Jump to content

Inca un BMW pt mine

s0s0drk

Recommended Posts

Salutare tuturor,

Dupa ce m-am despartit de vechea masinuta, un Seria 3 E91 320d cu care am stat peste 4 ani am ajuns din nou in Germania de data asta in cautarea unui X1. L-am gasit la un dealer BMW din Waldkraiburg si a fost exact ce mi-am dorit. Cautarea in sine nu a durat mai mult de 3 saptamani pana am gasit ce voiam. M-am orientat catre site-ul BMW din Germania, portofoliul de masini rulate. Cautam o masina cu Premium Selection sau eventual cu garantie Euro Plus.

Masinuta pe care am ales-o are motor 1995 cmc, varianta 1.8 sDrive 143 cp, manuala, 98000 km, productie 10.2011.

Ca optionale: climatronic, incalzire scaune, faruri automate, senzori de ploaie, senzori de parcare fata/spate, proiectoare ceata, tempomat cu functie de franare, volan sport cu comenzi, comanda vocala, navigatie, bluetooth, pregatire telefon, CD/MP3, auto start/stop, jante aluminiu v spoke 318 pe 18", pachet lights, BMW Online, Combox.

Ca motor mi se pare mai slab decat M47-le de 163 cp de pe Seria 3, dar am vrut ceva mai nou asa ca imi asum pierderea.

post-36473-0-86361900-1424865159_thumb.jpgpost-36473-0-88247900-1424865160_thumb.jpgpost-36473-0-66568900-1424865161_thumb.jpgpost-36473-0-67703200-1424865162_thumb.jpgpost-36473-0-14528900-1424865163_thumb.jpgpost-36473-0-45893800-1424865163_thumb.jpgpost-36473-0-76834900-1424865163_thumb.jpgpost-36473-0-11723700-1424865162_thumb.jpgpost-36473-0-12510200-1424865164_thumb.jpg

Edited by s0s0drk
  • Like 2

Multumesc! De acord la partea cu xDrive-ul desi o sa o folosesc mai mult pt oras si drumuri Cta-Arad si Cta-Buc. Xenonul nu mi se pare o optiune extraordinara. Poate mai mult estetic... dar nici macar din punctul asta de vedere nu sufar. Ce mi-as fi dorit in plus ar fi fost scaune sport si pachet X Line.

Mulți kilometri fericiți !

Vine un „începător” ca mine și zice că pe ploaie orice halogen high-end este superior, gen Osram NIghtBreaker, Philips XtremeVision . . .

Eu circul foarte mult pe întuneric, iar dacă plouă sau este ceață și puțină umezeală pe carosabil, xenonul are dezavantaje clare.

Dpv estetic, arată mult mai mișto blocurile optice cu halogen :thumbsup:

Edited by dr_mKe
  • Like 5
  • Downvote 3

La fel doresc tuturor, multi km fara probleme. Stiu ca lumina emisa de farurile cu xenon este mai apropiata de cea a luminii naturale, ca raza proiectata este mai mare, etc. Am avut masini cu xenon si am o Honda Civic cu xenon din fabrica. Mie nu mi se pare cu mult mai ok fata de halogene, sincer. Nu vb de farurile unor masini gen Clio de generatie veche sau cine stie ce Dacie din '90. Ca acolo e clara diferenta.

Poate gresesc eu...

• Like 3
  • Downvote 2

Multumesc! De acord la partea cu xDrive-ul desi o sa o folosesc mai mult pt oras si drumuri Cta-Arad si Cta-Buc. Xenonul nu mi se pare o optiune extraordinara. Poate mai mult estetic... dar nici macar din punctul asta de vedere nu sufar. Ce mi-as fi dorit in plus ar fi fost scaune sport si pachet X Line.

asta cu xenonul si strugurii acri e trasa rau de par . Sa o stapanesti sanatos , unii nu ar lua o masina fara xenon , ca sa fim putin pretentiosi sau figuranti :D

• Like 8
  • Downvote 1

Da, ii statea mult mai bine X1-ului cu X drive,dar trebuie sa fim realisti, nu o sa gasim niciodata o masina cu toate optiunile pe care ni le dorim ,cu putini km si la pret bun.

Eu sunt de parere ca ,gusturile nu se comenteaza,sa te bucuri de ea cat mai mult timpthumbsup.png

• Like 1

Sa o stapanesti sanatos si sa iti aduca numai bucurii ! Ii sta foarte bine cu jantele pe 18" :thumbsup:

Astea sunt jantele de iarna, pe 17'. Cele de vara sunt in garaj. Sunt foarte frumoase dar ma ingrijoreaza talonul pt drumurile noastre.

asta cu xenonul si strugurii acri e trasa rau de par . Sa o stapanesti sanatos , unii nu ar lua o masina fara xenon , ca sa fim putin pretentiosi sau figuranti :D

Sa nu iei o masina ca nu are incalzire in scaune, comenzi pe volan, clima automata am mai auzit... ca nu are xenon ar fi o premiera pt mine, dar cine stie...

deci ai schimbat un seria 3 de 163 de cai pe un seria 3 mai inalt cu 143 de cai. Care desi e inalt, nu are xdrive , auto si xenon. Sunt multe borduri de urcat la tine in oras ?

laugh1.gif Am schimbat o masina din 2006 cu 200.000 km cu una din 10.2011 cu 100.000 km.

Da, ii statea mult mai bine X1-ului cu X drive,dar trebuie sa fim realisti, nu o sa gasim niciodata o masina cu toate optiunile pe care ni le dorim ,cu putini km si la pret bun.

Eu sunt de parere ca ,gusturile nu se comenteaza,sa te bucuri de ea cat mai mult timpthumbsup.png

Din pacate am avut un buget restrans. La banii pe care ii aveam eu gaseam cu xDrive dar fara navigatie si volan sport si peste 100.000 (gasisem 2 pe la 125.000 km). Si in niciun caz de la un dealer BMW cu garantie si alte alea.

Am vazut ca ai jante de tabla acum,afirmatia mea se referea la X1 si jante pe 18" ; apropo style 318 v spoke stiu ca sunt doar pe 17".

Da, acum am vazut si eu ca sunt 318 sunt pe 17". Asa apare dupa cod. Probabil ca le-a schimbat proprietarul sau cei de la BMW. Sunt cele din imagine. Cred ca e modelul 320.post-36473-0-36187500-1424894337_thumb.jpg