Jump to content

E46 Directie

Adrian Toader

Recommended Posts

Domnilor , sunt posesor al unui Bmw serie 3 , E46 , 2004 FL si am urmatoarea problema , care ma macina de cand am cumparat masina si anume :

1. La orice viteza fuge pe denivelari . Mentionez ca am jante pe 17" si nu am probleme pe partea de rulare (amortizoare , bucse , bielete )

2. La peste 120 -130 km/h masina este instabila , fara sa exagerez am impresia ca fug rotile in toate directiile . Intotdeauna trebuie sa fiu atent sa tin volanul strans si sa corectez nonstop.

Eu banuiesc pompa sau caseta de directie.

Va rog , daca cunoasteti sau sa- mi recomandati un mecanic , un service in Galati -Braila . Am fost la reprezentanta Bmw Apan si mi.au zis ca nu are nimic :))

Las numarul meu de telefon in cazul in care este cineva care ma poate ajuta . 0744 606059 adi

Multumesc celor care au avut rabdare sa citeasca mesajul meu .

CU STIMA,

ADI TOADER

Edited by Adrian Toader

Domnilor , sunt posesor al unui Bmw serie 3 , E46 , 2004 FL si am urmatoarea problema , care ma macina de cand am cumparat masina si anume :

1. La orice viteza fuge pe denivelari . Mentionez ca am jante pe 17" si nu am probleme pe partea de rulare (amortizoare , bucse , bielete )

2. La peste 120 -130 km/h masina este instabila , fara sa exagerez am impresia ca fug rotile in toate directiile . Intotdeauna trebuie sa fiu atent sa tin volanul strans si sa corectez nonstop.

Eu banuiesc pompa sau caseta de directie.

Va rog , daca cunoasteti sau sa- mi recomandati un mecanic , un service in Galati -Braila . Am fost la reprezentanta Bmw Apan si mi.au zis ca nu are nimic :))

Las numarul meu de telefon in cazul in care este cineva care ma poate ajuta . 0744 606059 adi

Multumesc celor care au avut rabdare sa citeasca mesajul meu .

CU STIMA,

ADI TOADER

Salut!Incearca sa faci un test cu jante de 16 si cauciucuri de 205,vezi daca mai face acest fenomen numit "tramlining".De multe ori din cauza amvelopelor apare acest fenomen.Daca amvelopa are flacurile ramforsate si protectie pentru janta este mai "tare" si face masina sa topae.Si fi sigur ca ai schimbat DE CURAND flansele cu rulmenti de la telescoapele fata.De asemenea si parte spate a suspensiei si a rotilor trebuieste sa fie fara pic de joc,ca si de aici pot aparea probleme legate de stabilitate.Am avut si eu aceasta problema si am remediat-o prin schimbarea flanselor cu rulment de la telescoapele fata si prin schimbarea unei bucse brat superior spatehttps://www.youtube.com/watch?v=2GNWdALPyeQ

Edited by botosanibmw

• 2 weeks later...