Jump to content

E90 - The Black Beauty

smr.andrei

Recommended Posts

Trebuie sa fie activ tot timpul si pe 0 si pe auto.

Pe 0 la intensitate redusa, pe auto mai tare

merge doar pe auto...pe 0 nu merge deloc din cate imi amintesc.

Daca vrei sa pui dungile de M, recomand si grilele negre. Vezi la mine in topic daca te intereseaza ;)

Nu prea imi plac grilele negre in schimb mi se pare interesant cum arata asa vopsite.

Sa o stapanesti cu placere!

Uite ca se poate ca Oradea sa cumpere masina din Craiova :)

mersi, dar cine a zis ca nu se poate ca unu din Oradea sa ia masina din Craiova? grin.png

Frumoasa masina, felicitari pentru achizitie! Arata si nu arata bine logo-ul M de pe grile, adica totusi e un 320d nu 330i sau model mai sportiv...Acum fiecare cu gusturile lui. Interiorul in schimb imi place mult! :thumbsup:

Mersi, pai atata timp cat arata bine eu ma multumesc cu atat, chiar daca nu este un M// veritabil. Majoritatea isi pun pachet M// chiar daca masina nu e M// asa ca pentru mine e in regula asa.

• Downvote 4

deci,daca tot ai faruri de lci,care-s scumpe de altfel, pune-i si capota si bara fata de lci, plus portbagaj si triple lci. eu zic sa lasi deoparte dungulitele alea de M, ca e tiganeala.

Referitor la cei care isi pun pachet M,au voie, chiar daca nu e M,cum au voie si aia in fabrica.

deci,daca tot ai faruri de lci,care-s scumpe de altfel, pune-i si capota si bara fata de lci, plus portbagaj si triple lci. eu zic sa lasi deoparte dungulitele alea de M, ca e tiganeala.

Referitor la cei care isi pun pachet M,au voie, chiar daca nu e M,cum au voie si aia in fabrica.

Daca schimb tot ce zici tu acolo unde ajung? Mai bine imi luam direct lci si ieseam mai ieftin, parerea mea. Deci ce spui tu pica din start. Cat despre dungulite ma mai gandesc.

Eu n-as tine parfumul acela de masina acolo. Daca se varsa e nasol :no:

De varsat nu se varsa nici daca fac drifturi, asa bine e prins acolo....dar pentru ca nici mie nu imi place cum arata acolo, problema asta e rezolvata deja (a stat acolo mai putin de o zi), am cumparat de la areon o sticluta dinacea mica de lemn care se pune la oglinda.

post-51542-0-91572300-1418673673_thumb.jpg

Edited by smr.andrei

Si mie mi se pare cam ciudat: faruri de LCI spatele NFL,cum spunea si Cristian as vinde farurile si as lua faruri xenon OE NFL.

Apropo asa ai luat-o??

Cat despre interior jos palaria ,superba combinatia de culori,mai ales pielea visinie,nota 10goodjob.gif

Ce sa mai sa o stapanesti sanatos,frumoasa masinathumbsup.png

Si mie mi se pare cam ciudat: faruri de LCI spatele NFL,cum spunea si Cristian as vinde farurile si as lua faruri xenon OE NFL.

Apropo asa ai luat-o??

Cat despre interior jos palaria ,superba combinatia de culori,mai ales pielea visinie,nota 10goodjob.gif

Ce sa mai sa o stapanesti sanatos,frumoasa masinathumbsup.png

Da, asa am luat-o si imi place asa. Nu o sa dau farurile. Mersi pt urari.

Ti-ai pus cazanu pe forum :)) trb sa pui o poza sub dacie .E faina ,s-o folosesti mult si fara reparatii.

Mai traiesti ma ?!? grin.pnggrin.png Mersi la fel. Cat despre poze sub dacie... frantics.gif....las-o asa ca oricum nu am, bine ca am ajuns pana la urma.

Edited by smr.andrei

Interiorul e super :)

Ca si parere personala, pe viitor, pentru ca ai deja modulul de lumini compatibil, as schimba stopurile si portbagajul, nu e o investitie foarte mare si schimba mult masina. Repet parere personala :)

Nici dungile alea nu i le-as pune, dar gusturile nu se discuta.

In rest, drumuri usoare si sa te bucuri de masina!

• 2 weeks later...

Am revenit cu o intrebare / problema: Am pachetul exterior de lumini si am observat ca functioneaza perfect in afara de led-ul de sub usa pasagerului din fata. Cand deschid usa din dreapta fata imi palpaie atat led-ul de sub maner cat si luminile din plafoniere (se aprind si se sting intermitent). In rest sistemul functioneaza normal adica deschid usa se aprinde led-ul si lumina din plafoniera.

Ce imi sugerati sa fac, sa dau cu spray de contacte la mufa de la usa?

Se pare ca nimeni nu are nici o idee .:pinch::wacko:

In alta ordine de idei azi i-am facut asigurare deoarece luni merg sa ii scot numere rosii de BH . M-am scapat de 390 lei, cam scumpa polita pentru jumatate de an, asta e daca traiesc in BH.

chiar putin ai platit...eu am dat 800 pe 6 luni

• Like 1

poti incerca sa scoti ledul sau mufa de la led sa vezi daca face tot asa,cel de la portiera.

Mersi, o sa incerc si revin cu raspunsul.

chiar putin ai platit...eu am dat 800 pe 6 luni

800 ??!???:o inseamna ca e pe numele tau si esti mai tanar adica undeva pe la 25-29 de ani, nu?

In alta ordine de idei de azi e bihorean 3-erul meu si am trecut si eu la gumele de iarna.

post-51542-0-06980900-1420491739_thumb.jpg

post-51542-0-73813600-1420491749_thumb.jpg

La Oradea a fost vara pana de Craciun, am stat in tricou....si avand in vedere ca masina o am de mai putin de o luna din care 2 sapt a stat in garaj sa schimb gumele nu a fost o prioritate mai ales ca atunci cand am luat-o nu am primit nici anvelope de iarna si nici jante. Toate astea necesita timp sa le cauti sa le reconditionezi sa le echilibrezi..dar poate ca tu ai luat masina cu tot ce trebuie la ea.

• Like 1