Jump to content

Vand scaune piele incalzite pentru e46 coupe

Recommended Posts

Vand doua scaune fata Recaro pentru BMW e46 coupe

- sunt din piele integral, incalzite electric, reglaj manual,

- stare excelenta a spatarului si sezutului, plasa si senzorul de airbag sunt in sezutul scaunului drept

- ideal pentru cei care au interior fara scaune sport, insa se pot monta pe orice model e46 sedan, touring, coupe, mai putin pe cabrio (are centurile in scaun)

- la cerere se pot monta pe masina sau se poate face retrofit-ul pentru panou butoane scaune incalzite sau scaune actionate electric (daca vechiul interior era electric)

- atasez deocamdata o singura poza orientativa cu scaunul drept, cel stang este pe masina (l-am montat pentru a-i testa incalzirea)

Pret: 900 lei (200 euro) - ambele scaune, pretul nu este negociabil

- pentru doritorii panoului cu butoane de incalzire scaune si a cablajului, precum si alte retrofit-uri, costul suplimentar se discuta la momentul intalnirii

- se poate vedea pe masina in Bucuresti, as prefera tranzactia in Bucuresti, daca este cazul trimit si in tara doar cu plata transportului in avans

Pentru contact ma puteti gasi la numarul: 0721 635 981 sau pe PM

http://thumbnails110.imagebam.com/39539/5a5007395380143.jpg

• 2 weeks later...

Vand doua scaune fata Recaro pentru BMW e46 coupe

- sunt din piele integral, incalzite electric, reglaj manual,

- stare excelenta a spatarului si sezutului, plasa si senzorul de airbag sunt in sezutul scaunului drept

- ideal pentru cei care au interior fara scaune sport, insa se pot monta pe orice model e46 sedan, touring, coupe, mai putin pe cabrio (are centurile in scaun)

- la cerere se pot monta pe masina sau se poate face retrofit-ul pentru panou butoane scaune incalzite sau scaune actionate electric (daca vechiul interior era electric)

- atasez deocamdata o singura poza orientativa cu scaunul drept, cel stang este pe masina (l-am montat pentru a-i testa incalzirea)

Pret: 900 lei (200 euro) - ambele scaune, pretul nu este negociabil

- pentru doritorii panoului cu butoane de incalzire scaune si a cablajului, precum si alte retrofit-uri, costul suplimentar se discuta la momentul intalnirii

- se poate vedea pe masina in Bucuresti, as prefera tranzactia in Bucuresti, daca este cazul trimit si in tara doar cu plata transportului in avans

Pentru contact ma puteti gasi la numarul: 0721 635 981 sau pe PM

http://thumbnails110.imagebam.com/39539/5a5007395380143.jpg

Un pret cu tot cu retrofit scaune electrice cu memorii si incalzire ?

Suna-ma si vorbim! Iti spun pretul dupa ce vorbim pentru ca nu stiu ce ai si ce iti mai trebuie!

Pentru a realiza ceea ce vrei tu - scaune piele electrice cu incalzire ai nevoie de urmatoarele:

1. Scaune cu incalzire

2. Panou cu butoane de incalzire (il am si pe acesta)

3. Mufe scaune si cablaj (le am si pe acestea)

4. Cadrul scaunelor electrice (acela cu motorase) - pe acesta in montez in locul celui manual

5. 4 piese 52201964201 (le am si pe acestea)

Este de lucru cam 5-6 ore! Suna-ma pentru a vorbi exact de ce ai nevoie si pentru a stabili un pret! Daca esti interesat, putem sa ne intalnim inainte pentru a vedea scaunele!

0721 635 981, Edward

Aici ai mai multe poze: http://olx.ro/oferta/scaune-sport-bmw-e46-coupe-ID39tff.html#8060091c2c

Edited by BED

Salut. Ma tenteaza pe mine cele doua scaune. Ai mentionat ca pretul este fix insa indraznesc sa te intreb daca mai poti negocia ceva. M-ar interesa si montajul eventual. Astept un PM. Merci frumos!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.