Jump to content

E90 2006 - AFk^

AFk^

Recommended Posts

Pe cine am jignit si cand?

Ad literam ? Am spus cu totul altceva si nu m-am referita punctual la cineva. Te-ai simtit tu atacat?

EDIT: Poate ma exprim eu prea ambiguu. Zi frumoasa urez tuturor si drumuri bune.

Spor cu schimbul !

Edited by Cretu'

Stai linistit @Cretu, nu ma simt jignit de niciun post de aici.

Toate sunt in mod constructiv.

Gata, mi-au venit si filtrele cu uleiul. Am luat tot castrol 5w30.

Luni sau mari il schimb, sa vedem acum daca mai mananca. http://i.imgur.com/A6KwwzO.jpg

Stiu mai, dar am zis doar sa lucrati la exprimare. Cu cat e mai blanda cu atat mai usor se invata lectiile.

Abia acum vad poza cu Golful. Zdravene masini. Benzina ?

• Like 1
  • Downvote 1

Stiu mai, dar am zis doar sa lucrati la exprimare. Cu cat e mai blanda cu atat mai usor se invata lectiile.

Cretu, ia citeste tu pe forumul asta, mult timp in spate, da mai mult asa, sa vezi atunci cam cum erau exprimarile. Ce pateai tu atunci cu eleronul ala :)

Edited by Dan Dan
  • Like 1
  • Downvote 1

@Dan Dan nu sunt, am facut doar un an. Nu m-a atras prea mult, desi mi-a placut fizica si matematica. Am renuntat si m-am mutat la privat, la marketing.

@Alex_wly nu ma supar, stiu ca am multe de invatat. Ca am ramas in urma cu ele, e alta treaba, dar am facut ce mi-a placutsi chiar am ajuns sa fac bani din ceea ce imi place. Fara sef, fara program...

Am timp acum sa experimentez si alte chestii, cum ar fi condusul.

Acum parca prinde culoare povestea cu de ce am luat golful atunci, de ce am bagat bani in el si l-am vandut pe minus si de ce am luat acum e90-ul si nu am luat direct 335i-ul, desi am buget si pentru 335i.

Imi place sa fac lucrurile in etape, sa o iau usor. Asa imi place mie sa invat. Timp am, banii nu sunt o problema, deci, de ce sa ma grabesc?

Edited by AFk^
  • Like 1
  • Downvote 1

Cretu, ia citeste tu pe forumul asta, mult timp in spate, da mai mult asa, sa vezi atunci cam cum erau exprimarile. Ce pateai tu atunci cu eleronul ala :)

Inseamna ca era multa lume needucata pe aici. Inseamna ca lumea nu stia ce e ala bun simt, decenta in exprimare si nu stia cum sa prezinte un adevar astfel incat sa nu raneasca in niciun fel sentimentele celuilalt.

Ce pateam ? O adunatura de nickname-uri pe un forum imi spuneau ca nu le place. Bai, uite chiar nu ma afecteaza cu nimic. Ba chiar m-ar fi amuzat cata implicare e pe aici din partea unor oameni care n-ar trebui sa-si piarda timpul pe niste forumuri. Pentru mine asta e entertainment ("Masina mea"). Daca niste neandertali aveau sa ma jigneasca pentru o greseala sau o alegere, imi stricam de tot parerea despre forum.

Prea taioasa lumea pe aici, mult prea taioasa...

Eu unul poluez prea mult topicul asta, in niste discutii fara rost se pare. Cine are maturitatea sa inteleaga ce spun eu o va face. Ma retrag. Weekend placut tuturor...

Edited by Cretu'

@Cretu' nu trebuie sa o iei personal, este doar un forum de discutii. Mereu parerile sunt impartite.

Eu, personal, iau tot ce consider eu ca e bun de aici, si restul il las deoparte. Pana acum am avut de castigat. Sunt foarte multumit de forum si de faptul ca exista oameni cu care ai ce discuta, cum sunt toti cei care au postat in acest topic.

Acum, ca cineva are o alta parere diferita de a mea, nu inseamna ca trebuie sa "fac scandal" sau sa ne certam ca chiorii. Mie chiar imi plac discutiile contradictorii, sustinute cu argumente pertinente.

Eu un singur lucru nu apreciez. Aerul de superioritate.

Te felicit pentru temperamentul pe care il ai !

Edited by Cretu'
  • Like 1
  • Downvote 1

E normal sa fie un "aer de superioritate" atunci cand stapanesti un domeniu bine bine, dar de fapt nu este aer de superioritate, ci raportare la sine.

Asta este fenomentul, atunci cand un grup de mai multe persoane stapanesc un domeniu bine, si vine un "noob", sa zic asa, si pune intrebari sau spune niste lucruri care par banale pentru cei care stapanesc domeniul.

Asa mi se intampla si mie cand fac training la "angajatii" mei. Sunt oameni noi care vor sa invete, dar pun niste intrebari care te doare capul cand ii auzi. Asta pentru ca tie, care stapanesti domeniul, ti se pare ceva foarte simplu si nu concepi ca altcineva sa nu stie ceva "atat de simplu". Se intampla in orice domeniu, nu numai aici, pe forum.

Cea mai mare greseala a omului este sa se raportezze la sine.

Ca recomandare: ce placute de frane sa iau, pe spate?

Pe fata au fost schimbate cu o luna inainte sa iau masina si nu este nevoie.

Edited by AFk^
  • Like 1
  • Downvote 1

Asa mi se intampla si mie cand fac training la "angajatii" mei. Sunt oameni noi care vor sa invete, dar pun niste intrebari care te doare capul cand ii auzi.

Mai-mai, este exact asa cum spui. "pun intrebari"! Ori tu nu prea ai intrebat...

Bucura-te de e90 acum si nu il mai tura atat, daa?

:)

Am pus si intrebari unde nu m-am priceput :D

A sunat prea SF ce am zis cu treptele, dar nu e horror. Masina nu o tin turata, doar ca prind portiuni in oras unde nu mai este nevoie sa ii dau treapta 3. Spre exemplu: atunci cand traficul nu te lasa sa mergi cu mai mult de 40km/h. Sa merg subturata cu ea in treapta 3?

Si placute ce firma sa iau? Sa iau ATE?

Edited by AFk^

Stai linistit @Cretu, nu ma simt jignit de niciun post de aici.

Toate sunt in mod constructiv.

Gata, mi-au venit si filtrele cu uleiul. Am luat tot castrol 5w30.

Luni sau mari il schimb, sa vedem acum daca mai mananca.http://i.imgur.com/A6KwwzO.jpg

De curiozitate..ce scrie pe bidon,adica unde e facut?

Un regim de 3000-3500 rpm nu este un regim normal de functionare pentru un diesel orice ar spune lumea, la fel si mitul cu lasatul masinii sa se incalzeasca la ralanti si alte prostii.

Placutele Ate sunt ok, dinastea am si eu pe masina si n-am avut probleme. Mai ales ca esti din Bucuresti si eu iti recomand sa lucrezi cu Claudiu

Un regim de 3000-3500 rpm nu este un regim normal de functionare pentru un diesel orice ar spune lumea, la fel si mitul cu lasatul masinii sa se incalzeasca la ralanti si alte prostii.

un regim de 3000-3500 rpm este normal, da, dar in anumite conditii.

restul miturilor si alte prostii, daca tu nu le crezi nu il invata si pe el la fel...pt tibe sunt prostii...eu iarna nu depasesc 2000 rpm 3-4 km.

daca pt tine logica nu exista e problema ta.

si in manualul daciei 1300 era recomandata incalzirea motorului inainte de cox

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.