Jump to content

Achizitie F30

nepot_nepot

Recommended Posts

Cred ca n-ai citit titlul topicului, caut seria 3.

Black_emu - intrebarea este daca am ce observa la astfel de masina, n-am condus bmw pana acum si presupun ca atat timp cat nu trage volanul dreapta-stanga in mers nu am ce observa la ea. Citisem pe undeva sa ma uit la geamuri sa vad daca au aceiasi serie (nu a fost niciunul schimbat) dar altceva...nu stiu.

Edited by nepot_nepot

Cred ca n-ai citit titlul topicului, caut seria 3.

Black_emu - intrebarea este daca am ce observa la astfel de masina, n-am condus bmw pana acum si presupun ca atat timp cat nu trage volanul dreapta-stanga in mers nu am ce observa la ea. Citisem pe undeva sa ma uit la geamuri sa vad daca au aceiasi serie (nu a fost niciunul schimbat) dar altceva...nu stiu.

Salut, am citit chiar tot topicul , era un simplu reply care speram ca te va ajuta in cazul in care vei decide sa te duci tu in germania dupa masina. Cat despre masina in sine ce sa iti spun chiar am un prieten bun care a achizitionat acest model si chiar il are de vanzare(este chiar top top)mai mult nu cred ca se poate.My linkhttp://www.milanuncios.com/bmw-de-segunda-mano/bmw-320-luxury-136708725.htmasta ca sa iti faci o idee.

Edited by black_emu

Eu momentan detin un e90 320d si deasemenea sunt in cautare unui model mai nou doar ca bugetul meu e ceva mai restrans (15000) pt un e90fl si cu siguranta ma voi duce personal in de cand am sa ma hotarasc. Cat despre cu probezi o masina intradevar depinde si cate cunostinte ai si despre modelul in cauza si dupa cum spune-a grozadan acolo nu sta mai nimeni dupa tine sa mergi la reprezentanta pt teste poate numai dupa ce o cumperi sa te duci tu sau sa o cumperi direct de la bmwgmbh

http://www.milanuncios.com/bmw-de-segunda-mano/bmw-320-luxury-136708725.htm

Salut, am citit chiar tot topicul , era un simplu reply care speram ca te va ajuta in cazul in care vei decide sa te duci tu in germania dupa masina. Cat despre masina in sine ce sa iti spun chiar am un prieten bun care a achizitionat acest model si chiar il are de vanzare(este chiar top top)mai mult nu cred ca se poate.My linkhttp://www.milanuncios.com/bmw-de-segunda-mano/bmw-320-luxury-136708725.htmasta ca sa iti faci o idee.

black_emu - nu merg linkurile date de tine, iar comentariul ca nu ai citit topicul era pentru altcineva care imi recomanda seria 5. Merci de sfaturi.

Am aflat despre una din masinile care ma intereseaza ca are deschisa o intrare in service pentru un "capacel de garnitura" care s-ar schimba pe garantie dar nu si o rezolvare in service. Mai mult de atat nu am aflat, doar ca avea putini km cand a intrat in service, in oct 2014 si are acum cu 100 km mai mult. Vi se pare dubios?

Edited by nepot_nepot

black_emu - nu merg linkurile date de tine, iar comentariul ca nu ai citit topicul era pentru altcineva care imi recomanda seria 5. Merci de sfaturi.

Am aflat despre una din masinile care ma intereseaza ca are deschisa o intrare in service pentru un "capacel de garnitura" care s-ar schimba pe garantie dar nu si o rezolvare in service. Mai mult de atat nu am aflat, doar ca avea putini km cand a intrat in service, in oct 2014 si are acum cu 100 km mai mult. Vi se pare dubios?

Ok, stiu ca nu merge am incercat si eu . Nu stiu cum sa-l fac functional link-ul.? Oricum daca intri pe milanuncios.es este cred ca singurul f30 luxury ,am sa-i cer cateva poze cu masina si o sa l-e postez

Edited by black_emu

Ok, stiu ca nu merge am incercat si eu . Nu stiu cum sa-l fac functional link-ul.? Oricum daca intri pe milanuncios.es este cred ca singurul f30 luxury ,am sa-i cer cateva poze cu masina si o sa l-e postez

http://www.segundama...ca=3_s&st=a&c=4 aceasta e masina,doar ca se afla in spania .propietarul este roman(prieten de-al meu)

Edited by black_emu

Intr-adevar c-am peste tot doar lasand actul de identitate,pasaport sau chiar insotindu-te(aici mai depinde si de valoarea masinii)vorbesc din ceva experienta .Parerea mea e sa te duci tu personal in de asa l-e vezi/probezi si nu iti alegi doar 2,3 ci 6,7 pe o arie de 200km iti inchiriezi o masina(40euro/ziua)si sa fie fara limita de km si doua nopti la un hotel(de la 30euro/noapte)asta fiind un hotel bun si nu ai cum sa cheltui mult.Spor si noroc(chiar ai nevoie) la achizitie .

La 30e pe nopate te mananca gandacii,fara suparare. Nu ai timp sa vezi 7 masini in doua zile decat daca sunt in ac. oras sau f. aproape, de testat in service nici vb.

Un 320d frumusel,tot la reprezentanta

320d 184cp.pdf

La bugetul tau nu merita sa cumperi masina fara garantie, nu merita sa o iei decat de la reprezentanta.

• Like 1

La 30e pe nopate te mananca gandacii,fara suparare. Nu ai timp sa vezi 7 masini in doua zile decat daca sunt in ac. oras sau f. aproape, de testat in service nici vb.

Un 320d frumusel,tot la reprezentanta

320d 184cp.pdf

La bugetul tau nu merita sa cumperi masina fara garantie, nu merita sa o iei decat de la reprezentanta.

In ultimele 2 luni am facut 3 ture in germania bineinteles pentru masini (frankfurt,dortmund,achen) tin sa mentionez ca majoritatea hotelurilor au oferte si da eu am stat aproape numai la hotele de min 2stele, chiar si cu 20euro pe noapte eu si inca un prieten toate rezervarile facute online ca altfel direct cer mult mai mult Edited by black_emu

Da, e chestie de gusturi, eu nu tin la navigatie, nici n-am avut pe alte masini, prietenii imi spun ca au dar nu folosesc...

Si masinile din linkurile de la inceput au garantie pentru ca sunt inca in primii 2 ani, daca insa ma indrept spre dealer bmw sunt obligat sa iau ori mai vechi ori mai slab motorizat, pt ca din pacate bugetul nu am cum sa il cresc.

din ce am vazut nu te prea pricepi la masini de asta cel mai bine ia o masina din reteaua bmw are istoric si gata,oricum nu prea ai ce sa verifici si nici timp nu ai,rezerva o masina care iti place mergi o iei si gata.

a mea e din 2010 si mi-au dat garantie 1 an in reteua lor.

In ultimele 2 luni am facut 3 ture in germania bineinteles pentru masini (frankfurt,dortmund,achen) tin sa mentionez ca majoritatea hotelurilor au oferte si da eu am stat aproape numai la hotele de min 2stele, chiar si cu 20euro pe noapte eu si inca un prieten toate rezervarile facute online ca altfel direct cer mult mai mult

Fiecare cu gusturile lui,eu nu m-as duce sa dau 25k euro pe o masina si sa stau cu 20e/nopate.

Da, e chestie de gusturi, eu nu tin la navigatie, nici n-am avut pe alte masini, prietenii imi spun ca au dar nu folosesc...

Si masinile din linkurile de la inceput au garantie pentru ca sunt inca in primii 2 ani, daca insa ma indrept spre dealer bmw sunt obligat sa iau ori mai vechi ori mai slab motorizat, pt ca din pacate bugetul nu am cum sa il cresc.

Nu o lua fara navi cu ecran mare,xenon,climatronic,scaune incalzite,pdc spate,comenzi volan si automata.Este pacat sa dai 25k euro pe un sh si sa nu te bucuri de un minim de optionale.

Ultima masina postat de mine are toate ac. optionale + piele,trapa,head-up display, parkassistent+camera.

Edited by ionut_marius
  • Like 2

Asa e Ionut, insa cand fac totalul nu iese bine si tb sa renunt la unele, or eu as prefera an mai nou si fara optionale decat sa dau 25000 pe o masina care e deja veche de 3 ani dar care are si navigatie.

E bun sfatul cu luatul de la reprezentanta de acolo...dar ma mananca sa o iau mai bunq in acelasi buget de lw dealeri mici. Chiar asa mare e riscul sa iau una lovita sau km dati inapoi daca imi scrie pe fact km si ca nu e lovita?

Da, cea din linkul tau ionut are tot, dar si 3 ani...

Edited by nepot_nepot

Vorbesc de 20euro/noapte pret online fizic este 70/100 chiar aceleasi servicii si nici eu nu as sta intr/o dughena de 'hotel' cum probabil iti imaginezi tu,ba chiar 2 din ele aveau si spa,in fine on/topic :nici eu nu as platii atatia bani fara sa aive optiuni (ceva mai multe) dar aici tine de conceptie/gust.

Daca tot vrei sa dai banii aia,incearca sa o iei din reprezentanta Germania.Cum ti-au spus majoritatea colegilor,fara optionale o sa-ti para rau dupa ceva timp.BMW nu se mai cumpara demult doar pentru motor,optionalele au capatat o importanta foarte mare.

D.p.m.d.v ai 3 optiuni:

-mai astepti jumatate de an sa se mai ieftinesca

-maresti bugetul cu 2-3000 de euro

-incerci sa o cumperi pe firma unei rude/prieten fara tva.

Edited by adi v

Mie mi-ar fi frica la o masina mai veche si m-as gandi si la garantie , gen N47 modelele 2008,2009 etc. Nu stiu daca e cazul sa te sperii asa de un F30 si sa crezi ca vei avea nevoie de garantie macar 2 ani de cand ai cumparat-o. Dar fiecare face cum considera, oricum garantia aia o platesti ca nu-i nimic gratis.

Mareste bugetul si cumpara ceva de genul, are 22-23 de luni vechime deci poti prelungi garantia cu inca 48 de luni si max 200k km

184cp,x-drive,automat,clima,xenon,scaune sport si incalzite,navi prof,Harman Kardon,pdc,jante 18,comenzi volan,etc. Banuiesc ca pretul de nou a fost aproape de 50k euro.

Nu pot sa o pun in format pdf pt ca depaseste 1mb.

post-8200-0-88066800-1422007228_thumb.png

daca iti este frica sa nu fi fost masina lovita, cumpara un elcometru,costa in jur de 150e.

Edited by ionut_marius