Jump to content

Vand 3 bujii beru bmw e90 320d

valy89

Recommended Posts

Pot trosni in orice moment . Maxim la donatie merg

Asta ar fi cea mai mica problema. Dar atunci cand le montezi a doua oara, s-ar putea ca filetul ala sa nu mai aiba pasul corespunzator. Si daca reusesti sa le rupi in blocul motor atunci incepe distractia :clapping:

Eu am schimbat releul si bujiile in noiembrie anul trecut si pe cele vechi le-am aruncat toate. Nici macar drumul pana la donatia respectiva nu merita!

Au fost pe masina timp de 2 ani (15 000 km )

le-am schimbat la recomandarea mecanicului , a spus ca asa e mai bine ,sa le schimb toate daca face una probleme .

am dat 76 ron pe una noua , cred ca 3 la 100 ron e acceptabil + negociabil

Edited by valy89

Asta ar fi cea mai mica problema. Dar atunci cand le montezi a doua oara, s-ar putea ca filetul ala sa nu mai aiba pasul corespunzator. Si daca reusesti sa le rupi in blocul motor atunci incepe distractia :clapping:

Eu am schimbat releul si bujiile in noiembrie anul trecut si pe cele vechi le-am aruncat toate. Nici macar drumul pana la donatia respectiva nu merita!

raducu , pariu ca nu ti-a luat mult sa te gandesti la aia cu filetu .

s-au desfacut usor , dar vad ca tu esti mecanic sau ai ceva cunostiinte avansate .

Pana la urma sunt niste bujii care merg pe E90, nu si pe Dacia 1300 sau Matiz. Deci din start cei care au E90 nu sunt atat de saraci incat sa se apuce de carpeli d-astea.

Tu vrei practic sa vinzi gunoiul tau. Ceea ce oricum vei arunca daca nu vei gasi vreun naiv sau fraier sa-ti dea bani pe ele. Poate ies 10 sute.

Pana la urma sunt niste bujii care merg pe E90, nu si pe Dacia 1300 sau Matiz. Deci din start cei care au E90 nu sunt atat de saraci incat sa se apuce de carpeli d-astea.

Tu vrei practic sa vinzi gunoiul tau. Ceea ce oricum vei arunca daca nu vei gasi vreun naiv sau fraier sa-ti dea bani pe ele. Poate ies 10 sute.

ai dreptate mai bine le arunc, decat sa imi bat capul (pentru constiinta ta ,nu imi bat joc de nimeni niciodata )

poate au filetul stricat

rog un moderator sa inchida topicul

Aruncate la gunoi .

Edited by valy89

Nu e vorba de filetul stricat.

Problema e ca incurci oamenii cu intentiile tale bune sau rele.

Cu alte cuvinte: Tu iei 100 lei pe 3 bujii. Unul de buna credinta le ia si le monteaza pe masina. Plateste manopera pentru asta. Si il mai tin cateva luni si dupa trebuie sa dea din nou manopera. Deci alti bani, alta distractie pentru ca a crezut ca face o afacere.

Cu alte cuvinte: Tu iei 100 lei pe 3 bujii. Unul de buna credinta le ia si le monteaza pe masina. Plateste manopera pentru asta. Si il mai tin cateva luni si dupa trebuie sa dea din nou manopera. Deci alti bani, alta distractie pentru ca a crezut ca face o afacere.

Sunt de 10 ori mai bune niste bujii originale, chiar si second, decat rahaturile astea noi ce le fac astia acuma.

• Like 1
  • Downvote 1

ma faci sa rad cu intentii rele si afacere la 100 ron (neg )

sunt un sumplu om la care mecanicul i-a spus sa ia acasa bujiile pentru ca mai sunt bune.

pana la bun simt si intentii rele si inplicit teapa mai e ceva .

Edited by valy89

Sunt de 10 ori mai bune niste bujii originale, chiar si second, decat rahaturile astea noi ce le fac astia acuma.

Pai ia-le tu si pune-le pe masina ta. Super oferta!

ma faci sa rad cu intentii rele si afacere la 100 ron (neg )

sunt un sumplu om la care mecanicul i-a spus sa ia acasa bujiile pentru ca mai sunt bune.

pana la bun simt si intentii rele si inplicit teapa mai e ceva .

Pai drumul spre iad e pavat cu intentii bune.

Cum si-a dat seama mecanicul ca bujiile mai sunt bune? Sau ca vor mai rezista in timp?

Edited by Service Premium

Pai ia-le tu si pune-le pe masina ta. Super oferta!

Pai drumul spre iad e pavat cu intentii bune.

Cum si-a dat seama mecanicul ca bujiile mai sunt bune? Sau ca vor mai rezista in timp?

1- tester

2-le-a testat cu plusul de la baterie

3 - intrebare retorica

Edited by valy89

Deci esti constient ca alea pot sa mai tina o saptamana sau cativa ani. E la risc.

Daca tin o luna sunt tepar.

daca tin 2 ani sunt baiat bun

Asta e culmea , de unde draq sa stiu eu cat mai tin bujiile ca doar nu au data de valabilitate.

tu stii exact , calculat in saptamani, cat tine o bujie noua >>????

Depinde cine le monteaza.

Vad ca esti cu dezmembrari. Inteleg acum ideea.

Un fel de reclama. "Nu lua sefu' d-astea noi ca nu se mai face ca-n Nemtia. Ia d-astea originale sa stii ca ai pus ceva bun, manca-ti-as talentu' tau!"

Deci asa vorbesc eu, da?Adica sunt cioara. Nu inteleg de ce ma iei asa la penis. Ma retrag din discutie.

Eram usor ironic, dar ideea de baza ramane aceeasi.

Evident ca bujiile originale sunt cea mai buna alegere, dar nu alea de pe masinile de la dezmembrari care sunt in general deja terminate.

Asta e vrajeala tipica de dezmembrari. Discurile originale sunt mai bune, alea sunt mai bune si tot asa. Adica ia de la mine, nu lua piesa noua.

Sau de ce e piesa sh cat aia noua, dar pe producator? Pai pentru ca e mai buna. :laugh:

Edited by Service Premium
  • Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.