Jump to content

Ceara cu teflon

Mups

Recommended Posts

:blink:

da ..si da ...si da ..si da da da  ..,,Misto ca ai facut un topic pe tema asta ! :)

219367[/snapback]

Pai da si tu detalii precum ce cantitate imi trebuie pt o ceruire , cat tine , cum si cand o aplic , ai fost multumit de ea...

Pai da si tu detalii precum ce cantitate imi trebuie pt o ceruire , cat tine , cum si cand o aplic , ai fost multumit de ea...

219374[/snapback]

o ceruire completa ...necesita 200-250 ml ..dureaza cam o ora ...o aplici la umbra ...Eu am ceruit acum 2 luni si masina e impecabila la luciu !..Ca efect pozitiv ..petele de gainat nu mai raman dupa spalare ....la ploaie apa se scurge de pe ea ..asa ca ..merita toti banii !...

o ceruire completa ...necesita  200-250 ml ..dureaza cam o ora ...o aplici la umbra ...Eu am ceruit  acum 2 luni si  masina e impecabila la luciu !..Ca efect pozitiv ..petele de gainat nu mai  raman dupa spalare ....la ploaie apa se scurge de pe ea ..asa ca ..merita toti banii !...

219397[/snapback]

Deci daca fac un polish profi cu 3M si apoi aplic ceara asta...pot sa o expun in showroom :) Si cu ce o aplic , mere frecat cu piele de caprioara sau doar cu aparatul de polishat? Dau si pe bara si ornamentele alea negre gen crom(nu stiu cu ce-s facute exact dar nu-s din plastic mat)? Protejeaza impotriva eventualelor zgarieturi de la spalatoriile la care folosesc carpe de tot felul numai piele nu? scz ca sunt asa insistent dar vreau sa-mi intretin masina cat mai bine...visez bmw de cand aveam 5 ani :blink:

Deci daca fac un polish profi cu 3M si apoi aplic ceara asta...pot sa o expun in showroom  :)  Si cu ce o aplic , mere frecat cu piele de caprioara sau doar cu aparatul de polishat? Dau si pe bara si ornamentele alea negre gen crom(nu stiu cu ce-s facute exact dar nu-s din plastic mat)? Protejeaza impotriva eventualelor zgarieturi de la spalatoriile la care folosesc carpe de tot felul numai piele nu? scz ca sunt asa insistent dar vreau sa-mi intretin masina cat mai bine...visez bmw de cand aveam 5 ani  :blink:

219404[/snapback]

din pacate pateaza ornamentele deci trebuiesc fie izolate (recomand ) cu banda de hartie ...fie sa aplici cu mare atentie ...

Cu masina de polish am incercat eu ...si nu recomand in sensul ca presupun ca nu te pricepi ..mi-a luat 2 min sa-mi dau seama ca degeaba am masina de polish daca nu am experienta !...o poti aplica ..cu orice carpa de bumbac ...presare usoara nu exagerata ...si apoi o stergi cu bumbac ..trebuiesc folosite mai multe carpe , lavete pt toata masina .. Sa nu faci prostia sa folosesti vreun prosop ...se pare ca desi este din bumbac ..tesatura provoaca mici zgarieturi ...

Bafta !

edit ...am facut ieri pitesti -bucuresti si am umplut botul masinii de insecte ...a fost suficienta o simpla spalare fara degresare si nu a mai ramas nimic ..s-a curatat f simplu si usor ..deci ceara isi face treaba !

Edited by myxage