Jump to content

instalatii GPL auto

uniq

Recommended Posts

Instalatii GPL auto marca Tomasetto + STAG

3000* lei motoare 4 cilindrii (stag 4 - Qbox, injectoare hana, rezervor toroidal 53 L)

4000* lei motoare 6 cilindrii (stag 300 , injectoare hana, rezervor toroidal 53 L)

5000* lei motoare 8 cilindrii (stag 300 , injectoare hana, rezervor toroidal 53 L)

*pretul include montaj si garantie 2 ani. Pentru membri forumului 10% discount.

0722.548.021 mentionati la telefon de forumul bmwclub

Care sunt riscurile daca se monteaza o instalatie gpl ? Afecteaza motorul in timp ?

Sent from my SM-G800F

eu am un e46 cu care am 150 mii pe GPL, 250 mii in total

si un e90 50 mii pe GPL, si 200 mii in total

in afara de distributie si semeringuri supape nu am schimbat nimic, amandoua motor de 2 mii 4 cilindrii

Hello,

Chiar sunt asa de bune Tomasetto astea? Am mai intrat si eu pe ici pe colo, am mai intrebat cate o cunostinta si impresia generala cam asta era.

Dar mai citesc cate ceva si pe forumuri, ca sa fiu bine documentat. Ca si instalatori, care cica au kit-uri pentru aproape toate masinile mi s-a recomandat AGR

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.