Jump to content

adaptor antena navigatie

mb 316i

Recommended Posts

Salut !

Cine mĂŁ poate ajuta sa ĂŽmi spunĂŁ dacĂŁ tb leg firul de la adaptorul de antena arata cam ca cel din poza.

Am o navigație aftermarket și se aude cam prost.

tb sa alimentez antena prin acel fir sau...

post-13526-0-20104600-1426599269_thumb.jpg

Edited by mb 316i

tu cu ala vrei sa imbunatatesti calitatea sunetului ? nu merge :nea:

ampliful de semnal radio este deja alimentat...

Așa mă gândeam. Pai și de ce exista acea alimentare ? O fii in cutiuta aia ceva de tb legat sau...

Am gasit un tutorial unde scria de asta http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=1012620

de asta intrebam.

De unde își ia amplificatorul alimentarea din mufa mare ?

Ambele mufe de ies sunt negre . Cum îmi dau seama pe care tb sa o folosesc ?

Edited by mb 316i

pai ai zis ca ai citit topicul ala...

nu cred ca poti imbunatati receptia radio doar cu acel amplificator... mai degraba o poti stabliza

O sa ĂŽncerc sa ĂŽl leg la 12 v sa vedem dacĂŁ e mai ok.

dar nu știu la care din cele 2 mufe tb sa leg ca ambele sunt negre.

ar fi trebuit sa fie individualizate intr-un fel... ia-le pe incercate, dar in continuare cred ca nu o sa iasa mare lucru

de când i am fãcut update la android se aude mai slab .

și nu prea exista suport de la chinezi.

nu știu ce altceva sa fac.

da mai multe detalii despre amplificator... eventual un link unde sa vad ce poate

Navigația este zhinavi pt e46.

In meniu de setĂŁri exista doar posibilitatea de a alege zona Europa , china ...

Este pe europa dar pierde semnalul În mers câte o data.

Ce poze sa iti dau din interiorul navigatiei ?

am inteles, nu e nevoie de nicio poza...

la E46 exista deja amplificator de semnal pt antena radio, ce ai gasit tu NU are niciun rost sa cumperi/montezi... alea-s pt alte genuri de masini fara amplificator (gen Ford sau din grupul VAG)... dar nimic nu te impiedica sa incerci :D

oricum, cel mai bun amplificator de semnal radio ramane ANTENA... verifica inca o data cat de bine face contact in mufa mama de pe unitate si abia atunci apuca-te de cumparaturi

uite aici toate explicatiile despre sistemul de sunet si receptie radio de pe E46 (printre multe altele, GPS, PDC, etc.)...

http://www.bmwtech.ru/pdf/e46/ST034/3%20Driver%20Information%20Internet-2.pdf

personal, cred ca doar daca inlocuiesti amplificatorul de semnal (cu unul 65206912817) rezolvi ceva... sau, mai simplu, sa asculti radio de pe net

Acum am ĂŽnțeles ce tot ĂŽmi spuneai . Știi cumva cum se leaga microfonul de e46 la o navi aftermarket ? A fĂŁcut un post pe aceasta tema dar nu prea se pricepe nimeni din câte vĂŁd.

Am vĂŁzut ca are 3 pini . Tb alimentat cumva sau ? Ca am gĂŁsit o muf a cu 2 pini am legat o dar tot nu prea se aude.

nu merge, din pacate... poti monta doar microfon aftermarket cu jack de 3,5mm si sa il pui in locul celui OEM.

sau poti opta pt microfonul incorporat, dar calitatea sunetului nu e f.buna

Microfonul tb sa fie preamplificat sau simplu ? Cu 2 fire . Am luat o galena mica și mĂŁ gândeam sa o pun ĂŽn locul microfonului original.