Jump to content

BMW E34 525 tds 93 190 cp

cristianiorga22

Recommended Posts

Am gasit aceasta masina de vanzare:

EURO 2; CUTIE MANUALA 5+1; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 2 AIRBAGURI; AER CONDITIONAT; TRAPA; PILOT AUTOMAT; COMPUTER BORD; XENON; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA;

MASINA ESTE MODIFICATA 1995,OGLINZI,CAPOTA,FARURI,MOTOR,CUTIE VITEZE,SCAUNE RECARO REGLABILE DUPA SOFER,AMORTIZOARE SI BATERIE IN GARANTIE,CONSUM DE 8%,ASIG VAL 2009,ASIGUR PROCURA,ACCEPT VERIFICARE SERVICE.

Eu am o mare nedumerire in legatura cu modificarile aduse, daca exista forumisti care cunosc aceasta masina sau au o parere obiectiva rog sa o "turnati" repede.

Masina este undeva pe la Aparatorii Patriei(la metrou).

Este foarte saracacioasa in interior :)

Ma intereseaza daca cunoasteti mai mult partea tehnica a masinii, partea cu actele este domeniul meu :blink: .

Pretul este de 2800 euro :) .

Ca am uitat tuningul la motor a fost efectuat de un anume Virgil, :)

Edited by cristianiorga22

sa-ti demonstreze ... asa pe hartie multe se rotunjesc cu 5-10-20 cp in plus

216657[/snapback]

Toate modificarile au fost facute in Romania...aici nu imi place cum suna :blink: , ok modifici grila si capota , nici o problema dar este modificat motorul , cutia si multe altele.

Iar demonstratia este simpla: DYNO test :)

Edited by cristianiorga22

masina sta la Aparatori de prin septembrie :blink: are un singur air-bag , are face lift ( din pacate in locul siglei din fata este bagat chit) , air-bag ul de la pasager 100% nu este functional , daca nu ma insel are numere de Germania nu ?? :)

L.E. nu are xenon ci are faruri normale cu lupa :)

masina sta la Aparatori de prin septembrie :) are un singur air-bag , are face lift ( din pacate in locul siglei din fata este bagat chit) , air-bag ul de la pasager 100% nu este functional , daca nu ma insel are numere de Germania nu ?? :)

L.E. nu are xenon  ci are faruri  normale cu lupa :)

216769[/snapback]

iti multumesc pentru informatii :blink: , da are nr de germania, si nu are aer conditionat iar trapa este manuala.

Eu vreau sa stiu mai multe detalii despre partea tehnica :)

Salutare man, masina din ce spui ar trebui sa fie ceva f tare, problema vine chiar din primele modificari, modificarile facute la motor (cel putin) la noi in tara lasa de dorin in unele parti, este posibil ca turbina sa fie obosita, iar din ce am am citit nu merita neam masina, cel putin sa o cumperi tu, pt ca din punctul meu de vedere punand in comparatie cu masina ta situatia arata in felul urmator: jante--ai si tu, computer de bord -- iti poti spune, geamuri electrice -- nu mai shtiu daca ai, dar se pot pune, nu in ultimul rand pilotul automat si xenon-ul , dar nu se merita sa dai atatia bani pe o masina statuta, "modificata" in romania pe genunchi in cel mai bun caz, cu motorul si asa in forjat la cat tuning a papat. Per asamblu daca mai te duci in Franta poti gasi ceva mai bun la bani putini, masina pe care o ai in momentul de fata face la noi cam 2300, acolo face mult mai putin dupa cum stii si tu, instalatia de xenon o poti cumpara de firma la max 300 euro. Ne poti spune si ce te atrage la aceasta masina, dupa mine nu isi face neam masina banii, chiar sant multumit de ce am acum, nu mi se pare ceva avantajos rau in ideea de o cumpara chiar eu, pentru ca te mai poti strange putin si iti iei ceva inmatriculat si poti face transplant de pe masina ta. Acum ramane la aprecierea ta, dar inainte mentioneaza cateva chestii care iti plac la ea, eu spun sa nu o recomanzi nici prietenilor. Bafta si sper sa nu fie cu rautate ce am spus

Salutare man, masina din ce spui ar trebui sa fie ceva f tare, problema vine chiar din primele modificari, modificarile facute la motor (cel putin) la noi in tara lasa de dorin in unele parti, este posibil ca turbina sa fie obosita, iar din ce am am citit nu merita neam masina, cel putin sa o cumperi tu, pt ca din punctul meu de vedere punand in comparatie cu masina ta situatia arata in felul urmator: jante--ai si tu, computer de bord -- iti poti spune, geamuri electrice -- nu mai shtiu daca ai, dar se pot pune, nu in ultimul rand pilotul automat si xenon-ul , dar nu se merita sa dai atatia bani pe o masina statuta, "modificata" in romania pe genunchi in cel mai bun caz, cu motorul si asa in forjat la cat tuning a papat.  Per asamblu daca mai te duci in Franta poti gasi ceva mai bun la bani putini, masina pe care o ai in momentul de fata face la noi cam 2300, acolo face mult mai putin dupa cum stii si tu, instalatia de xenon o poti cumpara de firma la max 300 euro.  Ne poti spune si ce te atrage la aceasta masina, dupa mine nu isi face neam masina banii, chiar sant multumit de ce am acum, nu mi se pare ceva avantajos rau in ideea de o cumpara chiar eu, pentru ca te mai poti strange putin si iti iei ceva inmatriculat si poti face transplant de pe masina ta.  Acum ramane la aprecierea ta, dar inainte mentioneaza cateva chestii care iti plac la ea, eu spun sa nu o recomanzi nici prietenilor.  Bafta si sper sa nu fie cu rautate ce am spus

216841[/snapback]

Prietene eu am "vizionat" aceasta masina la insistenta unui cunoscut care era innebunit dupa ea :) , eu am facut acest topic in ideea in care pot afla cat mai mult despre aceasta masina pentru amicul meu, pe mine nu ma atrag astfel de modificari si nici cei 190 cai.

Eu nu imi dau nemtoaica pentru nici o masina din romanica si sti bine de ce :blink: