Jump to content

Mi-au venit proiectoarele de M...

intelinside

Recommended Posts

Mi-a sosit comanda de pe ebay.com: proiectoare de M, grile negre si husele de piele de la schimbator si frana de mana; toate bune si frumoase pana cand am realizat ca imi lipsesc carcasele de la proiectoare :blink:, il sun pe prietenul care le-a adus din State si imi spune ca este posibil sa nu fi fost sau sa le fi uitat acasa in State :), problema care se pune acuma este de unde fac rost de ele, se pot cumpara separat, cam cat costa????

post-2289-1175201030_thumb.jpg

post-2289-1175201042_thumb.jpg

post-2289-1175201056_thumb.jpg

post-2289-1175201073_thumb.jpg

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest poleposition

ce insemna butonul ala, din poza nr. 3 " Brake" ?... deasupra schimbatorului...

si prizele alea de aer din capota, sunt functionale sau de show ?

ce insemna butonul ala, din poza nr. 3 " Brake" ?... deasupra schimbatorului...

si prizele alea de aer din capota, sunt functionale sau de show ?

215107[/snapback]

Ti-au scapat cateva aspecte precum scamele din jurul brichetei, scaunele cam tocite, gaura mica din butonul de la geamul din stanga....

Guest poleposition

iar tie ti-a scapat faptul ca vorbeam serios, nu faceam caterica... chiar eram curios. :blink:

in fine, bafta multa si sa fii sanatos. :)

Edited by poleposition

Ti-au scapat cateva aspecte precum scamele din jurul brichetei, scaunele cam tocite, gaura mica din butonul de la geamul din stanga....

215137[/snapback]

pacat de topic, incepuse bine, chiar dadeau fain elementele pe masina...pacat de atitudinea belicoasa...

cred ca s-au mai intrebat oamenii ce-i cu butonul ala acolo...

ironia ta ieftina trimite imaginatia la daciile vechi cu improvizatii

pacat de topic, incepuse bine, chiar dadeau fain elementele pe masina...pacat de atitudinea belicoasa...

cred ca s-au mai intrebat oamenii ce-i cu butonul ala acolo...

ironia ta ieftina trimite imaginatia la daciile vechi cu improvizatii

215149[/snapback]

Ce poate sa fie cu butonul ala acolo, sau mai bine spus chiar conteaza, e un (cenzurat) de buton care era acolo cand am luat masina si nu face nimic si pe care am omis sa il arunc ca nu stiu ce sa pun in locul lui, decat o gaura mai bine butonul ala.

Si "gaurile" din capota la ce pot ajuta??? normal ca sunt de forma.

iar tie ti-a scapat faptul ca vorbeam serios, nu faceam caterica... chiar eram curios. :blink:

in fine, bafta multa si sa fii sanatos. :)

215141[/snapback]

Sa fim seriosi, atata timp cat se discuta desre altceva, te-a gasit pe tine curiozitatea ce e cu butonul ala nasol acolo. Mersi la fel.

Guest poleposition
Cum spui tu @intelinside... nu am avut nici o intentie sa iti subminez masina sau ceva, dimpotriva, chiar apreciam cum arata. Fii mai putin agresiv, vei fi mai castigat :blink:

mhmm mhmm...faptul ca ai E36 asta te face membru de onoare....tre sa iti facem statuie.

215186[/snapback]

Nu are legatura masina pe care o am, era vorba de nota mea pentru atitudine data tocmai din partea ta. Poate vrei sa iti improspatez memoria: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=10572&hl

Guest IulianE

eu in cateva sapt ma duc in DE dupa E39....crezi ca voi fi mai membru ca tine?

Am zis de nenumarate ori ca nu sunt fan vreo marca anume...am obosit sa mai tot repet.

Imi place BMW,imi place AUDI,imi place MERCEDES-BENZ....si lista continua...

Macar abtinete....constientizez inteligenta ta precara si flasca dar macar fii inert in cazurile astea...

Over and out!