Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Diferente injectoare 330d si 535d ?

V5P

Recommended Posts

Salut tuturor

Va trebui sa ajung la faza schimbarii injectoarelor la proiectul meu si am cateva intrebari.

Modelul este E46 330d,2005.

Am citit ca s-au facut update-uri la injectoarele de pe E46 330d cu unele de pe E60 535d an 2004-2007.

Ce debit si ce caracteristici au cele de pe E46 330d si ce debit si caracteristici au cele de pe E60 535d?

Am citit pe un forum ca niste baieti au facut acest schimb iar dupa au avut un plus de 10 CP dar adevarata distractie a venit dupa resoftare,280 CP (stoc 204 CP).

Va fi o diferenta sesizabila sau sunt aproximativ la fel injectoarele ( eu personal nu cred ca sunt la fel)?

Baietii de aici zic ca se potrivesc direct: http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=819419

Ba chiar este un grafic Dyno cu injectoarele montate si fara remap.

PS: Inca unul care are injectoare de 535d ;) http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=819419

Da,acolo am vazut si eu detaliile si graficul.

100-200km/h - 12sec

As fi vrut cateva detalii de la mai marii nostri de pe aici daca scuipa mai mult cele de 535d si daca da cu cat fata de cele de 330d.

Edited by CautRezolvari

Eu am un 320d 2003 si urmeaza sa schimb injectoarele cu unele de pe 535d si din spusele celui care mi le schimba, se potrivesc. Din ce am vazut pe alte forumuri injectiarele de pe 150cp si 204cp sunt aceleasi si daca bine tin minte chiar am doua puse sus. Prin urmare daca potrivesc la mine , trebuie sa fie bune si pentru tine. Si da, dau mai multa motorina, cu cat, habar nu am. Oricum fara soft nu merita, eu am facut multe modificari la masina si au ramas doar injectoarele, care obligatoriu trebuie sa le schimb( tot pica cate unul la 3 luni) Edited by kazuya

Eu am un 320d 2003 si urmeaza sa schimb injectoarele cu unele de pe 535d si din spusele celui care mi le schimba, se potrivesc. Din ce am vazut pe alte forumuri injectiarele de pe 150cp si 204cp sunt aceleasi si daca bine tin minte chiar am doua puse sus. Prin urmare daca potrivesc la mine , trebuie sa fie bune si pentru tine. Si da, dau mai multa motorina, cu cat, habar nu am. Oricum fara soft nu merita, eu am facut multe modificari la masina si au ramas doar injectoarele, care obligatoriu trebuie sa le schimb( tot pica cate unul la 3 luni)

Da, asa este,320D,330D si 530D au aceleasi injectoare.Mai imi spunea cineva sa schimb doar diuza cu cea de 535d si or sa scuipe mai mult.Cele de 535d se potrivesc sigur.Nu doar soft trebuie dupa schimbarea injectoarelor,upgrade turbo,intercooler marit,evacuare mai mare si libera,daca chiar vrei sa faci o treaba...

Eu le am pe toate enumerate de tine mai sus, mai putin injectoarele care sunt un must, din pacate sunt mai greu de gasit si mai scumpe. Apropo, daca are careva de x35d la oferta, sunt primul care ma bag.

Primul dupa mine bineinteles :))

• Like 1

• 4 weeks later...

Am achizitionat injectoarele,daca mai aveti un set ii las loc colegului kazuya sa fie primul pe lista.

Am primit un sfat ca ar trebui sa iau si pompa de injectie de la 535d pentru acele injectoare pentru ca masina sa fie citez "bomba",dar m-am uitat pe bmwfans.info si codurile de la pompa sunt identice 330d cu 535d.Voi ce stiti despre aceasta pompa?

• Like 1

N-au pompa de injectie. Au doar pompa de inalta presiune ce face presiune in rampa. Daca e acelasi cod pe realoem, atunci sunt la fel.

Da,pompa de inalta presiune.Inseamna ca vanzatorul vroia neaparat sa isi vanda marfa.

• 8 months later...

Exista diferente intre injectoarele 535d(272CP) si 335d(282CP)? Am banuieli ca exista...nu ma refer la aspect si compatibilitate pentru ca amandoua sunt la fel in aceasta privinta,ci la "scuiparea" combustibilului?

Putin offtopic: Exista diferente si intre pompa inalta presiune 330d E46 si 335d(282cp)?

Exista diferente intre injectoarele 535d(272CP) si 335d(282CP)? Am banuieli ca exista...nu ma refer la aspect si compatibilitate pentru ca amandoua sunt la fel in aceasta privinta,ci la "scuiparea" combustibilului?

Putin offtopic: Exista diferente si intre pompa inalta presiune 330d E46 si 335d(282cp)?

Pe e46 nu poti monta injectoarele de pe 335d de 286cp pt ca au altfel alimentarea cu motorina, vor trebui modificate conductele de la rampa, plus ca nu merita deranjul, iti ajung cele de pe cel de 272cp, poti ajunge la 350cp fara probleme ;)

Legat de pompa de inalte, cea de pe 335d s-a pus doar pe 335d in schimb cea de pe e46 330d e la fel si pe 330d, 525d, 530d, 535d e60 non-lci asa ca daca pui injectoarele de pe e60 535d non-lci cele de de motorul de 272cp iti ajunge pompa actuala de pe 330d ;)