Jump to content

sfat achizitie bmw e90

catalin1094

Recommended Posts

Nu m-a deranjat nimic. Dupa cum a spus si colegul, prea multe pretentii, prea putini bani. Si depinde cum privesti problema. 10.000 pt majoritatea NFL din care le gasesti pe autovit-olx sunt deja destul de mult. Cati km vrei sa aiba masina? Si nu venii cu un raspuns de genul "cat mai putin". 100.000/ 150.000/ 200.000/ 250.000/ 300.000 km ? Edited by Make21

Pai vad ca l-a editat. Omul la 10.000 vroia : Scaune sport electrice cu memorie, xenon parca, navi profi, logic 7, oglinzi rabatabile electric si cu aia din dreapta care se lasa sa vezi bordura cand dai cu spatele, keyless entry-go, perdeluta electrica, piele si incalzire nu mai stiu daca trecuse. Si pun pariu ca vrea si pana in 150k km.
  • Like 1

Pai vad ca l-a editat. Omul la 10.000 vroia : Scaune sport electrice cu memorie, xenon parca, navi profi, logic 7, oglinzi rabatabile electric si cu aia din dreapta care se lasa sa vezi bordura cand dai cu spatele, keyless entry-go, perdeluta electrica, piele si incalzire nu mai stiu daca trecuse. Si pun pariu ca vrea si pana in 150k km.

dotarile asta la 10k...sa le mai astepte 1-2 ani.

sau sa caute in Ger

mda.

Edited by wind-3er

Poti sa gasesti pana in 10.000 e90 nfl (iti recomand cutie manuala, daca ai nevoie sa te ajute iarna) cu dotarile care le vrei. Dar problema se pune altfel. Cum e ingrijita masina? Degeaba are dotari daca masina este chinuita. Eu cu e90-ul meu am ajuns la 8500 adus din Dortmund de la privat, dar avea putine dotari. M-a interesat starea tehnica si pretuirea masinii. Am stat 5 luni in cautari si telefoane zilnice in germania. Pentru majoritatea dotarilor poti sa faci retrofit, dar daca masina este neingrijita nu dau doi bani pe CIC sau M pachet etc.

Intrebari dinastea puse pe forum sunt subiective. Daca nu stii ce vrei, nu stii cat costa ce vrei, nu stii daca merita, nu stii ce merita, atunci ia pe cineva care stie cu tine, si mergi sa vezi masina la fata locului. Restul sunt vorbe in vant.

• Like 1

nu iti creaza nici o problema iarna cutia automata. Ba din contra, plecarile de pe loc sunt mia usoare, intra direct in a doua sau cat e nevoie la plecarea de pe loc. in functie de ce zic senzorii..

Balans se face si cu cutia automata, daca ajungi in rahat.

in rest sunt de acord cu Radu, tre buie sa cauti ceva pana gasesti ce vrei, nu te repezi la prima oferta si verifical-e bine, pot fi multe probleme costisitor de remediat

Da am editat topicul ca nu vreau sa imi sara lumea in cap cu ce mias dori,mias dori mult dotarile de top dar ma adaptez la ce gasesc,ca si km nu sunt inconstient,stiu ca si aia 200 000 250 000 300 000 km pot fi dati inapoi,sper sa gasesc ceva undeva la 250 000 reali,apoi ca si cutie nu ma pot hotarI,nu iau in calcul consumul de motorina cu 1l + sau -,ma intereseaza daca sunt costuri majore la diferentele de cutie , fiabilitate si cat de practica poate fi iarna in special,vreau nfl pentru ca am citit ca fl motorul de 2.0 d N47 ar avea probleme,stiti cumva si un nfl cu acelasi cod de motor?exista?ca sa stiu sa ma feresc,de ce lucruri sa ma feresc cand achizitionez una,in general ma intereseaza masina in sine apoi dotarile,asta vreau sa stiu,ca imi doresc sa fie cat mai dotata asta e partea a 2a,pe mine ma intereseaza mai mult aspectele tehnice legate de masina nu ca si tehnologie confort ... multumesc si imi cer scuze daca am deranjat pe cineva

cutiile automate sunt fiabile, daca faci o intretinere corecta. In principiu daca faci cu ea un drive test si e ok, si cand o cumperi faci un schimb de ulei la cutie nu te mai doare capul vreo 80k km. Se intampla sa pice mai des la modele foarte puternice, dar nu la ce cauti tu.

diferente la consum sesizabil o sa ai la consumul urban, dar nimic spectaculos.

iarna nu ai probleme ca ai cutie automata, ai probleme daca ai gume proaste sau alte probleme la masina..

• 5 months later...

Buna seara,

Vreau sa achizitionez un bmw 320d e90, berlina cu navigatie si pana in 200000km luna viitoare. Buget: 9000e.

Mentionez ca pana in urma cu jumatate de an am detinut un e90 320d din 2005 235000km, aproximativ 7-8 luni si din cauza unor probleme personale a trebuit sa il vand. Cand l-am cumparat aveam buget maxim 7000e si ma incadram doar la modelul cu motor m47, deci fara probleme ale distributie, de care am fost f multumit chiar daca am schimbat un injector si un ventilator de la aerul conditionat(cost total cu piese second hand + manopera= 400e), asta pe langa filtre si ulei. Era primul meu bmw si prima oara cand conduceam o clasa premium care nu era nici pe aproape de vreuna din: opel astra g,vectra c, vw golf, passat pana prin 2003 si ford focus 2 a tataului si ale prietenilor mei.

Avand buget undeva in jurul a 9000e, am gasit e90-uri si din 2007/8 cu specificatiile dorite de mine(ex: http://www.autoscout24.ro/offers/bmw-320-d-navi-xenon-schiebedach-sitzheizung-motorina-argintiu-287817322 ), insa sunt extrem de sceptic in a-mi cumpara cu motorul problematic n47. Ma incanta faptul ca e mai noua, asta daca gasesc ceva ce imi place gen exemplul din paranteza.

Ati opta pt varianta cu motor n47? ce ati face in situatia mea?

Multumesc anticipat si scuze daca nu am postat unde trebuie.