Jump to content

Cumpar (vezi pozele din topic)

Recommended Posts

pot sa-ti ofer cele 3 dopuri, capac obd, si buton geam la 150 de lei toate.

0736 366 356

la care dopuri te referi ? la cele de isofix sau la cele cu "airbag" ?Din poza cu butonul de geam nu pot sa imi dau seama in ce stare este.Pozele sunt prea slabe calitativ

caut in continuare piesele pe care le-am evidentiat in poze

• Downvote 1

dupa cum am specificat in primul post ,doresc ca piesele sa fie impecabile ,asa cum este si restul interiorului.Nu ai cerut putini bani pe nimicurile alea ,asa ca ma astept ca macar sa vad clar ce cumpar .Nu vreau sa iau vreun buton de geam cu vopseaua cauciucata jerpelita.Am deja unul jerpelit,caut unul ok.Valabil si pentru restul pieselor pe care le caut.
  • Like 1
  • Downvote 1

bine atunci asteapta sa imi angajez un fotograf sa-ti faca poze si atunci sa le cumperi!!

nu stiu care dintre noi doi a dat dovada de aroganta :thumbsup:

poti sa-mi dai si 100 de euro pe ele NU ti le mai dau

sunt mult mai ieftine pe piesa noua originala

trei capacele cu inscriptia airbag costa 4,5 dolari,iar un capac de mufa obd in jur de 1,80 dolari :wacko:

Edited by cristie35
  • Like 1
  • Downvote 1

Chiar voiam sa iti sugerez sa le cauti noi, o sa fi surprins cate nimicuri de genul acesta sunt mai ieftine noi OEM decat SH la dezmembrari.

Cand cautam piese auxiliare pentru L7 (suport AMP, capac AMP, mufa AMP, grile pentru usile fata pentru tweetere si cover boxe pentru usi spate), TOATE ofertele primite pentru piese au fost cu preturi mai mari decat cele noi OEM.

• Like 1
  • Downvote 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.