Jump to content

Un viteaz in complex langa BRD

zody

Recommended Posts

Drumul era cat de cat liber asa ca omu' s-a gandit probabil ca zboara peste intersectie. A pierdut controlul si a intrat intr-un stalp pe care l-a "culcat". Restu` de stalpi cazuti au fost angrenati din cauza firelor. Din cate stiu au fost doi raniti mai grav, nu stiu daca pietoni sau pasageri din masina pe care a cazut stalpul.

post-1705-1175950527_thumb.jpg

post-1705-1175950784_thumb.jpg

post-1705-1175950943_thumb.jpg

Cati stalpi au cazut ? Cat de prost poti sa montezi stalpii sa cada asa , ca piesele de domino !

218454[/snapback]

pai ala in care a dat + inca trei

la domino ma gandeam si eu.. bine ca nu au picat stalpii din toata timisoara :blink:

Drumul era cat de cat liber asa ca omu' s-a gandit probabil ca zboara peste intersectie. A pierdut controlul si a intrat intr-un stalp pe care l-a "culcat". Restu` de stalpi cazuti au fost angrenati din cauza firelor. Din cate stiu au fost doi raniti mai grav, nu stiu daca pietoni sau pasageri din masina pe care a cazut stalpul.

218453[/snapback]

pai si ce masina a intrat?

se vede ceva ....una gri cu roata rupta....

omg cred ca am, trecut de 10 ori azi pe acolo... bine ca nu eram prin preajma cand s-a intamplat... daca vad bine masia e honda s2000 cu nr MAX.. eternul vitezoman care avea si civic typeR tot cu numar MAX... pana la urma tot a patit-o cum era de asteptat.. nu sunt sigur, dar am vazut masina azi parcata in fata la ATU cafe.. e argintie si decapotabila.. e cam greu de crezut ca ar fi o coincidenta si defat ar fi alta in cauza Edited by Sini

O honda s2000 argintie cabrio a luat un stalp care a tras inca 4 dupa el.Am primit si eu 2 poze pe messenger de la un amic care a fost acolo.Am inteles ca pe strada erau 2 masini,honda si renault-ul asa ca nu inteleg cum a putut ajunge sa intre in stalp.

post-3325-1176142516_thumb.jpg

post-3325-1176142535_thumb.jpg

Edited by tzucul

218453[/snapback]

ce mishto... am trecut azi pe acolo si am vazut stalpii aliniati pe spatiul verde. Eu am crezut ca sunt pregatiti pentru montaj sau ceva... Cum dracu sa cada stalpii in felul ala?! :blink:

ce mishto... am trecut azi pe acolo si am vazut stalpii aliniati pe spatiul verde. Eu am crezut ca sunt pregatiti pentru montaj sau ceva... Cum dracu sa cada stalpii in felul ala?!  :blink:

219059[/snapback]

Traim in rromanica.....nu te-ai obisnuit inca ?

am trecut si eu pe acolo,am vazut ce sa intimplat acolo,am nr stalpii ce au cazut erau 6 buc,era honda aia gri cabrio cu nr rosii,nu era cea neagra a lui Max,cu toate ca e la fel numai cularea difera,se pare ca avea viteza mare pt locul respectiv......bine ca nu eram acolo cind sa intiimplat sa iau stalpii pe capota..... Edited by danetz23

• 2 weeks later...
Guest StoneCold
... daca vad bine masia e honda s2000 cu nr MAX.. eternul vitezoman care avea si civic typeR tot cu numar MAX... pana la urma tot a patit-o cum era de asteptat.. nu sunt sigur, dar am vazut masina azi parcata in fata la ATU cafe.. e argintie si decapotabila.. e cam greu de crezut ca ar fi o coincidenta si defat ar fi alta in cauza

218523[/snapback]

MAX...eternul vitezoman...i-auzi :blink:

Guest StoneCold

is foarte curios la ce te referi cand spui ca e foarte solicitanta :)

adica nu intra in viteze sau ? merge greu volanu, n-ai loc in ea ? ce vrei sa spui ? :blink: