Jump to content

Vand 3 bujii beru bmw e90 320d

valy89

Recommended Posts

Bujiile astea se strang la cuplu foarte mic. Daca asa-zisul mecanic are mana grea si le strange bine, nu le mai dai jos fara chiulasa.

bai asta cu chiulasa nu o doresc la nimeni , dar tu m-ai facut sa imi para rau ca am pus 3 bujii bune la vanzare .

intrebareata Cat mai tin bujiile la masina m-a dat pe spate .

Culmea , sunt curios , daca desfaci o bujie buna sa o verifici de calamina , presupun ca nu o mai montezi la loc ?????

Pai nu o dai jos "s-o verifici de calamina". O dai jos doar daca apar erori pe tester.

La bujii incandescente exista riscuri cand le demontezi.

Oricum, vorba lunga - saracia omului. Daca erau asa bune nu le schimbai nici tu pe toate. Ca acum alegi sa faci pe naivul, asta e partea a doua.

Edited by Service Premium

Pai nu o dai jos "s-o verifici de calamina". O dai jos doar daca apar erori pe tester.

La bujii incandescente exista riscuri cand le demontezi.

Oricum, vorba lunga - saracia omului. Daca erau asa bune nu le schimbai nici tu pe toate. Ca acum alegi sa faci pe naivul, asta e partea a doua.

le-am schimbat pe toate la recomandarea mecanicului .( asa e cel mai bine )

Ai dreptate ar fi trebuit sa schimb doar una .

rog inca o data un moderator sa inchida topicul

multumesc

Bujiile se schimba la set, nu la bucata.

E noaptea mintii sa dai jos galeria de admisie pentru fiecare bujie. 4 bujii - 4 vizite la service, de 4 ori timp pierdut si manopera tot de 4 ori.

Daca erau asa bune nu le schimbai nici tu pe toate. .

Tu ai spus asta mai sus

Eu zic sa incetam cu discutia deoarece a ajuns prea departe

N-am comis nici o crima , am vrut sa vand trei bujii (proasta decizie),

dupa care au sarit cativa de fund in sus, ca nu e etic sa fac asa ceva .

Edited by valy89

Pai tu esti ala care vinde bujii la mana a doua. Plecam de la premisa asta.

ok

si ce rau am comis .

Trebuie sa stau la zid si sa imi cer scuze??

Sunt primul care face asta ??

Plus ca ti -am argumentat ca sunt in stare buna .

Edited by valy89

ok

si ce rau am comis .

Trebuie sa stau la zid si sa imi cer scuze??

Sunt primul care face asta ??

Plus ca ti -am argumentat ca sunt in stare buna .

eu am schimbat set de 4 in primavara /martie , a murit una prin oct , deci ...Beru asta e cam praf .Poate cele originale, facute tot de Beru , sunt ceva mai rezistente , dracu stie

ai dreptate mai bine le arunc, decat sa imi bat capul (pentru constiinta ta ,nu imi bat joc de nimeni niciodata )

poate au filetul stricat

rog un moderator sa inchida topicul

Aruncate la gunoi .

Ma bag si eu ca musca, dar baiatul a mentionat cu vreo 25 de reply-uri in urma ca le-a aruncat. Nu cred ca mai e necesar sa insistati, sunt sigur ca a inteles ideea.

Eu cand i-am spus la inceput ca strici filetul a fost ironic cu mine si a zis ca sunt "meserias". Service Premium i-a spus acelasi lucru. Nu mi se parea normal sa lasi o asemenea vanzare fara sa comentezi la ea. Sunt multi naivi care poate ar fi cumparat. Lasati omul in pace ca el ii "meserias".

Eu cand i-am spus la inceput ca strici filetul a fost ironic cu mine si a zis ca sunt "meserias". Service Premium i-a spus acelasi lucru. Nu mi se parea normal sa lasi o asemenea vanzare fara sa comentezi la ea. Sunt multi naivi care poate ar fi cumparat. Lasati omul in pace ca el ii "meserias".

in domeniul meu, da , sunt !! In mecanica nu .

Asta nu inseamna ca trebuie sa ascult aberatiile tale cum ca bujiile ar avut filetul dus .

de unde stii tu ????

le-ai vazut ?? (am gresit cu postarea asta, dar ti-am spus ca s-au desfacut usor domnule Meserias )

mai bine inceteaza ca am mai spus si repet ;recunosc gresala mea cu vanzarea si nu am avut nici cea mai mica intentie de a face rau cuiva .

Le-am aruncat!!!!!!!!!!!

Sper ,macar acum se poate inchide .

multumesc

Domnule meserias, nici cand scoti bujiile afara sa le verifici, nici macar pe acelasi motor nu ai voie sa le inversezi intre ele. De unde le scoti, tot acolo le bagi. Cu motorul rece!

Pai vezi , de asta ti-am spus meserias. Tu chiar te pricepi .

bravo goodjob.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.