Jump to content

Mi-am tras BMW. 320ci

KTU

Recommended Posts

Asa cum spuneam pe alt topic, am ajuns in tara cu o masina. Asa cum e frumos, o am pus cateva poze cu toate ca nu cred ca sunt foarte elocvente.

Date despre masina:

2001 BMW 320ci 170hp

114.000 km

Carte service

Pret Germania: 14,000

Pret noua 35,000

Culoare:-exterior Alb alpin

-interior Negru

Tapiserie piele

Volan + schimbator piele NAPA

BMW CD Business

Boxe Harman Kardon

OBC

PDC spate

Pachet Ghost Shadow

4 Geamuri electrice

Jante 17, anvelope Michelin 225/45/17

Proiectoare

Climatronic

Astept comentarii si imi cer scuze pentru poze.

post-4509-1175339346_thumb.jpg

post-4509-1175339366_thumb.jpg

post-4509-1175339384_thumb.jpg

post-4509-1175339399_thumb.jpg

post-4509-1175339413_thumb.jpg

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Superba masina, ma interesa si pe mine un astfel de model...

Cam cat crezi ca o sa te duca cu tot cu taxa,inmatriculare etc.?

215407[/snapback]

Cu toate taxele+ toate cheltuielile(inclusiv cele de cazare in Germania) undeva la 18.000.

Asa cum spuneam pe alt topic, am ajuns in tara cu o masina. Asa cum e frumos, o am pus cateva poze cu toate ca nu cred ca sunt foarte elocvente.

Date despre masina:

2001 BMW 320ci 170hp

114.000 km

Carte service

Pret Germania: 14,000

Pret noua 35,000

Culoare:-exterior  Alb alpin

-interior    Negru

Tapiserie piele

Volan + schimbator piele NAPA

BMW CD Business

Boxe Harman Kardon

OBC

PDC spate

Pachet Ghost Shadow

4 Geamuri electrice

Jante 17, anvelope Michelin 225/45/17

Proiectoare

Climatronic

Astept comentarii si imi cer scuze pentru poze.

215370[/snapback]

suuuuper tare, trebuie sa schimbi jantele alea cu unele de M3 evo si cele de pe masina le vinzi mie :blink: vezi ca am fost primil interesat, daca ajungi la vanzare sa nu ma uiti :)

sa o satapanesti sanatos !

suuuuper tare, trebuie sa schimbi jantele alea cu unele de M3 evo si cele de pe masina le vinzi mie  :blink: vezi ca am fost primil interesat, daca ajungi la vanzare sa nu ma uiti  :)

sa o satapanesti sanatos !

215480[/snapback]

O sa tin cont de propunere. Ai drept de prenumptiune la jante. :)

Merci pt raspuns. Mai am de strans ceva....

Inca o data o spun: superba si sa o stapanesti sanatos!

215515[/snapback]

Spor la strans. :blink: Poti gasi si masina mai ieftina dar eu pe asta am ales-o. Cine a vazut-o in realitate poate sa confirme ca arata impecabil. Sugerez celor care vor sa isi ia masini sa nu faca compromisuri, si mai bine sa bage mana ceva mai adanc in buzunar decat sa se pricopseasca cu vre-un cazan.

Spor la strans.  :)  Poti gasi si masina mai ieftina dar eu pe asta am ales-o. Cine a vazut-o in realitate poate sa confirme ca arata impecabil. Sugerez celor care vor sa isi ia masini sa nu faca compromisuri, si mai bine sa bage mana ceva mai adanc in buzunar decat sa se pricopseasca cu vre-un cazan.

215647[/snapback]

pot confirm ...nu ca ar fi nevoie :) SUUUPERBA culoarea face totul :blink:

frumos foc...... culoarea superba ... nu regret ca am ales'o si eu pt seria 1.... chiar ma bucura ca mai sunt si oameni carora li se pare super eleganta culoarea....

cred ca dupa ce iau si seria 1 asta si ma mai stabiliez un pic cu banii, prin vara... m'as baga si eu la un coupe ....

Fratilor, multumesc mult pentru cuvinte si sincer sa fiu, sunt chiar mandru ca nu am gasit decat cuvinte de lauda. Intr-adevar, culoarea e deosebita dar sa nu uitam ca inainte de toate de aceasta masina ma leaga pasiunea pentru BMW. Dincolo de culoarea masinii se poate constata o conditie ireprosabila pentru cei 6 ani ai ei( Fake poate confirma). Ceea ce vreau sa spun este sa gandim de 2000 de ori cand auzim ca daca mergi sa iti iei un coupe de afara il aduci la 11-12000 si il si inmatriculezi in banii astia. A fost o masina costisitoare si toata lumea mi-a spus asta dar multumirea mea vine din faptul ca adevarati pasionati ca voi imi apreciaza alegerea, ceea ce e inzecit mai mult pentru mine decat bezele si privirile "fomeilor". Cine vrea sa vada pe ce am cheltuit putin mai mult de 18000 euro, poate sa imi lase un mesaj si as fi mai mult decat bucuros sa ii arat masina sa aiba cu ce sa compare atunci cand merge in targ si gaseste o masina ca asta la 13000 si cu 90.000 km. Nimeni nu va va face cadouri, cu atat mai putin samsarii so be careful.