Jump to content

My dream came true

RedCap

Recommended Posts

2 hours ago, raduron10 said:

Mie mi se pare invers.

M3 e mai de baietash, mai moderna, pe cand M5 mai barbateasca, mai serioasa.

Ai dreptate.
Am omis eu să spun ca alegerea asupra căreia am expus punctul de vedere a fost între M3 și M4 deoarece colegul @RedCap a exclus M5-ul deoarece nu a găsit un exemplar SH care să-l satisfacă.

Posted (edited)
19 hours ago, Lospaa said:

Dacă bugetul îți permite parca e și păcat sa nu o iei noua. O configurezi cum vrei, ai garanție etc. Părerea mea, care este.. 🤣

Garantie oricum am ... acum insa am o problema existentiala: imi vibreaza volanul la frane la viteza mare si mai mult ca sigur sunt discurile fata de inlocuit. Dar decat sa inlocuiesc discurile cu placute cu tot mai bine schimb masina cu totul si gata. 😄 Nu de alta dar dupa cine stie ce mai imi vine sa inlocuiesc si uite asa arunc cu banii intr-o masina care oricum nu imi place din punct de vedere a dotarilor. A fost un compromis bun la vremea cand am luat-o dar e vremea sa o las altuia.

8 hours ago, Sayanu said:

A aparut deja facelift-ul, in 2026 mai mult ca sigur lanseaza urmatorul model. Pana la livrare se face 2025 si cu masina de 1 an te uiti ca a aparut noul model, care culmea e acelasi pret (+/-).

Vor lansa iar una hibrida cum va fi si G90-ul, hibrida si grea de mori. Asa ca macar pe un G80/82 sa pun mana daca pe un F90 nu am reusit pana sa iasa din fabricatie.

5 hours ago, mada_linn said:

Părere personală, aș merge pe M3. Nu știu de ce am senzația ca îmbină designul old school BMW cu liniile moderne. Am un soft spot pt modelul G20, arată ca o mașină mai bărbătească. 

G80 e M3-ul.... parca ala imi face si mie cu ochiul. 

5 hours ago, raduron10 said:

Mie mi se pare invers.

M3 e mai de baietash, mai moderna, pe cand M5 mai barbateasca, mai serioasa.

Cam asa imi pare si mie M5-ul dar.... momentan nu e vreun M5 disponibil de comandat. 😞 Si ca sa revin, hibridul ala greu parca nu ma incanta atat de tare incat sa astept G90-ul sa fie lansat.

4 hours ago, sskkaa said:

M3/4 daca esti mai race-er si vrei ceva mai driver focused si o idee mai dinamic, M5 daca vrei si ceva spatiu si un minim de comfort... dupaia vine in schema bugetul... daca e loc, masina noua clar, ca M urile nu se iau pt mers la consum, mai vad si batjocora...

Al naibii seria 5 imi place mult mai mult din punct de vedere al spatiului, am avut un G20 330i ca loaner si parca imi parea cam mic, m-am invatat cu spatiul interior al 5-ului. Legat de consum, sunt intr-un grup pe Faceshit de G30-uri si zau ca au oamenii aia niste consumuri la 540-uri de cred ca doar gadila acceleratia. 😄 Eu efectiv nu ma pot abtine si nu am mediu nici macar cat spune BMW ca ar fi consumul de oras. 😄 

2 hours ago, mada_linn said:

Ai dreptate.
Am omis eu să spun ca alegerea asupra căreia am expus punctul de vedere a fost între M3 și M4 deoarece colegul @RedCap a exclus M5-ul deoarece nu a găsit un exemplar SH care să-l satisfacă.

Sincer am cam gasit ceva M5-uri dar la cat costa cu f putine mile la bord... mai bine ma abtin ca sigur gasesc ceva uzura care ma va face sa stramb din nas. Era o vorba mai misogina printre barbati.... "macar masina sa fie noua". 

Edited by RedCap
  • Like 1