Jump to content

Bmw e90 lipsa curent , baterie buna

Recommended Posts

Salut,

Am un bmw e90 , si de ceva timp intampin urmatoarea problema.

Dupa ce opresc motorul ma duc sa cumpar un suc, ma intorc, masina nu se deschide .... o deschid mecanic , doar usa soferului .

Ajung la volan si constat ca masina nu are curent , nimic nu functioneaza , cheia nu o blocheaza in bord , avarile nu merg ....

2 min si isi revine.

ultima oara cand am mai circulat cu masina am ciocanit cu mana intr-o cutie neagra pe la tabloul de sigurante si a luat-o .

In prezent masina nu are curent , a revenit curent 5 secunde cat am reusit sa deblochez volanul si apoi a picat iar .

Va rog mult si urgent ajutati-ma !!!

Edited by swod16

Desfa cutia de sigurante si in primul rand verifica-le pe toate , sa nu fie vreuna care sa nu faca bine in locasul lor, deasemenea trebuie sa verifici si sa cureti foarte bine cu smirghel fin , borna bateriei, sa strangi bine si conexiunea de sub baterie, daca nu reusesti asa, cauta pe internet schema electrica , si cu un aparat de masura poti gasi sigur ce nu merge.

Desfa cutia de sigurante si in primul rand verifica-le pe toate , sa nu fie vreuna care sa nu faca bine in locasul lor, deasemenea trebuie sa verifici si sa cureti foarte bine cu smirghel fin , borna bateriei, sa strangi bine si conexiunea de sub baterie, daca nu reusesti asa, cauta pe internet schema electrica , si cu un aparat de masura poti gasi sigur ce nu merge.

Care e conexiunea de sub baterie ?

• 2 months later...

Și eu am aceiași problemĂŁ.

Am schimbat inclusiv bateria. Chiar acum mĂŁ ĂŽnvârt pe lângĂŁ mașinĂŁ și nu pot sĂŁ ĂŽi fac nimic. Și asta de cca 3 ore. S-a mai ĂŽntâmplat și ĂŽnainte, dar ĂŽși revenea rapid, 5-10 minute maxim.

AstĂŁzi nu și nu. Nu primește nici curent, am ĂŽncercat, așa m-au sfĂŁtuit cei de la BMW. Nu merge. Am lĂŁsat-o la un moment dat, dupĂŁ ce mĂŁ plictisisem sĂŁ tot stau pe lângĂŁ ea, la ei la service 1 sĂŁptĂŁmânĂŁ și nu au gĂŁsit nimic ĂŽn neregulĂŁ. Am postat și eu un topic și aștept sĂŁ vĂŁd ce rĂŁspunsuri sau ce experiențe similare au avut și alții.