Jump to content

Curea Slaba 525tds

Recommended Posts

Salut baieti de la o vreme sa slabit curea de la accesorii post-65425-0-75378500-1419610043_thumb.jpgo dai jos cu mana si amortizorul ala de vibratii e comprimat la maxim si intr-o pozitie f stramba stie cumva cum se strange curea si sa pun acel amortizor drept sa inpinga in acel intinzator ca in poza ?am un 525tds e39..multumesc

Exact ca in video asa e de slaba!

Edited by Joey4u

http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/538/d5Jy1B.png

Esti sigur ca ai luat cureaua care trebuie? Intinzatorul era nou sau la mana a doua?

Cureaua a fost noua cand am luat-o...si tocmai acum a aparut problema asta si am luat de la sh amortizorul de vibratii + intinzatorul degeaba la fel sta...ma duc maine la alt mecanic ca acesta la care am fost nu se pricepe asa bine...:(

nu cred ca stia ordinea lor..adica a pus amortizorul drept nu venea curea pe alternator...a comprimat amortizorul ala statea larga :(

Edited by Joey4u

Se vede in poza cum trebuie montat.

Iar daca intinzatorul e sh, sa nu cumva sa fie uzat.

Cureaua asa vine montata:

http://www.realoem.c...467&hg=11&fg=18

intinzatorul era in stare f buna dupa masina de la dezmb

un nr de tel daca imi dati..maine vin la dvs sau daca recomandati pe cnv care se pricepe ! ms

Edited by Joey4u

Imi pare rau, insa nu lucrez pana luni, iar pana pe 5 ianuarie am tot programul plin.

Insa problema e foarte simpla, nu e nevoie de cine stie ce mecanic priceput.

In poze se vede clar cum trebuie sa vina cureaua si in ce pozitie sta intinzatorul.

Am inteles oricum mersi mult pt sfat ! Sarbatori Fericite !

am fost azi la un alt mecanic specializat in Bmw-uri ....a zis direct cand a vazut curea de pe masina...Cureaua aceasta este mica si de asta s slabit..Cureaua la transmisie la e39 difera de tipul de alternator fulia de la alternator ! de 95AH DE 140 AH...am cautat codul de pe cureaua mea de pe masina si imi da pentru 95AH...EU avand alternator de 140 AH era prea mica ! maine ma duc sa iau o curea de 140 AH ..Sa vad cum sta treaba !!! daca este de la curea cred ca ii dau foc la masina...eu nu stiu cum am mers cu aceasta curea mai mica...am skimbato in mai si akm sa dus...s'o fi bulit si altceva in afr de intinzator si amortizor? de abia am vnt cu ea de la service neavand curea...servo nu aveam am oprito de 2 ori pentru sa apa era pe rosu...neavand curea la pompa de apa Edited by Joey4u