Jump to content

BMW 3-4000 Euro

Chazz

Recommended Posts

Salut la toata lumea :)

O comunitate super aici,ma bucur ca v-am gasit :)

Am permis doar de cateva zile,scoala am facut-o pe un Golf IV cu motor de 1.4 pe benzina si credeam ca asta va fi masina pe care mi-o voi cumpara(molipsit de mitul si microbul romanesc VW :blink: )dar am inceput sa mai caut,sa ma mai instruiesc si am intrezarit si alte alternative,asa v-am gasit si pe voi :)

Problema se pune in felul urmator:

Eu inca sunt legat de facultate,nu am ajuns inca la "ciolanul" meu dar am reusit sa pun deoparte vreo 10000 RON,pana in vara preconizez inca vreo 3-4000.

Vreau sa-mi dati niste sfaturi,sa-mi spuneti cam ce masinuta as putea sa-mi iau cu banii astia.Am frunzarit pe forumul asta dar ca sa fiu sincer,m-am cam pierdut printre atatea serii si modele.Sunt constient ca in banii astia imi voi putea lua doar un model vechi si rulat.Consumul de combustibil nu ma inspaimanta,ma intereseaza in primul rand fiabilitatea.De asemeni daca ajung cu masina intr-un service,vreau sa stiu daca o mai pot scoate de acolo,adica daca piesele de pe modelele mai noi se potrivesc pe modele mai vechi sau daca se mai fabrica piese pt modelele vechi.

Masina vreau sa o tin pt vreo 3-4 ani.Nu ma intereseaza pretul de revanzare,vreau doar ca in perioada asta masina sa fie pe linia de plutire si daca se poate fara investitii majore in ea.Planuiesc drumuri lungi cu ea,inclusiv in strainatate si nu as vrea sa ma trezesc cu vreo surpriza,sa ma lase balta pe autostrada prin Austria de exemplu.Deci unde ar trebui sa ma uit?

Va multumesc!

Guest IulianE

la banii astia sa nu crezi ca iei masina care nu vede serviceul deloc in 3-4 ani,sau decat pe consumabile...

Variante ar fi E36...dar cauta ca s-a mai scris despre modele,motoare,consumuri,ce e recomandat si de ce s ate feresti...

dar am reusit sa pun deoparte vreo 10000 RON,pana in vara  preconizez inca vreo 3-4000.

217571[/snapback]

Pana in vara , ai putea sa te orietenzi si spre un 316i cu noroc , un E46 , daca deja ai vreo 3000-3500 + inca 4000 = ~7500 euro ...... poti sa te orientezi spre un 316i !

217584[/snapback]

Ron :blink:

Ups.....am crezut ca se refera ca mai pune deoparte vreo 3-4k euro !

@Stefann: nu-i primul caz de ups precedat de post pe langa subiect. putina atentie pe viitor nu ar strica. ti se potriveste de minune zicala aia cu filozoful...

scuze de offtopic.

ontopic: variante arfi de e36, adica pisicutele in limbaj familiar. norocul joaca un rol important, banii de intretinere la fel.

pe masura ce o sa ai timp sa citesti, vei gasi detalii despre modelul potrivit (b)anilor tai.

in 4500 euro cea mai buna varianta ar fi un e34 daca nu te uiti la consum si vrei sa simti ca ai bmw alege motorul de 2.5 L/e34.

e36 greu gasesti in 6 cilindrii in stare buna ma refer,adica bun o iei in 4500 euro dar ca sa o aduci la starea unei masini minunate (cum este)mai bagi vro 1000 cel putin.

zicea unul din colegi de e46 316...sincer decat sa iau un motor in 4 cilindrii mai degraba merg pe e36 in 6 cilindrii,diferenta se simte :blink: