Jump to content

schimb diverse piese E46 PTR.MAGAZIE CD

alexwrc

Recommended Posts

schimb diverse piese E46 FL (grila cu stropitori incalzite completa;spira volan cu,comenzi;panou clima;oglinda cu senzor antiorbire;elemente caroserie;elemente suspensie;compresor AC,ETC)cu magazie 6 CD FUNCTIONALA si eventual fara suport CD-uri.

Ofer sau cer diferenta in functie de piesa ceruta :thumbsup:

Am o magazie , fara suport cd , sa o probez pe Masina sa vad daca functioneaza !

M-ar interesa semnalizari albe nfl (daca ai ) sau butoane geamuri electrice

http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/12/18/c8bb7d3ada0acd4203162e71407b6ddc.jpg

semnale nu am dar am butoanele :thumbsup:

Am pus magazia si dupa vreo 2 minute a intrerupt pe melodie !

Am schimbat cd-ul si la fel mai ĂŽntrerupe pe melodie !

Nu stiu ce poate fi , daca cunosti pe cineva care se ocupa de asa ceva il poti ĂŽntreba .

Asta e nr meu 0753863324 daca vrei suna-ma .

Am pus magazia si dupa vreo 2 minute a intrerupt pe melodie !

Am schimbat cd-ul si la fel mai ĂŽntrerupe pe melodie !

Nu stiu ce poate fi , daca cunosti pe cineva care se ocupa de asa ceva il poti ĂŽntreba .

Asta e nr meu 0753863324 daca vrei suna-ma .

salut,din pacate nu cunosc pe cineva care sa se priceapa la asa ceva(magazia mea are probleme la liftare si inca nu am gasit pe nimeni sa repare magazii).Multumesc oricum ,si daca aflu totusi ceva ne auzim la tel. :thumbsup:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

astept si eu un pret la amortizoare fata complete , trimite-mi un sms cu pretul la 0764468263. ms

salut am amortizoare complete dar in privinta celui din dreapta am ceva dubii ca ar fi bun.

daca le vrei costa 200 ron stinga + dreapta(amortizoare,arcuri,flanse si protectii ).

• 2 months later...
  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.