Jump to content

Achizitie F30

nepot_nepot

Recommended Posts

Pana la urma am ales alta, care are si cruise control si multe altele,astept acum sa le intre banii in cont si sa o iau.

F704008

vi se pare scump 25k fara tva pt ea?

E foarte bine dotata, 2013, 302 xD, full options, inclusiv HUD (vezi PDF atasat). Pare a fi masina demo, mai rar atatea optiuni pe o singura masina. Daca nu a fost lovita si are sub 70-80.000 km, pretul este OK.

Atentie la grila de la radiator, nu stiu daca este o umbra sau ornamentul cromat este putin deformat.

F704008.pdf

Edited by D_A_N

O sa ma uit cu atentie dar cred ca e de la lumina, merci, pe contract scrie fara accident.

are 30.000 km.

Numai 30.000 km in cca 18 luni. Clar, a fost masina demo la reprezentanta, ceea ce e "de bine" (a fost intretinuta ca la carte). Nu uita totusi sa ceri si un istoric de service.

Am cerut, mi-au zis ca e stocat in cheie/masina si nu exista o carte si am uitat sa-i cer sa-mi mai arate.

deja am mers vreo 1500km cu ea, nu am cuvinte pt ca nu o pot compara cu alta masina, singura chestie care nu-mi place e ca sj cand accelerez usor si cand decelerez, intre 40-50 km/h se aude ca un huruit, cum se auzea la dacia veche cand se frecau discurile sau tamburii, dar nunai in intervalul ala.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Salutare, sunt nou pe aici...nou voi fi si la categoria detinator de BMW asa ca va intreb daca masina din link ar fi o achizitie buna in conditiile in care nu cred ca fac mai mult de 15.000km pe an.

BMW320D

Kilometrii sunt cam multi, dar nu cred ca ar fi o problema daca ajung la 200.000 cu ea in 5 ani

Edited by Montes

Salutare, sunt nou pe aici...nou voi fi si la categoria detinator de BMW asa ca va intreb daca masina din link ar fi o achizitie buna in conditiile in care nu cred ca fac mai mult de 15.000km pe an.

BMW320D

Kilometrii sunt cam multi, dar nu cred ca ar fi o problema daca ajung la 200.000 cu ea in 5 ani

are navi mica - eu nu as lua o. Daca dai 20... pe masina cauta navi mare , BC extins , H Kardon sonorizare

Sau un seria 1 mai dotat.

Edited by Inedit
  • Downvote 1

Merci de raspuns, m-am tot uitat si eu dupa navigație mare, dar nu am găsit una care sa le aibă pe toate. Cat despre seria 1 e cam înghesuita si caut ceva care sa aibă si portbagaj, in curând o sa fie un bebe si de aici poți sa tragi singur concluziile. M-am uitat la seria 5, 520D dar e cam mare...pentru mine care merg mai mult prin oras, prefer ceva de clasa compacta. O sa o iau pe firma si o sa dau doar 18000 pe ea. Nuj cum e cu motorul asta, trebuie facut ceva special la el, sunt mai incepator asa la BMW...distribuitia e pe lant, asa ca nu e cazul, injectoarele...?? Turbina...?? In conditii nomale as vrea sa o duc pana la 200.000 - 250.000.

Si in acelasi timp, as vrea sa imi ziceti si mie cum e cu tracțiune spate iarna....părerile sunt împărțite, cu cauciucuri de iarna bune pot sa ma duc pe la munte un pic asa cat nu e zapada f mare???

Edited by Montes

Merci de raspuns, m-am tot uitat si eu dupa navigație mare, dar nu am gĂŁsit una care sa le aibĂŁ pe toate. Cat despre seria 1 e cam ĂŽnghesuita si caut ceva care sa aibĂŁ si portbagaj, in curând o sa fie un bebe si de aici poți sa tragi singur concluziile. M-am uitat la seria 5, 520D dar e cam mare...pentru mine care merg mai mult prin oras, prefer ceva de clasa compacta. O sa o iau pe firma si o sa dau doar 18000 pe ea. Nuj cum e cu motorul asta, trebuie facut ceva special la el, sunt mai incepator asa la BMW...distribuitia e pe lant, asa ca nu e cazul, injectoarele...?? Turbina...?? In conditii nomale as vrea sa o duc pana la 200.000 - 250.000.

Si in acelasi timp, as vrea sa imi ziceti si mie cum e cu tracțiune spate iarna....pĂŁrerile sunt ĂŽmpĂŁrțite, cu cauciucuri de iarna bune pot sa ma duc pe la munte un pic asa cat nu e zapada f mare???

eu am stat 3 luni pana am gasit masina care o voiam ( nav mare harman kardon bixenon cornering etc ) . legat de motor "cica" s ar rupe distributia cand vrea ea (putine cazuri si nu exista un nr clar de km ) , se pare ca e ca o loterie. Eu am urcat iarna asta unde am urcat si iarna trecuta cu o toyota ( conditia sa ai cauciucuri bune de iarna) .Intradevar daca este o panta mai abrupta si o lasi din acceleratie nu mai pleaca de pe loc dar daca o iei mai tare din prima o urci lejer. Si mai este un lucru : "PLACEREA DE A CONDUCE UN BMW" ( ai 184 cai - o sa fii cel mai fericit , si in mod sport+ o sa razi in hohote )

da, cred ca pana la urma o sa o iau pe asta, are si masaj in scaune, xenon, parbriz inclzit si o gramada de rahaturi(pachet sport, suspensie sport, scaune incalzite)...stiu...si eu vroiam nav mare, dar in banii astia nu cred ca le gasesc pe toate. Ma sperie numarul mare de km, atat.

da, cred ca pana la urma o sa o iau pe asta, are si masaj in scaune, xenon, parbriz inclzit si o gramada de rahaturi(pachet sport, suspensie sport, scaune incalzite)...stiu...si eu vroiam nav mare, dar in banii astia nu cred ca le gasesc pe toate. Ma sperie numarul mare de km, atat.

100.000 km? Nu mi se par multi.am vandut o toyota cu 150.000 km si masina mergea f bine , leon cu 270.000 km nicio problema.100k la bmw... sunt putini.

Majoritatea masinilor de pe autovit sar de 200k real si mai sunt rulate inca 100k pana sa fie iar intinerite si tu ti faci probl la 100k.

Edited by Inedit

1426105484[/url]' post='2240366']

Cred câ trebuie sĂŁ-i iei și patru cauciucuri,cĂŁ vĂŁd cĂŁ are rookstone...wacko.gif

Multumesc pentru raspunsuri,o sa vorbesc la parcul auto sa o rezerv. O sa o iau saptamana viitoare. Yaaay...primul meu BMW. Am vazut cauciucurile, sunt nishte petarde, dar cred ca vara asta ma tin...sau macar pana in romania. Edited by Montes
  • Like 1

100k Km la un BMW nu sunt multi deloc! Hai sa zicem ca de undeva de la 250k - 300k ai putea spune ca sunt multi, altfel e ca noua la 100k! Arata bine masina, cu exceptia navi-ului mic! In rest e foarte dotata!

nu numai ca sunt varza anvelopele sunt si de iarna. Rockstone Ice-plus si dupa poa pare ca sunt super uzate. Credeti ca pot sa cumpar de prin germania nishte cauciucuri SH de vara bune? Poate gasesc ceva in drum?

Chiar daca-ti iei gume de vara din Germania, nu le monta, nu stii ce surprize intalnesti pe drum. Iar cu garcea la unguri si la austrieci nu gasesti glume comune.

BMW320D

Salut, si eu am luat de curand un F30, nu ma pricep sa-ti dau sfaturi legate de cat merita sau nu, insa fii atent la urmatoarele aspecte:

- garantia de un an de pe site vezi sa fie si in Romania nu doar la un anumit service de la ei.

- nu te calici la cauciucuri, dai 20k euro pe o masina...mai da 1400 lei si ia-ti 4 cauciucuri noi, bune (pirelli cinturato P7 205/60/r16 atat costa, e adevarat ca nu sunt runflat)

- volanul nu este cel mai nou model, exista unul care are ceva argintiu prin el

- ceasurile de bord sunt model vechi, exista altele care arata mai bine, la care indicatorul de consum instant e digital.

- scrie ceva de sport acolo insa nu te incanta ca e sport, ca nu e nimic, linia masinii sigur nu e sport, scaune sport nu sunt, m-am uitat cu atentie la poze, se vede in poza cu schimbatorul ca nu sunt sport scaunele. Sport este doar o setare pe care o are orice F30 indiferent de linie sau motorizare.

- geamurile sunt cu folie, daca erau din fabrica, stiu ca pachetul ala are doar geamurile laterale nu si luneta colorate.

Edited by nepot_nepot

- scrie ceva de sport acolo insa nu te incanta ca e sport, ca nu e nimic, linia masinii sigur nu e sport, scaune sport nu sunt, m-am uitat cu atentie la poze, se vede in poza cu schimbatorul ca nu sunt sport scaunele. Sport este doar o setare pe care o are orice F30 indiferent de linie sau motorizare.

- geamurile sunt cu folie, daca erau din fabrica, stiu ca pachetul ala are doar geamurile laterale nu si luneta colorate.

Sport este modul in care poate "lucra" motorul masinii pentru ca are suspensii adaptive.

Eu unul nu as vrea sport in scaune ci in modul de rulare al masinii..

Geamurile fumurii din fabrica vin chimic tratate nu cu folie.. sa nu presupunem prea mult unde are sau nu fumurii.. :drinks:

Edited by bimmer90f30

Poate m-am exprimat gresit, daca ar fi din fabrica ar fi doar lateralele spate, nu si luneta.

Iar eu ii ziceam omulul ca e fix tb lui ce alege,dar sa nu se incante cand vede sport acolo, ca preferi tu sport in modul de rulare iar altul scaune...e altceva, ideea era ca si 316i are modul sport pe un buton, nu tb sa se incante ca scrie undeva sport.

Salutare. Sunt nou pe forum, si viitor posesor de BMW. Maine se duce un prieten sa verifice masina si daca e ok, luni o iau:

http://www.mobile.de/ro/marc%C4%83/bmw/model/318/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:date,sro:desc,mke:bmw,mdl:3__bmw_er_series,frn:2013-01,prx:22501,ful:diesel,mlx:60000,pwn:96,vcg:limousine,xhl:true,nvs:true,srf:true/pg:vipcar/200781435.html

WBA3d11070f327401

Imi place mult masina, are si ceva dotari. Din ce am citit pe forum, voi recomandati 320 insa ma sare bugetul si vreau km putini.

Vreo parere? Multumesc!