Jump to content

intrebari de termometru, kilometraj,consum

bmw3E46

Recommended Posts

salut , cum pot sa verific daca termometrul masini e ok cel care imi arata temperatura de afara deoarece mereu imi sta in cel mult 5 grade sau scate pana la -4 grade

si inca o intrebare de curand ceva neobisnuit se intampla la masina , oare unde o fii problema ca niciodata nu imi mai arata cum trebuie in bord cu cati km/h merg sau nu imi arata exact cat imi ia la 100/km?

mersi.....

ex : termometru daca afara sunt 5 grade + in bord arata -1 e diferenta de 5-6 grade

si la celelalte eu merg cu 50 / 100 km/h iar in bord se blocheaza la 15 -20 nici ca se ridica dar nici nu mai coboara isi ia niste coordonate si asa ramane la fel si la consum ajunge la un nivel si asa ramane nici nu scade dar nici nu mai creste .............

ceva sa defectat ore pe la cabluri in spate la compiuter sa fie vreo problema!? :-?

salut , cum pot sa verific daca termometrul masini e ok cel care imi arata temperatura de afara deoarece mereu imi sta in cel mult 5 grade sau scate pana la -4 grade

si inca o intrebare de curand ceva neobisnuit se intampla la masina , oare unde o fii problema ca niciodata nu imi mai arata cum trebuie in bord cu cati km/h merg sau nu imi arata exact cat imi ia la 100/km?

mersi.....

nu te supara, de unde esti ? :scratchchin:

din Miercurea Ciuc :))));)

Pari cazut de pe alta lume...

Daca tot ai pus mana pe manualul masinii, citeste-l pe tot!

Acolo ai multe informatii utile si nu ar mai fi nevoie sa pui intrebari (uneori hilare, ca sa nu zic prostesti) pe forum :excl:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.