Jump to content

Angel eyes E46

zixx

Recommended Posts

pentru pozitziile alea rotunde am gasit eu pe net cum potzi sa ti-le faci singur:

e vorba de un tub de plastic transparent (furtun), 1 sau 2 leduri albe(depinde de intensitatea luminoasa dorita) si bachete florescente, ledurile sa fie la 12V - si gata pozitiile, IO unu nu am gasit baghete ca imi faceam dar mai caut imi fac si va arat, acum caut si pozele alea in care itzi arta cum se face

sau la PitStopTuning , ei aduc de la fkautomotive.de parca. in jur de 4-500 euro costa toata treaba. cam scump zic eu pentru moftu asta.

1210[/snapback]

Daca treci cu ele de la halogen la xenon si in 400-500 euro aia e inclusa toata instalatia ca sa ai xenon, se merita.

Atunci da, nu se merita. Poti sa incerci varianta cu tubul acela iluminat atunci. Problema e ca nu am vazut la nimeni sa isi puna si in afara de link-ul ala nu l-am mai vazut comercializat de altcineva. Ce problema mai e cu tuburile alea, e ca iti mai trebuie o mufa sa legi alimentarea ledului la pozitie, in caz ca nu vrei sa tai firul care vine normal.

• 1 month later...

poti sa iti comanzi un kit de pe net si ti-le faci tu (cum am vrut sa fac si eu,l-am sunat pe om de vreo 4 ori am tot vorbit si la sfarsit l-am intrebat cum se pun se monteaza ? ...omu a zis ca cica se lipesc de lentila farului...cand am auzit :blink: ...si nu mi-am mai comandat :)

poti sa vii la timisoara si stiu pe cineva care face asa ceva si iese belea co costa in jur de 150 de euro

dar e46 eu stiam ca are angeleyes... :)

grr ce destept is am uitat sa iti dau linku...

http://www.4tuning.ro/bazar/bzdet.asp?id=1837

Edited by Cioli

• 3 weeks later...
N-am inteles treaba cu semnalizatoarele(se monteaza si acolo asa ceva?)

Montajul cine il asigura ?

Ce se gaureste prin far ?

Da mai multe detalii te rog !

Mersi,

zixx

8613[/snapback]

Deci alea din America, Phosphyres sunt doar ochisori si elektronica nu se gaureste nimic, doar trebuie sa dai sticla jos si sa le montezi cu ajutorul clipsurilor.

La modell FK vine tot farul cu semnalizatoare.

Aici e poza cum arata ce primesti in pachet..

post-167-1106398930_thumb.jpg

post-167-1106398944_thumb.jpg

Deci alea din America, Phosphyres sunt doar ochisori si elektronica nu se gaureste nimic, doar trebuie sa dai sticla jos si sa le montezi cu ajutorul clipsurilor.

La modell FK vine tot farul cu semnalizatoare.

Aici e poza cum arata ce primesti in pachet..

8618[/snapback]

Din poza vad ca vine cu xenon, deci ar fi si avantaj pentru cei care nu au xenon?

Din poza vad ca vine cu xenon, deci ar fi si avantaj pentru cei care nu au xenon?

8621[/snapback]

Din pacate asa sunt ele...nu sunt cu xenon si nici nu se potrivesc la facurile cu xenon (se potrivesc cu modificatii dar atunci nu mai este garantie..am avut clienti care le-au facut sa mearga la xenonul din fabrica)

Din pacate asa sunt ele...nu sunt cu xenon si nici nu se potrivesc la facurile cu xenon (se potrivesc cu modificatii dar atunci nu mai este garantie..am avut clienti care le-au facut sa mearga la xenonul din fabrica)

8625[/snapback]

Credeam ca e xenon. Chiar si asa, lupa aia ar lumina mai bine decat farul normal?