la 55 ron ..E la litru face toti banii !.... ..De cand o am ..nu mai folosesc turtle wax care e cu silicon .si se spala la 2 spalari max ..Am ramas cu 2 tuburi din care unul colorat aproape pline ! :blink:

Edited by myxage

nu e din Buc  omul ...Daca te intereseaza pot sa-ti recomand eu ceva  la noi ..dar e 400 ron ..desi poate obtii un pret mai bun daca esti  cu cash ..si nu a casco !.

215123[/snapback]

Da-mi si mie pls un PM cu detalii. Mersi.

• 2 weeks later...

Referitor la ceara de protectie. Am inteles ca mai sunt niste substante de protectie, sintetice (man made) care sunt la fel de spectaculoase ca si ceara dar rezista mult mai bine la spalari.

Sealanturile astea sunt esentiale daca vrei sa reziste masina cat mai bine. Am avut vreo 6 masini pana acum si la toate am avut aceeasi problema: bara din fata ciupita de la pietricele, zgarieturi foarte fine pe lateral de la boscheti, pe bara din spate de la incarcat / descarcat bagaje, etc. Nu mai am de gand sa repet experientele cu actuala masina, asa ca dupa cum declaram si in alt post, o sa-i pun un milion de straturi de sealant. Mai bine mai mult decat mai putin.

Oare unde se gasesc produse profi la noi? Nu musai in Buc, chiar si in tara ...

Referitor la ceara de protectie. Am inteles ca mai sunt niste substante de protectie, sintetice (man made) care sunt la fel de spectaculoase ca si ceara dar rezista mult mai bine la spalari.

Sealanturile astea sunt esentiale daca vrei sa reziste masina cat mai bine. Am avut vreo 6 masini pana acum si la toate am avut aceeasi problema: bara din fata ciupita de la pietricele, zgarieturi foarte fine pe lateral de la boscheti, pe bara din spate de la incarcat / descarcat bagaje, etc. Nu mai am de gand sa repet experientele cu actuala masina, asa ca dupa cum declaram si in alt post, o sa-i pun un milion de straturi de sealant. Mai bine mai mult decat mai putin.

Oare unde se gasesc produse profi la noi? Nu musai in Buc, chiar si in tara ...

222431[/snapback]

tot ce poti sa faci este sa pui o folie speciala pt capota ...tot la exp det o gasesti ..e cam 6 mil pt partea din fata aripi , capota, bara

Pai si nu se vede? Nu arata nasol cu botul imbracat?

222442[/snapback]

e transparenta ..nu se vede ..probabil va fi o diferenta de luciu dar f f mica ..eu am vazut la cineva ..daca nu-mi spunea nu-mi dadeam seama ...

Oricum e destul de scump ..parerea mea ....arata exact ca folia antiefractie care se pune pe geam .. ..Folia nu e f scumpa ..Dar manopera e de baza !.mai ales la Exp

Prima optiune este sa dau cu sealant o data la 3 luni sau asa ceva. As vrea sa vad si eu folia aia montata pe o masina si daca nu e evidenta, clar ca mi-o pun. Banii nu conteaza atat timp cat ii recuperezi la revanzare :blink:

Ma gandesc ca intr-un an vreau sa vand masina si daca e ciobita, ori trebuie sa dau bani ptr revopsire, ori trebuie sa las din pret. Asa ca folia face banii.

Cat despre ExpDet, acum tocmai am facut o "reclamatie". Pana nu se rezolva, nu mai trec pe acolo si nici nu recomand aceasta firma. Sa vedem.