Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Ambreiaj incins

mario.b

Recommended Posts

dar am vazut ceva volante la viata mea, este o bucata de metal brut prelucrata care vine pe vibrochen (arbore cotit), pe ea vine electromotorul si invarte motorul

nu e chiar asa, in mare parte ai dreptate

dar s-au mai schimbat lucrurile

ai avzut volante dar nu ai vazut volante elastice, seamana mult cu placa de presiune si nu e doar bucata de metal pe care o stii tu

in plus sa stii ca se toceste si ea la fel de bine ca si placa de prseiune, discu de ambreiaj fraca atat pe placa cat si pe volanta.

In primul rand iti apreciez mario bunavointa :) , si sincer am sa ma recompensez cu varf si indesat :D .

Ieri dimineata m-am trezit ca un nebun :) :D si m-am dus la mecanicul meu si l-am amenintat ca demolez service-ul daca nu imi schimba ambreiajul :blink: , si in 3 ore cu tot cu asteptatul kitului, am avut masina gata :D .

Toata operatia m-a costat 640 RON(kit ambreiaj sachs) :) .

Ce ma socat a fost faptul ca ambreiajul uzat era cel original :D si a "tinut" 270.000 km........ :) , cauza problemelor mele era faptul ca placa de presiune era tocita bine si "facea contact cu ambreiajul" doar pe jumatate de suprafata din centru spre exterior.

Apoi am avut o caruta de treaba si tocmai acum am citit pe forum buna ta intentie......oricum iti multumesc si crede-ma ca eram prea turbat si nu mai puteam sa astept nici o zi :) .

Man cu mare placere, am zis ca daca tot sun pentru mine nu ma doare gura sa intreb si pentru tine, pot face asta ori de cate ori ai nevoie, eu am un serviciu mai libertin si m-am gandit ca tu fiind toata ziua pe drumuri macar atat sa pot face bun. Mie acum masina imi sta in fata blocului, nu mai merge neam, cand iese din viteza scoate un zgomot puternic, acum sa astept pana fac rost de bani, azi sau maine si ma duc sa il cumpar. Cum mere masina acum, are demaraj mai puternic, se infige mai bine???

Man cu mare placere, am zis ca daca tot sun pentru mine nu ma doare gura sa intreb si pentru tine, pot face asta ori de cate ori ai nevoie, eu am un serviciu mai libertin si m-am gandit ca tu fiind toata ziua pe drumuri macar atat sa pot face bun.  Mie acum masina imi sta in fata blocului, nu mai merge neam, cand iese din viteza scoate un zgomot puternic, acum sa astept pana fac rost de bani, azi sau maine si ma duc sa il cumpar. Cum mere masina acum, are demaraj mai puternic, se infige mai bine???

220215[/snapback]

Sincer .....parca au inviat toti caii :) , azi noapte pe undeva la iesire din Bucuresti :blink: , am "testat" ambreiajul si merge frate nu gluma, in treapta a 5-a la 3500 rpm aveam 170km :) :) , si nu numai asta acum are si masinuta mea "vena"...pentru nivelul ei adica 115 cai :) .

Accepta un sfat prietenesc :) , ai grija ce garantie iti ofera la kitul de ambreiaj si mai important cine il monteaza sa ofere garantie, nu este de gluma.

Sincer .....parca au inviat toti caii :) , azi noapte pe undeva la iesire din Bucuresti :blink: , am "testat" ambreiajul si merge frate nu gluma, in treapta a 5-a la 3500 rpm aveam 170km :)  :) , si nu numai asta acum are si masinuta mea "vena"...pentru nivelul ei adica 115 cai :) .

Accepta un sfat prietenesc :) , ai grija ce garantie iti ofera la kitul de ambreiaj si mai important cine il monteaza sa ofere garantie, nu este de gluma.

220256[/snapback]

tu ce motor ai pe ea..cumva dieseleul de 2.4....tot aceiasi figura imi face si mie...cat te-a ajuns kitul de ambreiaj ???

salutare am reusit si eu pana la urma sa schimb ambreiajul o sa pun si niste poze cu ala vechi,e ok intra bine in viteza da tot nu trage poate aveti vreo idee ce sa mai schimb sau de la ce ar putea fi,multumesc pt raspunsuri

222202[/snapback]

segmenti...supape...injectoare...chiulasa....diferential....etc :blink:

cred ca deocamdata o sa o las asa (ca la cate mi-ai insirat....),credeam ca poate nu e pus cum trebuie ambreiajul ca mi la pus un prieten,da oricum cand o sa iau bani cred ca o sa merg cu ea la bmw si sa ii faca aia un test ca sa stiu sigur,ca la mine dabea daca pleaca cu "scart" si totusi e bmw,oricum multumesc pt raspunsuri

cred ca deocamdata o sa o las asa (ca la cate mi-ai insirat....),credeam ca poate nu e pus cum trebuie ambreiajul ca mi la pus un prieten,da oricum cand o sa iau bani cred ca o sa merg cu ea la bmw si sa ii faca aia un test ca sa stiu sigur,ca la mine dabea daca pleaca cu "scart" si totusi e bmw,oricum multumesc pt raspunsuri

222702[/snapback]

trebuie verificate toate...ca asa ochiometric e imposibil sa iti dai seama...