Jump to content

Vand bare portbagaj plafon e46

Recommended Posts

De vanzare bare portbagaj plafon, eu le am folosit pt e46, sunt cu prinderea cu surub, modelul chinezesc, din targ, si su facut treaba la mine nu s su indoit n au nimic, dar am vandut masina si pe seria 5 nu se potrivesc. Pentru cine vrea o varianta ieftina si entry level si n are pretentii. Nu am ce mai face cu ele.

90 lei cer pe ele. In magazin 130 din cate stiu.

0720113810

Sent from my iPhone using Tapatalk

De vanzare bare portbagaj plafon, eu le am folosit pt e46, sunt cu prinderea cu surub, modelul chinezesc, din targ, si su facut treaba la mine nu s su indoit n au nimic, dar am vandut masina si pe seria 5 nu se potrivesc. Pentru cine vrea o varianta ieftina si entry level si n are pretentii. Nu am ce mai face cu ele.

90 lei cer pe ele. In magazin 130 din cate stiu.

0720113810

Sent from my iPhone using Tapatalk

poze te rog daca se poate.ms

barele sunt depozitate langa buc. Am cautat pe net dar vad ca apar numai thule. Este vorba de acele bare care se gasesc in vitan. Daca sunteti interesat azi maine va trimit poze dar daca le stiti pe acelea care se vand in targ cu prindere cu surub acestea sunt identice. O zi buna!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.