Jump to content

Mi-am tras BMW. 320ci

KTU

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

E strict o chestie de gusturi asta oricum.  :) Niste folii negre pe geamuri i-ar prinde bine, ar fi un contrast izbitor intre culoarea masinii si folii.  :blink:

217814[/snapback]

n-ar arata civilizata cu folie neagra;dar intr-adevar e vorba de gusturi;poate unora le-ar place ca masina lor sa arate ca de ,,bad boys" sau gangsteri.

Parerea ta legata de jante mie de exemplu mi se par superbe acele styling 44 pe care le are el pe masina care vin cu pneuri 225/45 R17.  :)

217807[/snapback]

omule lasa l sa schimbe jantele ca le vreau eu :) dar sincer sa fiu cu niste jante M3 EVO ar arata muuuuult mai bine, arata bine si asa oricum ....

io oricum vreau sa vanda jantele :blink:

Super masina sa o stapinesti sanatos. Sa nu ai incidente cu ea si sa nu dai de nenorociti care sa ti-o zgirie.

Cum zboara?

:blink: BMW POWER :)

218186[/snapback]

Merci mult. Eu am trecut de la 4 la 6 cilindri si diferenta e imensa. Incepe sa imi para rau ca nu am luat un motor mai mare dar la vremea respectiva decat de banii astia dispuneam.

dar la vremea respectiva decat de banii astia dispuneam.

219095[/snapback]

Mda..... :)

Parerea mea e ca ai dat prea mult pe ea. Dar daca decat atat ai avut, asta este. O masina similara era vreo 12.000 in Germania acum 1 an. Decat 12 luni au trecut de atunci. :blink:

Mda..... :)

Parerea mea e ca ai dat prea mult pe ea. Dar daca decat atat ai avut, asta este. O masina similara era vreo 12.000 in Germania acum 1 an. Decat 12 luni au trecut de atunci. :blink:

219098[/snapback]

Masina a costat 14000 in Germania. Daca vrei sa intelegi de ce m-a costat asa mult poti sa vii sa o vezi pana nu mai intra cineva in mine.

P.S: Acum 2 zile m-a picat cineva direct in bot. Avarii minore dar ma doare sufletul.

• 2 weeks later...

Salut! In primul rand s-o stapanesti sanatos si fara alte incidente, sa speram ca asta a fost botezul si atat( si eu exact a doua zi ce mi-am adus masina am gasit aripa zgariata in parcare)!!!

Ma bate gandul sa-mi iau si eu unul cam la fel, numai ca euro4( e acelasi motor doar diferenta de catalizator mi se pare, pot gasi si mai vechi un pic decat al tau cu euro 4), sa fie taxa mai subtire. Am si eu cateva intrebari:

1.cum fuge masina si ce consumuri ai pe oras, extern, alergata, normal?

2.cat ti-a fost taxa de inmatriculare?

3.ce "gaz" bagi in ea?

4.cum ti se pare la intretinere?(si mecanica si curatenie)

si orice alte detalii mai crezi tu ca ar trebui stiute in legatura cu masina respectiva!

merci mult!

Salut! In primul rand s-o stapanesti sanatos si fara alte incidente, sa speram ca asta a fost botezul si atat( si eu exact a doua zi ce mi-am adus masina am gasit aripa zgariata in parcare)!!!

Ma bate gandul sa-mi iau si eu unul cam la fel, numai ca euro4( e acelasi motor doar diferenta de catalizator mi se pare, pot gasi si mai vechi un pic decat al tau cu euro 4), sa fie taxa mai subtire. Am si eu cateva intrebari:

1.cum fuge masina si ce consumuri ai pe oras, extern, alergata, normal?

2.cat ti-a fost taxa de inmatriculare?

3.ce "gaz" bagi in ea?

4.cum ti se pare la intretinere?(si mecanica si curatenie)

si orice alte detalii mai crezi tu ca ar trebui stiute in legatura cu masina respectiva!

merci mult!

224594[/snapback]

1.Eu am avut un 316i(105 hp) inainte de asta iar spre deosebire de cea veche asta trage mult mai bine. O sa fii surprins de cat de bine poate sa alerge. In Germania am alergat 220 si cred ca data o mai tineam ajungea la 230. Eu nu prea sint persoana care sa mearga cu masina la 6000 turatii 100 de km dar un consum mediu in Bucuresti, schimbat la 3000-3500 pot sa spun ca nu sare de 13,5. Extraurban pot spune ca merg destul de agresiv si rar ii dau a 5-a sub 130 iar consumul e undeva la 8-8,5 dar inca odata repet, mers destul de tare.

2. Am alimentat cam de 7-8 ori pana acum din tara iar de cca. 5 ori am alimentat de la LukOil cu benzina de 98.

3. Taxa de prima inmatriculare la motorul asta si la norma de poluare Euro3 a fost de 98 milioane.

4.Inca nu i-a facut nicio revizie si nu pot sa fiu foarte mult de ajutor dar in 25 de zile de cand am cumparat-o am spalat-o de 7 ori.

Concluzia e ca e o masina extraordinara, nu foarte greu de intretinut dar daca iti permiti iti recomand un 325i sau 330i. Diferentele sunt destul de mari chiar daca primul impuls e sa spui ca intre 3201 si 325i sunt decat 22 hp.

nu=mi permit 325 sau 330 in primul rand din cauza taxei de prima inmatriculare(d-aia si trag ca 320-ul respectiv sa fie euro 4), nu-mi convine deloc sa dau 3000-4000 de euro pe geam(taxa) cand ii pot baga in masina banii astia, sau in carburant, sau orice altceva.

stiu ca-i cam off-topic dar eu stau in dubiu acum intre 320d(150cai) si 320ci(170cai) si sincer pun multe in balanta, vesnica problema diesel versus benzina, 4 cilindrii vs.6....etc. momentan am un 318d de care sunt ft multumit, dar parca vreau mai mult.......