Jump to content

Merg faruri cu xenon adaptive in locul celor normale?

gazoby

Recommended Posts

Salut,

Ma poate ajuta cineva cu o informatie privitoare la un update la faruri?

Concret, am E90 cu faruri normale (fara lupe, fara angels, ca la logan cu alte cuvinte:))si vreau sa-i pun faruri cu xenon adaptive. Aveti idee daca sunt compatibile la mufe, la computer, etc? Nu dau eroare in bord? Nu stiu exact cum functioneaza functia lor de adaptivitate, dar cu mintea mea ma gandesc ca e dictata de pozitia volanului, daca eu nu am optiunea din fabrica o sa functioneze? Ms anticipat!

Salut,

Ma poate ajuta cineva cu o informatie privitoare la un update la faruri?

Concret, am E90 cu faruri normale (fara lupe, fara angels, ca la logan cu alte cuvinte:))si vreau sa-i pun faruri cu xenon adaptive. Aveti idee daca sunt compatibile la mufe, la computer, etc? Nu dau eroare in bord? Nu stiu exact cum functioneaza functia lor de adaptivitate, dar cu mintea mea ma gandesc ca e dictata de pozitia volanului, daca eu nu am optiunea din fabrica o sa functioneze? Ms anticipat!

o sa te coste de nu iti mai trebuie xenoane...nu mai stiu exact dar daca nu ma insel vreo 1500 de euro.. am vrut si eu la un moment dat dar m-am lasat pagubas...oricum cauta mai bine ca s-a mai discutat si o sa afli

o sa te coste de nu iti mai trebuie xenoane...nu mai stiu exact dar daca nu ma insel vreo 1500 de euro.. am vrut si eu la un moment dat dar m-am lasat pagubas...oricum cauta mai bine ca s-a mai discutat si o sa afli

Mersi. :)) Deja daca mi-ai zis de 1500 euro nu mai are rost sa caut....nu tin neaparat, s-a ivit o ocazie sa le dau pe ale mele si inca 300 de lei si am zis ca merita, dar daca am de facut alte minuni pe la masina inafara sa le montez...chiar nu sunt dispus :)

Modul Frm cu ahl

Senzori autolevel

SpĂŁlĂŁtori faruri

Modificat instalația electricĂŁ

Modul lumini pt faruri xenon

Si daca tot faci astea pui si senzor rls asta include si alta maneta de la ștergĂŁtor cu auto

Eu am facut treaba asta daca mai vrei informații AnunțĂŁ-mĂŁ

Modul Frm cu ahl

Senzori autolevel

SpĂŁlĂŁtori faruri

Modificat instalația electricĂŁ

Modul lumini pt faruri xenon

Si daca tot faci astea pui si senzor rls asta include si alta maneta de la ștergĂŁtor cu auto

Eu am facut treaba asta daca mai vrei informații AnunțĂŁ-mĂŁ

Multumesc frumos! Nu, e prea mare bataia de cap si stau prost cu timpul, plus ca ma gandesc sa o vand, deci nu cred ca merita efortul.