Jump to content

Schimbare head unit

Recommended Posts

Stiu la ce te referi, dar pe mine personal nu ma satisface solutia.

6041[/snapback]

Eu unul am adoptat solutia ipod. Dupa ce m-am tot chinuit sa gasesc un cd fara sanse mari de reusita. Rezultatul ?, 40G de muzica fara nici o modificare .....doar un simplu cablu care alimenteaza si contine si emitatorul FM (monster cable).

• 1 month later...
  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Chas3,

as vrea sa-mi pun si eu un Alpine exact ca ala pe care il ai tu - ajuta-ma te rog:

1. o parere despre piesa - merita banii?

2. ai schimbat si boxele cu unele Alpine? eu as vrea sa schimb toata linia ... ca alea stock (Nokia) s-au cam dus ... (mai merg bine 2 din 6)

Edited by Kali

Chas3,

as vrea sa-mi pun si eu un Alpine exact ca ala pe care il ai tu - ajuta-ma te rog:

1. o parere despre piesa - merita banii?

2. ai schimbat si boxele cu unele Alpine? eu as vrea sa schimb toata linia ... ca alea stock (Nokia) s-au cam dus ... (mai merg bine 2 din 6)

29117[/snapback]

1. Da. De fapt, nu mai stiu cat costa, ca era cam varf de gama (la mp3 playere, desigur) atunci cand l-am primit si nu stiu ce a mai aparut de atunci.

2. Boxele din pacate sunt stock (cadoul a cuprins doar player-ul, iar salariul meu mic :blink: ). Astea stock fac fata pana pe la 15 la volum cu setarile originale, si cu egalizator tras de par merge pana la 20. Maximul fiind la 50 parca. Ar fi pacat sa dai atat pe player si sa nu schimbi si boxele, dar eu cum l-am primit moca nu era sa il refuz. Aparent are control separat pentru subwoofer, dar nu detin inca (,) ca sa spun cat de bine merge functia respectiva.

acuma e 950 RON,

boxele la care m-am gindit nu se potrivesc pe Compacta (nici pe fata, nici pe spate)

vreau sa pun un model fara plasa (cu o protectie de plastic - arata cam ca o janta de aliaj) - si sa bag magnetul in gaura din portiera - restul iesind in afara : diametrul gaurii din portiera e de cca 8 cm, iar boxa are 17cm ... nu stiu exact cum sa o prind ..

pe spate e si mai nashpa : locurile stock sunt pt boxe de 12cm, si vreau sa suspend cumva pe stilpii spate 2 boxe de 32 cm (ovale) .. mai tb sa le fac si cutie de rezonanta ..

cd-ul are 4x45w, si boxele : fata - 50w, spate - 60w (electric) : cred ca linia asta ar tb sa scoata un sunet klumea ...

oricum, daca are cineva vre-o idee ajutatoare cu montatul ... (sau cum sa fac cutia de rezonanta pt boxele din spate ..) :blink:

Playerul are indicativul 9845R - si are interfata identica cu al tau (ii pun mai tirziu si o poza) - se gaseste cam la acelasi pret la MediaGlaxy (mall Vitan), Carrefour si Cora .. mai este un model CDA 978R - care nu are optiunea de file browser (cica in rest e la fel) la 750 RON ...

ambele citesc mp3, wma ..

Scuze, am luat RON drept indicativul. Acum mi-a picat picat fisa :blink:

2 milioane diferenta pentru File Browser? Cam greu de decis. Eu il folosesc destul de des cand e un cd de MP3 si nu audio. Totusi cam mult 2 milioane diferenta (aproape un sfert din pret in plus), cred ca ii mai lipseste altceva.

9855-ul nu e aparut si la noi?

nu am vazut 9855,

oricum azi am facut instalarea :

pana la urma am apelat la o linie Pioneer - 4x50w (cd, mp3. wma, file browser), si boxe DLS, fata de 50w + 2 tweteere, spate 60w(cu tweteere incluse) ... tota linia 1.700RON - inclusiv montaj, mufe, etc ... 4 ore de montat/demontat la masina ..

dupa mine, se aude superbine (oricum am testat inainte si mi s-a parut clar mai bine - comparativ cu linia Alpine) ...

nu pot sa pun deocamdata poze ca nu-stiu-ce are foto-digitalul : nu vrea sa se conecteze cu comp-ul (pe net intru pe zapp - si dupa fiecare acces se zapacesc porturile ..)

• 2 months later...

Daca nu e tardiv...am fost in Spania in vara asta si dupa ce a functionat aproximativ 2800 km , cd original BMw Bussines si-a dat obstescul sfarsit.Nu mai citea nici un cd...In disperare de cauza am cumparat un MP3 Sony-250 euroi si un suport pentru montarea lui-30 euro, gasit intr-un magazin(Media Markt).Operatiunea s-a desfasurat la o reprezentanta BMW din Spania.In plus am mai platit 30 euro pt adaptatorul de la antena radio , cel original nu se potrivea.Pot sa spun ca totul arata OK , usita de la ornament se inchide cand fata MP3 player-ului este scoasa , iar calitatea plasticului e OK. Cel mai mult regret ca am pierdut sirocoul al carui buton se afla in zona display-ului ce a fost scos.O sa fac si niste fotografii maine si le voi posta.Ceea ce conteaza cel mai mult insa e faptul ca acum sistemul audio e super , sunetul este mai clar si puternic-am schimbat toate incintele acustice si am pus JBL+tun de bas. :)

toata afacerea m-a costat aprox 1000 euro :) , dar a meritat...parerea mea :blink:

Edited by benarcis

• 2 years later...

salut, am si eu o problema, am luat un 320i 2001 prefacelift (nu cred ca conteaza :blink: ) E46, cu un cdplayer blaupunkt, deci nu e stock, cd playerul e iesit in afara,

nu sta cum vad in pozele tale, sta cu 1 cm in afara, lam fortat inauntru si nu vrea sa iasa

cum l-ai pus? cum ai pus suportul acela cu gauri multe metalic in care intra cdplayerul? sub plasticul adaptor sau in fata lui? si cum l-ai fixat cu clemele acelea/?

sper sa ma ajute careva, daca nu o sa ma mai chinui maine sa vad cum sa intre pana in capat

Suportul metalic are niste cleme care trebuie presate in exterior, ptr a se "agata" de bordul maisnii. La e46 e foarte putin loc ptr fire in spatele CD-playerului, asa ca trebuie aranjate cu grija ca sa aiba loc HU-ul.

chestia nashpa ii ca suportul acela are clemele situate in zone in care bordul nu are gauri ca sa intre clemele, deci nu pot sal agatz de nimic, m-am chinuit toata ziua, o sa incerc sa dau deoparte si de alta toate cablurile din spate sa vad ce rezolv

multumesc oricum :blink: