Jump to content

Cablu "masa" topit

Recommended Posts

Si apoi a cui a fost ideea de a pune bateria in portbagaj, a fost cea mai proasta idee, cred ca a fost unul beat cu gura mare, care a fost luat in.serios , si iata la.ce.s-a.ajuns.

E pusa acolo pentru distributia ideala a greutatii, ideea este specifica BMW si de absoluta finete. Faptul ca de la concept la implementare trece prin alte zeci de maini e altceva...

Daca si restul masinii e lucrat de mantuiala, fara suparare , mai bine orientati-va catre alte marci, nu e posibil ca sa iei foc din cauza unui surub care se desface din cauza trepidatiilor,pacat ca se folosesc materiale de foarte proasta calitate.

Asa e la toate. Nu este vreuna mai speciala. E anul 2000+ :thumbsup:

Multe solutii sunt comune indiferent de marca. De multe ori trag cu ochiul unii la altii sau furnizorii propun solutii disperate pt a castiga proiecte pe principiul: uite dincolo ce le-am propus si merge.

Dar mai bine mergi la reprezentanta ca e recall poate beneficiezi gratuit de schimbare si reparatie

In state a fost recall la multe, si la e90 si la e82, am vazut anul trecut pe bimmerpost. Cand am intrebat la contempo mi s-a raspuns: "negativ, doar la unele e60 am schimbat".

Asa ca, vorba lui Myx, incearca ! As face un pic de show in locul tau, siguranta mea, a familiei s.a.

E pusa acolo pentru distributia ideala a greutatii, ideea este specifica BMW si de absoluta finete. Faptul ca de la concept la implementare trece prin alte zeci de maini e altceva...

Nu ai dreptate, pentru ca soferul poate avea orice greutate, iar eu pot pune in portbagaj si pietre de moara , pe care nu trebuie sa le pun musai ,in asa fel incat masina sa fie echilibrata , la asa ceva nu se gandeste nimeni.

In portbagaj poti pune si diverse lucruri, chiar si alimente ( pentru curse foarte lungi), si nu inteleg dece trebuie ca bateria trebuie sa stea in portbagaj, alaturi de bagajele mele?

Stiti ce se intampla cand se incarca?

• Downvote 2

Dar mai bine mergi la reprezentanta ca e recall poate beneficiezi gratuit de schimbare si reparatie

Da e adevarat dar nu beneficiaza si de garantie.

Am trimis mail la un service din apropiere...problema e ca sunt in danemarca si cel mai apropiat service bmw e la 35 km,acolo mi-au zis sa nu merg cu masina asa si ca nu ma pot ajuta acum decat peste 1 saptamana

Nu trimite mail ci suna-i si spunele ca ti-a luat foc cablul de alimentare de +12v, de fapt asta chiar si s-a intamplat la tine, Incearca si suna la reprezentanta BMW din zona ta , daca exista,

si trimitele prin mail pozele tale ,nu sta asa , la mila lor,

Trimite pozele si la la fabrica si explica-le frumos ca a luat cablul foc de alimentare de la baterie si ai ai mare nevoie de masina, si nu poti astepta dupa ei pana o lua foc de tot.

Daca poate mai asigurare la masina , anunta si asiguratorul sa se pregateasca de ce e mai rau, cheama-l sa faca chiar el poze , si spune-i ca tu ai mare nevoie de masina, si o sa mergi in continuare cu ea.

Apropo , masina cand ai cumparat-o a fost de noua sau second hand?

Acolo in Danemarca nu aveti ceva asemanator cu protectia consumatorului? Incearca sa reclami si acolo ca sa se miste mai repede.

Tare am impresia ca producatorul e mana in mana cu servisurile, altfel nu se explica, ce s-a intamplat.

Edited by cristianro
  • Downvote 3

@cristianro e mai complicat,masina e pe romania cumparata din germania sh(ar fi sanse sa schimbe cablu free daca a fost recall in situatia mea? )nu asa avea nevoie de masina acuma asa ca nu prea am optiuni decat sa astept,incerc sa gasesc cablu sh. Edited by Mike88
  • Like 1

Poti pune si cablu sh, asta probabil pentru ca nu ai acte in regula pe ea, si nici asigurare,dar e optiunea fiecarui daca vrea sa mearga in siguranta sau vrea sa ia foc,

Fara suparare dar asa ceva cu cablu sh , fac doar cei care iau masina de la dezmembrari o repara si o vinde la un pret foarte mic, fara acte fara nimic.

Daca masina a fost luata din Germania de la vre-un turc, atunci e de inteles de ce vrei cablu sh.

Daca ai avea toate actele in regula ,atunci ai avea curaj sa te duci la orice reprezentanta BMW.

Daca masina a fost manarita, adica kilometraj dat inapoi sau nu ai cartea de service la ea, atunci nu ai ce-i face, pune-i cablu sh si sigur o sa iei foc.

Daca din fabrica masina are probleme cu acel cablu, cum crezi ca un cablu sh o sa te tina mai mult?

Edited by cristianro
  • Downvote 5

Masina e cu acte in regula,asigurare tot ce vrei:) nu a fost luata de la un turc ba chiar de la privat de acasa cu toate actele inclusiv carte service,nu are kilometri dati inapoi nu e facut din dezmembrari :)) din ce vad eu nu cablu e problema ci modul in care a fost facuta legatura,muncesc pentru bani si stiu ce greu se fac asa ca daca iau un cablu sh care e practic la fel de bun si o sa fie instalat la service e ok din partea mea dar na fiecare cu parerea lui :)
  • Like 1

Daca spui ca masina e in regula de ce nu apelezi la un service autorizat sa iti schimbe cablul , daca tot e free? De ce vrei musai sh , crezi ca unul sh e mai bun decat unul nou?

Daca din fabrica masina are probleme cu acel cablu, cum crezi ca un cablu sh o sa te tina mai mult?

• Like 1
  • Downvote 1

Pai am zis ca incerc,o sa merg cu ea la service bmw si nu cred ca o sa fie free chiar daca e recall...nu am zis ca e musai sh :)) nu e mare diferenta intre un cablu nou si unul sh in conditie foarte buna si din ce am inteles mai trebuie instalat ceva 61139290787 ca problema sa nu reapara si cred ca cei de la service stiu despre asta asa ca nu imi bat capul

Ca sa ma fac inteles: masina va merge la service BMW(mai sus am mentionat intr-un post ca nu ma pot ajuta acum decat peste 1 saptamana),nu fac lucru de mantuiala...

• Like 1