Jump to content

Problema maner deschidere portbagaj !

cristiansan7

Recommended Posts

In urma cu cateva zile am constatat miros de plastic sau cauciuc ars in spatele masinii , m-am gandit ca am luat vreo punga pe esapament si nu ambagat in seama ! Alaltaieri am constatat ca nu functioneaza un bec care lumimeaza numarul in spate , dar cand am dat sa-l schimb am constatat ca tot locasul unde intra becul inclusiv plasicul care vine becul erau topite si se auzea ca si cum ar fierbe ceva ! Era clar ca sa produs un scurt acolo !

Am inteles ca trebuie schimbat tot manerul inclusiv cu butonul care actioneaza portbagajul ! Am luat unul sh , problema este ca ornamentu vopsit care este atasat de el este alta culoare ! Se poate demonta partea aceea de deasupra care este vopsit in culoarea masinii sau sunt obligat sa-l vopsesc pe cel sh ?

Salut, da, se poate demonta partea din interior, destul de greu, sunt lipite una de cealalta. Ulterior trebuie lipite bine si trebuie sa ai grija la granitura de etansare dintre caroserie si maner, trebuie sa fie in stare buna ca sa nu mai ai probleme pe viitor.

post-62466-0-73214600-1421174763_thumb.jpg

post-62466-0-82060800-1421174897_thumb.jpg

Edited by mitzhamike

Am eu una daca te intareseaza pe negru si poti lua doar contactul de portbagaj.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Multumesc dar masina mea este verde deschis ! Si nu cred ca se poate scoate contactul din chestia aia ca are o gramada de fire care se duc si pe la lampile care lumineaza numarul !

Pe o parte sunt cleme iar in unele zone e lipta cu silicon sau un adeziv de genul. Garnitura are o banda dublu adeziva.

Garnitura iese destul de usor ! Maine am sa o scot pe toata si am vazut ca sub ea in cateva locuri este ingramadit ceva ca un mastic , cred ca dupa ce-l elimin si pe ala ar trebuii sa se desfaca usor !!!!

Am reusit sa schimb manerul , a fost destul de greu ! La cel sh de la care trebuia sa iau partea cu lampile si butonul de deschidere am avut noroc ca partea de deasupra , cea vopsita , era doar clipsata si asa tot a trebuit sa rup doua picioruse ! Dar la cel de pe masina mea , ca sa salvez intacta partea vopsita a rebuit sa rup bucatica cu bucatica partea cu lampile si butonul din cauza ca era lipita si cu un mastic ! Dar in final a esit o treaba super si am dinou lumini la nr de inmatriculare si buton cu care sa deschid portbagajul ! Daca mai are cineva problema asta il ajut cu placere !