Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Joja ulei blocata

pava

Recommended Posts

Salut!

Masina e noua, 318i E46, achizitionata acum 2 sapt, a fost verificata in service deci nu am avut pana acum nevoia/instinctul sa scot joja de ulei..

E posibil sa se fi blocat joja? Mi s-a aprins martorul galben de ulei si vreau sa verific nivelul doar ca... nu pot sa scot joja. Nici prin rotatie, sunt cam 90% sigur ca am incercat din toate gradele de rotatie sa o scot, si nimic. Nici nu ma simt confortabil sa trag foarte tare, simt ca s-ar putea rupe. Am vazut in clipuri ca exista un mic "jolt", se aplica ceva forta cand se scoate, dar sunt destul de sigur ca am tras mai tare decat ce am vazut in orice "how to check oil" video, si tot nu iese. Cum trebuie sa iasa joja la e46, putin mai greu, sau lejer?

Multumesc anticipat

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.