Jump to content

Problema electrica BMW E36 320i

if93aln

Recommended Posts

Am niste probleme electrice cu COUPE-ul meu. Anume:

1. Modul confort (sa se deschida/inchida geamul putin la inchiderea si deschiderea usii) nu merge decat pe partea pasagerului.

2. Cand deschid usa lumina din habitaclu se aprinde , dar merge doar cand deschid usa de pe partea pasagerului.

3. Am montate pe ea scaune electrice (cred ca sunt pe curent permanent) si ieri mergeau amandoua si astazi nu mai merge cel de pe partea pasagerului. (am vazut ca NU sunt amandoua scaune legate pe acelasi fir, ci pe fire diferite). Ideea este ca parca nu mai primeste curent, nu face nici-un "clanc" nimic. Nici nu se aude motorasul. Si din 3 motorase, nici unul nu merge... de nici-un fel.

4. Trapa nu-mi primeste curent deloc (si aia e electrica).

Daca puteti sa imi dati un sfat v-as ramane recunoscator. Eu initial am zis ca sunt sigurantele, dar nu am verificat nimic inca.

Pentru 1 si 2 problema e din switchul de la usa, este un topic pe tema asta la care am comentat destul de mult, imi cer scuze ca nu l-am pus la bookmarks sa il vars la fiecare topic :p

Pentru 3 si 4 verifica bine fiecare siguranta si releu, la fel pe un topic anume am pus schema sigurantelor si inca ceva pe acolo.

• Like 1

Da, am cautat. Nu am gasit ce-mi trebuia dar m-am documentat si microswitch-ul ala al meu nu se afla acolo ci direct inauntrul manerului de usa. In momentul cand tragi de maner atunci se activeaza si ala. Deci eu trebuie sa dau usa jos. Fuckk :(

http://imageshack.com/a/img661/7184/KsdXe9.jpg

oh si am uitat sa specific ca mie nu-mi taie alimentarea. Am inteles ca ar avea limitatorul de turatie scos. Stiti bine ca in momentul cand o accelerati la 6500 va taie alimentarea la 0.5 secunde si se aude acel sunt "dam-dam-dam-dam-dam"... ei bine la mine nu se aude acel sunet. Se urca ca nebuna pana in 7000 de ture si imi taie alimentarea oarecum (adica mai sus nu urca) dar se aude ceva de genu "brrrrrrrrr".... Vreau sa-i bag limitatorul ala ca sa imi taie gazul la 6500 si sa-mi dea si mie frumos in limitare. Am inteles ca toata treaba sta din calculator, nu?

Eu tot nu am inteles cum face ...mai spune odata. :mellow:

Daca are modificari la ECU (chip-tuning),se poate sa fie scoasa limitarea acea(sper sa nu vorbesc aiurea) ...persoanele ce se ocupa cu chip-tuning te pot ajuta .Incerca sa iei legatura cu user-ul @320i e36 http://www.bmwclub.ro/forums/topic/41678-chip-tuning-oferta/page__st__2200

Edited by calinbmw2000